Μειωμένη θητεία - Τρίτεκνοι
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 47
Ούτε 8 δικαιούσαι, κανονική θητεία θα κάνεις, τα προνόμια της μειωμένης θητείας τα έχει ο μεγαλύτερος αδερφός σου
Άμα έχεις πάρει αναβολή δικαιούσαι μετά μειωμένη θητεία λόγο τριτεκνίας?
-
- Στρατηγός
Η αναβολή δεν έχει καμία σχέσηαν τηρείς τις Προϋποθέσεις Θα κάνεις μειωμένη θητεία
Ειμαι τριτεκνος και ειμαι μεγαλιτερος απο τον αδερφο μου, εχω παρει αναβολη λογω σπουδων το προνομιο τις τριτεκνιας ποιος θα το παρει. Και αν το παρω εγω στην πολεμικη αεροπορια ποσους μηνες θα υπερετησω; Ευχαριστω!
-
- Στρατηγός
1. Εσύ
2.9
2.9
Παιδια ανήκω στην κατηγορία μεγαλυτερος απο τρια ζώντα τέκνα αρα κάνω 8 μηνες. Παρουσιάζομαι τη Δευτέρα. Πότε πρέπει να καταθέσω το δικαιολογητικό οικογενειακής κατάστασης; Αφού παρουσιαστώ στο κεν ή πριν παρουσιαστώ; Και που... Γιατι δεν τα λεει ξεκαθαρα... Λεει αρμόδιο στρατολογικό αλλά αν έχω παρουσιαστεί ήδη στο κεν τι γινεται;
-
- Στρατηγός
Για να μεταφερθούν στους υπόχρεους μειωμένης στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης, οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν στο αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο μία αίτηση και τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά,οποτεδήποτε μετά την κατάταξή τους στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Καλησπέρα Ανήκω σε τρίτεκνη οικογένεια. Ο αδερφός μου υπηρέτησε το 2004-2005 9 μηνες (μειωμένη τότε απο 12μηνο). Στο ΚΕΠΒ με καταχώρησαν ως 8 μηνο χωρίς να το γνωρίζω και η μετάθεσή μου στον ΈΒρο λέει 8 μηνος. ΠΙθανόν για αυτό το λόγο να μη με πήραν στη ΣΝ. Ερώτηση:1) Αν το αφήσω ως έχει θα μπορέσω να κάνω 8μηνο ή κάποτε θα ελεχθεί;2) Αν δηλωθεί τώρα ως 9μηνο θα μπορέσω να κάνω μια προσπάθεια να με πάρουν ΣΝ Καρδίτσα τώρα;
-
- Στρατηγός
1. Για να κάνεις μειωμένη θητεία θα πρέπει να προσκομίσεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά
2. Όχι.
2. Όχι.
Ανεξάρητα αν εχει κάνει ο αδερφός μου μειωμένη θητεία το 2004;
-
- Στρατηγός
Ευχαριστώ πολύ
Αν πάω ΔΕΑ ως ο μεγαλύτερος από τα 3 αδέρφια που είμαστε ο επόμενος θα κάνει μειωμένη θητεία;
Παιδια εγω εχω αλλα δυο αδερφια που ειναι μεγαλυτεροι απο μενα. Πηγαν στρατο και οι δυο αλλα κανεις απο τους δυο δεν εκανε μειωμενη θητεια (λογω τριτεκνης οικογενειας) τωρα δικαιουμαι να κανω εγω;
-
- Στρατηγός
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες