Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Makis87

Δημοσίευση από Makis87 »

Καλησπέρα παιδιά, έκανα την διαδικασία μέσω φρουραρχείου πριν μια βδομαδα και τωρα περιμενω το χαρτι για την επιτροπη απαλλαγων. Ξερουμε τι ωρες εξυπηρετουν; Με προβλημάτησε το γεγονος οτι στην καταθεση των δικαιολογητικων δεν μου κρατησαν την γνωματευση απο τον ιδιωτη ιατρο μου. Προφανως θα την εχω μαζι μου στην επιτροπη. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα σχετικα με αυτο?
Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Grteo »

Πότε έμπαινες κανονικά φίλε μου; Τώρα η επιτροπή κάθε πότε γίνεται;

nikosk94
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από nikosk94 »

Εμπενα αυριο κανονικα, στην στρατολογια που ρωτησα για την επιτροπη μου ηπε οτι το χαρτι για να περασω απο επιτροπη θα ερθει εντως εντος ενος μηνα στο σπιτι και απο οτι ακουσα το ιδιο ηπε σε εναν αλλον, αν δω οτι δεν εχει ερθει μεσα σε ενα μηνα να παρω τηλεφωνο στην στρατολογια την οποια ανηκω.
Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Grteo »

Γνωρίζεις αν είναι η ίδια διαδικασία και για πολεμικό Ναυτικό;
nikosk94
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι η διαδικασια ειναι ιδια για ολους
Makis87

Δημοσίευση από Makis87 »

Σας κράτησαν την γνωματευση που ειχατε απο τον ιδιωτη ιατρο κατα την καταθεση των δικαιολογητικων στην στρατολογικη υπηρεσία; Εμενα παντως οχι αν και την διαβασε ο στρατιωτικος ψυχιατρος.
nikosk94
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Οχι δεν κρατανε την γνωματευση του γιατρου σου, μονο τα χαρτια που περνεις απο το φρουραχειο και στο σημειωμα καταταξης
pro777
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από pro777 »

Αν είναι φωτοτυπία η γνωματευση απο νοσοκομείο πειράζει;
Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Grteo »

Παιδιά καλησπέρα εγώ τώρα ποια διαδικασία έχω ; Θέλω να πάρω αναβολή για ψυχολογικους λόγους μπαίνω τον Μάη κανονικά στο πολεμικό ναυτικόΕυχαριστώ

George908
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από George908 »

Καλησπέρα παιδια ξερεις κάποιος αν. η Επιτροπή Μόλις δει. γνωμαυευση στρατιωτικού γιατρού αν της δίνει της αναβολες η σε ζορίζουν; Ευχαριστώ
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Καλησπέρα σας, ήθελα μια διευκρίνιση, για αναβολή-απαλλαγη για ψυχολογικούς λόγους, προτείνετε ξεκάθαρα ψυχίατρο ή κάνει δουλειά και η διάγνωση από νευρολόγο; ευχαριστώ!
Kaizoku
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Kaizoku »

Μου ηρθε το χαρτι για την επιτροπη,6 μερες αφοτου εκανα την διαδικασια μεσω φρουαρχειου.

1) δεν με εχει εξετασει καποιος στρατιωτικος ιατρος, αλλα ενας φιλος μου με ειπε οτι θα με εξετασουν πριν την επιτροπη,

2) αυτος που συμπληρωσε τα χαρτια μου για το φρουραρχειο εδωσε ενα χαρτι που ελεγε οτι θα περασω απο επιτροπη και οτι δεν μπορω να παρουσιαστω καθως η ασθενεια μου δεν προκεται να θεραπευτει σε λιγοτερο απο 4 μηνες.

αυτο φανταζομαι δεν ειναι η προταση αναβολης που προτεινει ο στρατιωικος ιατρος; Το λεω επειδη δεν με εξετασε κανενας στρατιωτικος ιατρος. Μονο ενας απλος στρατιωτης ιατρος χωρις καν να με εξετασει συμπληρωσε τα χαρτια μου και εγραψε αυτο. Φανταζομαι ειναι το τυπικο που γραφουν για να δικαιολογησουν την απουσια μου στην παρασουσιαση.

3) σε περιπτωση που δεν μου δωσει αναβολη η επιτροπη, ποτε πρεπει να παρουσιαστω; Με την επομενη εσσο η οποια ειναι Μαιο; Το ρωταω επειδη στα χαρτια γραφει 4 μηνες δεν θα εχει ιατρευτει η ασθενεια. Που σημαινει αν ειναι να παρουσιαστω, θα παρουσιαστω την μεθεπομενη εσσο;

socratis1000
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από socratis1000 »

Η επιτροπη δινει παντα την συσταση του γιατρου, παντα, οποτε θα στην δωσουν
Kaizoku
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Kaizoku »

socratis1000 έγραψε:Η επιτροπη δινει παντα την συσταση του γιατρου, παντα, οποτε θα στην δωσουν

δηλαδη οι 4 μηνες ειναι η αναβολη που προτεινει; Πως ειναι δυνατον; Το φεκ με βγαζει ι5 ή ι4 και αυτος με εκρινε 4 μηνες αναβολη; Δεν με εξετασε καν. Ενας απλος στρατιωτης ηταν που απλα εγραψε κατι χαρτια. Και εγραψε 4 μηνες.

πανω κατω γραφει οτι η ασθενεια μου θα κρατησει τουλαχιστον 4 μηνες. Οποτε δεν γινεται να παρουσιαστω. Αυτο.

απλα εχω μπερδευτει αν ειναι η προταση αναβολης ενος στρατιωτικου ιατρου ή απλα τυπικο ενος στρατιωτη για τα διαδικαστικα ισα ισα για να δικαιολογηθει η παρουσια μου στην επιτροπη.

pro777
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από pro777 »

Έχει σημασία αν η γνωματευση είναι με φωτοτυπία και αν είναι από ιδιωτη η δημοσιο νοσοκομείο;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες