Προκηρυξη για Λιμενικό Σώμα (2013)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Εφοσον βγηκε για σημαιοφορους λογικα 8α βγαλει και για τα υπολοιπα σε λιγες μερες... Τι λετε?
Λεμε οχι
Το οποιο προκυπτει απο που;
Λογικα οχι... Αν ηταν να βγει κατι θα εβγαινε μαζι με αυτην.

Παντα εβγαινε πρωτα των αξιωματικων και μετα οι αλλες, καθως οι αξιωματικοι εχουν και γραπτες εξετασεις που ειναι χρονοβορες.
Αν κοιταξεις τις προκηρυξεις του 2011, ειχαν βγει Με διαφορα 1-2 ημερων. Και παλι πρωτα των σημαιοφορων αν δεν κανω λαθος
6 μερες μετα των αξιωματικων βγηκε των υπαξιωματικων το 2011. Έχει περάσει μόνο μία και είναι 15Αυγουστος.
Και μια μερα μετα των λιμενοφυλακων... Αρα την επομενη βδομαδα θα εχει ξεκαθαρισει το τοπιο. Αλλα το 2011 ειχε βγει πιο νωρις και ειχαν περιθωρια και για τις υπολοιπες...
Δεν ξερω ρε παιδια... Ειχε ακουστει και για υπαξ εγω μονο για αξ/κους ειχα ακουσει... Το ενα αναγκαστικα δεν φερνει το αλλο...
- zoupis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 36
Εγω λελε πηρα στο υπουργειο παντως και μου ειπαν οτι υπαρχει μια πολυ μικρη πιθανοτητα να μην βγει και δεν μου ειπε κατι σιγουρο γιαιτ μου ειπε οτι θα εκτεθουν, ... Τωρα δεν υπαρχει κατι σιγουρο και δεν χρειαζεται να υπαρχει ματαιοδοξια εδω μεσα γιατι και αλλες φορες εχει γινει και μετα απο δυο ημερες βγαινει και αρχιζει το το foum και οι σελιδες φτανουν τις 180. Πορωνονται ολοι. Οποιος θελει μπορει να παρει και ο ιδιος... Εγω πηρα για να βοηθησω στο hcg εκει που λεει επικοινωνια. Παντως αν δεν βγει θα ειναι για πολλα γελοια γιατι δεν υπαρχουν ατομα στο λιμενικο και δεν θα στειλουν τους αξιωματικους να μαζευουν μεταναστες αλλα τους λιμενοφυλακες. Πρεπει μεχρι τελος του αυγουστου να βγαλουν.
Κύριοι αναμένουμε...
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Αν κάποιος είναι τελειόφοιτος από Τ. Ε. Ι. Πληροφορικής προσκομίζει το πτυχίο του για να δείξει ότι γνωρίζει Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές; Βασικά για την προκήρυξη για λιμενοφύλακας ενδιαφέρομαι όταν βγει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες