Γτ νιασιμας που το ειδες ανεβηκε καποιο φεκ??niasimas έγραψε: Κυρ Οκτ 12, 2025 11:56 pm Πλέον είναι επίσημο το 28 και στους σωφρονιστικούς. Υπογεννητικότητα, γερασμένος πληθυσμός και εμείς ψάχνουμε όλο και μικρότερες ηλικίες! Μάλλον εκεί στα υπουργεία ή όποιοι παίρνουν τέτοιες αποφάσεις, πρέπει να εξεταστούν από ψυχίατρο, γιατί κάτι δεν πάει καλά με την κεφάλα τους! Άντε του χρόνου θα ψάχνουμε για 15χρονα!
Αύξηση ορίου ηλικίας σε Σώματα Ασφαλείας
-
Επισκέπτης
Re: Αύξηση ορίου ηλικίας σε Σώματα Ασφαλείας
-
Επισκέπτης
Είναι άδικο παιδιά είναι πολιτικό προσωπικό είναι άδικο να μείνει 28 χρόνων
Έτσι γράφει εδώ. https://www.odigostoupoliti.eu/proslips ... In9wAxuGUQΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 13, 2025 5:55 amΓτ νιασιμας που το ειδες ανεβηκε καποιο φεκ??niasimas έγραψε: Κυρ Οκτ 12, 2025 11:56 pm Πλέον είναι επίσημο το 28 και στους σωφρονιστικούς. Υπογεννητικότητα, γερασμένος πληθυσμός και εμείς ψάχνουμε όλο και μικρότερες ηλικίες! Μάλλον εκεί στα υπουργεία ή όποιοι παίρνουν τέτοιες αποφάσεις, πρέπει να εξεταστούν από ψυχίατρο, γιατί κάτι δεν πάει καλά με την κεφάλα τους! Άντε του χρόνου θα ψάχνουμε για 15χρονα!
-
Επισκέπτης
Νιασιμας πρέπει να το κυνηγήσουμε φίλεniasimas έγραψε: Δευ Οκτ 13, 2025 7:07 pmΈτσι γράφει εδώ. https://www.odigostoupoliti.eu/proslips ... In9wAxuGUQΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 13, 2025 5:55 amΓτ νιασιμας που το ειδες ανεβηκε καποιο φεκ??niasimas έγραψε: Κυρ Οκτ 12, 2025 11:56 pm Πλέον είναι επίσημο το 28 και στους σωφρονιστικούς. Υπογεννητικότητα, γερασμένος πληθυσμός και εμείς ψάχνουμε όλο και μικρότερες ηλικίες! Μάλλον εκεί στα υπουργεία ή όποιοι παίρνουν τέτοιες αποφάσεις, πρέπει να εξεταστούν από ψυχίατρο, γιατί κάτι δεν πάει καλά με την κεφάλα τους! Άντε του χρόνου θα ψάχνουμε για 15χρονα!
Από την στιγμή που βλέπεις νόμο, πάει, δεν αλλάζει.Μπορείς να κάνεις αναφορά και στον Συνήγορο του πολίτη, για τα όρια, δεν χάνεις τίποτα, αν και τα ίδια θα σου πουν.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 13, 2025 9:16 pmΝιασιμας πρέπει να το κυνηγήσουμε φίλεniasimas έγραψε: Δευ Οκτ 13, 2025 7:07 pmΈτσι γράφει εδώ. https://www.odigostoupoliti.eu/proslips ... In9wAxuGUQ
-
Επισκέπτης
Δεν εχει ψηφιστεί στη βουλή ακόμα και τα αλλα κόμματα είναι αντίθετοι στο να γίνεται χωρις ασεπ εχουμε δει να αλλάζουν όριο ηλικίας βλέπε δικαστική βλέπε δημοτικήniasimas έγραψε: Δευ Οκτ 13, 2025 10:19 pmΑπό την στιγμή που βλέπεις νόμο, πάει, δεν αλλάζει.Μπορείς να κάνεις αναφορά και στον Συνήγορο του πολίτη, για τα όρια, δεν χάνεις τίποτα, αν και τα ίδια θα σου πουν.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 13, 2025 9:16 pmΝιασιμας πρέπει να το κυνηγήσουμε φίλεniasimas έγραψε: Δευ Οκτ 13, 2025 7:07 pm
Έτσι γράφει εδώ. https://www.odigostoupoliti.eu/proslips ... In9wAxuGUQ
Έχω μία υποψία ότι θα ψηφιστεί. Μακάρι να μην γίνει και έστω να μείνει όπως ήταν, ενώ πρέπει να αυξηθεί.
-
Επισκέπτης
Μάγκες μην το βάζετε κάτω. Δεν ξέρω τι ηλικίες έχετε αλλά παλέψτε για δικαστική - δημοτική που εκεί τα όρια είναι 35. Δεν νομίζω να τα ρίξουν εκεί διότι οι ίδιοι τα ανέβασαν μετά από αγώνες που έκαναν κάποια παιδιά εδώ μέσα και τους ευχαριστούμε όπως ο D.Y.K και άλλοι.
-
Επισκέπτης
Ρε αδερφε μαζί σου αλλα δικαστική δύσκολο να βγάλει τουλάχιστον για φέτος προκ καί επισγς σπαζεσαι ρ αδερφε τόσα χρόνια ηταν 32 και μεσα σε ενα μήνα στα αλλαζουν ολα εσυ πόσο είσαι φίλε?Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 14, 2025 9:07 pm Μάγκες μην το βάζετε κάτω. Δεν ξέρω τι ηλικίες έχετε αλλά παλέψτε για δικαστική - δημοτική που εκεί τα όρια είναι 35. Δεν νομίζω να τα ρίξουν εκεί διότι οι ίδιοι τα ανέβασαν μετά από αγώνες που έκαναν κάποια παιδιά εδώ μέσα και τους ευχαριστούμε όπως ο D.Y.K και άλλοι.
-
Επισκέπτης
33 φίλε.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 14, 2025 9:10 pmΡε αδερφε μαζί σου αλλα δικαστική δύσκολο να βγάλει τουλάχιστον για φέτος προκ καί επισγς σπαζεσαι ρ αδερφε τόσα χρόνια ηταν 32 και μεσα σε ενα μήνα στα αλλαζουν ολα εσυ πόσο είσαι φίλε?Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 14, 2025 9:07 pm Μάγκες μην το βάζετε κάτω. Δεν ξέρω τι ηλικίες έχετε αλλά παλέψτε για δικαστική - δημοτική που εκεί τα όρια είναι 35. Δεν νομίζω να τα ρίξουν εκεί διότι οι ίδιοι τα ανέβασαν μετά από αγώνες που έκαναν κάποια παιδιά εδώ μέσα και τους ευχαριστούμε όπως ο D.Y.K και άλλοι.
-
Επισκέπτης
Ωχ γαμησετα αδερφέ μπηκες πουθενά??Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 14, 2025 9:45 pm33 φίλε.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 14, 2025 9:10 pmΡε αδερφε μαζί σου αλλα δικαστική δύσκολο να βγάλει τουλάχιστον για φέτος προκ καί επισγς σπαζεσαι ρ αδερφε τόσα χρόνια ηταν 32 και μεσα σε ενα μήνα στα αλλαζουν ολα εσυ πόσο είσαι φίλε?Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 14, 2025 9:07 pm Μάγκες μην το βάζετε κάτω. Δεν ξέρω τι ηλικίες έχετε αλλά παλέψτε για δικαστική - δημοτική που εκεί τα όρια είναι 35. Δεν νομίζω να τα ρίξουν εκεί διότι οι ίδιοι τα ανέβασαν μετά από αγώνες που έκαναν κάποια παιδιά εδώ μέσα και τους ευχαριστούμε όπως ο D.Y.K και άλλοι.
-
Επισκέπτης
Ευελπιστώ τώρα με τη δημοτική αδερφέ, να γίνει κάτι. Μακάρι το καλύτερο για όλους μας.
-
Επισκέπτης
Στείλτε επιστολες παιδιά για αύξηση ορίου ηλικίας στους σωφρονιστικους και εξωτερικους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες