Προετοιμασία για Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
z1000

Δημοσίευση από z1000 »

Για να πας ειδικες δυναμεις πρεπει να ειναι αναγκαιο να εχεις πολθ δυναμη ή αποκτας εκει σιγα σιγα με τον καιρο ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Greek_Army »

z1000 έγραψε:Για να πας ειδικες δυναμεις πρεπει να ειναι αναγκαιο να εχεις πολθ δυναμη ή αποκτας εκει σιγα σιγα με τον καιρο ;

Tα προηγούμενα μηνύματα θα σε καλύψουνε. Διαβασέ τα
z1000

Δημοσίευση από z1000 »

Δευτερα-Παρασκευη Γυμναστηριο
Τριτι-Τεταρτη-Πεμπτι Προπονισι 2,5 Ωρεσ
Σαββατο Ποδηλατο 20 Χλμ.

Λετε Με Τετοιο Προγραμμα Να Γινω Τουμπανο ;
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Deathdiver »

z1000 έγραψε:Δευτερα-Παρασκευη Γυμναστηριο
Σαββατο Ποδηλατο 20 Χλμ.

Προσγειωσου τρελιαρηΕικόνα Καλο φαι και οπως ειδες να προαναφερεται καμψεις και ελξεις.

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 30
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Σαββατο Ποδηλατο 20 Χλμ.

Οχι! με τετοιο προγραμμα αν δεν παιρνεις καποιο βοηθημα θα βγεις off, και μολις το κοψεις θα βγει ολη η κουραση κ θα ρεταρεις
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Deathdiver »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Σαββατο Ποδηλατο 20 Χλμ.

Οχι! Με τετοιο προγραμμα αν δεν παιρνεις καποιο βοηθημα θα βγεις off, και μολις το κοψεις θα βγει ολη η κουραση κ θα ρεταρεις

Δεν πιστευω να υπαρχει βοηθημα (μη αναβολικο) στην αγορα που να σε κραταει τοσο τσιτα...

Mike88
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: ποδοσφαιρο-γυμναστικη-μουσικη
Επάγγελμα: φοιτητης

Δημοσίευση από Mike88 »

Deathdiver έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:
Σαββατο Ποδηλατο 20 Χλμ.

Οχι! Με τετοιο προγραμμα αν δεν παιρνεις καποιο βοηθημα θα βγεις off, και μολις το κοψεις θα βγει ολη η κουραση κ θα ρεταρεις

Δεν πιστευω να υπαρχει βοηθημα (μη αναβολικο) στην αγορα που να σε κραταει τοσο τσιτα...

Μην μπερδευουμε τα Αναβολικα με τα Στεροειδη παιδια. Ειναι μεγα λαθος. Μπορουμε να πουμε "φυσικα αναβολικα, Η χημικα Αναβολικα. Ειναι δυο ειδων.(οχι ομως και τα Στεροειδή ε.)
οσο για το αν υπαρχει Μη Στεροειδες/Αναβολικο μεν, στην αγορα, ναι υπαρχει. Και πολλα μαλιστα! Κυριως οι Λιποδιαλυτες ειναι αυτοι που δινουν Ενεργεια και Τσιτωμα λογω της καφεινης που εχουν μεσα.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από dimitris mak »

Παιδια λογικα τον αυγουστο θα παρουσιαστω μεγαλο πευκο. Θελω να παω δοκιμος ειδικες δυναμεις. Εχω ασχοληθει με διαφορα αθληματα στο παρελθον μεχρι και περυση. Φετος λογο πανελληνιων δεν πολυαθλουμαι αν και μεχρι τα χριστουγεννα εκανα προπονησεις με ομαδα που μας προετοιμαζε σε αντοχη, δυναμη και ταχυτητα για τα αθληματα των στρατιωτικων σχολων. Απο τα χριστουγεννα και μετα πηγαινω τουλαχιστον μια φορα την βδομαδα και τρεχω κανα 30λεπτο. Μου ειπαν οτι η ΣΕΑΠ δεν χρειαζεται καποια ιδιαιτερα προσοντα, αρκει να εχεις ενα μικρο παρελθον με τον αθλητισμο. Για τα πεν ξερω οτι τα παιρνας μετα απο την ΣΕΑΠ οποτε πηγαινεις γυμνασμενος-προετοιμασμενος. Μηπως πρεπει να κανω καποια αλλη γυμναστικη πριν παρουσιαστω πευκο; Πχ βαρακια, μονοζυγο; Η ακομα και τρεξιμο; Στο μονοζυγο βγαζω καμια 10αρια ελξεις χωρις να κανω ποτε... Ευχαριστω
Mike88
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Mike88 »

Φιλε δημητρη, μην ακους κανεναν σχετικα με το τι πρεπει να κανεις για να πας Ειδικες Δυναμεις. Αφου εχεις στο παρελθον ασχοληθει με τον αθλητισμο δεν εχεις λογο να σκας, καθολου! Καμψεις και ελξεις στο μονοζυγο και κοιλιακους να κανεις και θα εισαι κομπλε. Τρεξιματακι ελαφρυ και τιποτα αλλο. Οι Γονεις μας δλδ που πηγαν, οσοι παρουσιαστηκαν Ε. Δ εκαναν καμμια προετοιμασια; Και εκαναν και 30 μηνες και βαλε. Ο δικος μου πατερας παντως που ηταν Υπαξ, δεν ειχε κανει καμμια. Απλα δουλευε τοτε σε επιπλαδικο και ειχε δυναμη λογω του οτι σηκωνε τα συνθετα και τους καναπεδες... Οποτε συμβουλη μου, να μην ανησυχεις γιατι δεν πας για παγκοσμιος πρωταθλητης αλλα φανταρος! Και εγω Ε. Δ ευελπιστώ να μπω τον Μαιο και ημουν το ιδιο πορωμενος με σενα, αλλα το σκέφτηκα και διαφορετικα, και ειπα θα με ταραξουν απο την πρωτη μερα στα καψονια, θα ειμαστε συνεχεια στο τρεξιμο, δεν χρειαζεται καμμια προετοιμασια!(ασχετα αν ημουν και εγω αθλητης)
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από dimitris mak »

Εγω φοβαμαι πολυ τα πουσαπς... ! Δεν ξερω... Δεν τα καταφερνω τοσο καλα σε αυτο το θεμα... !
tonyknight
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από tonyknight »

dimitris mak έγραψε:Παιδια λογικα τον αυγουστο θα παρουσιαστω μεγαλο πευκο. Θελω να παω δοκιμος ειδικες δυναμεις. Εχω ασχοληθει με διαφορα αθληματα στο παρελθον μεχρι και περυση. Φετος λογο πανελληνιων δεν πολυαθλουμαι αν και μεχρι τα χριστουγεννα εκανα προπονησεις με ομαδα που μας προετοιμαζε σε αντοχη, δυναμη και ταχυτητα για τα αθληματα των στρατιωτικων σχολων. Απο τα χριστουγεννα και μετα πηγαινω τουλαχιστον μια φορα την βδομαδα και τρεχω κανα 30λεπτο. Μου ειπαν οτι η ΣΕΑΠ δεν χρειαζεται καποια ιδιαιτερα προσοντα, αρκει να εχεις ενα μικρο παρελθον με τον αθλητισμο. Για τα πεν ξερω οτι τα παιρνας μετα απο την ΣΕΑΠ οποτε πηγαινεις γυμνασμενος-προετοιμασμενος. Μηπως πρεπει να κανω καποια αλλη γυμναστικη πριν παρουσιαστω πευκο; Πχ βαρακια, μονοζυγο; Η ακομα και τρεξιμο; Στο μονοζυγο βγαζω καμια 10αρια ελξεις χωρις να κανω ποτε... Ευχαριστω

Πείσμα και τσαγανό, αυτά τα 2 χρειάζονται για τις ειδικές δυνάμεις. Σωματική δύναμη θα σου φτιάξουν εκεί ακόμη κι αν δεν έχεις, πάνω απ¨όλα ψυχική αντοχή χρειάζεται, τπτ άλλο. Στην αρχή είναι λίγο δύσκολα, αλλά μετά το κέντρο θα κάνεις φιλίες ζωής και όλα θα πάνε καλά! Άντε με το καλό,commando Εικόνα
Mike88
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Mike88 »

dimitris mak έγραψε:Εγω φοβαμαι πολυ τα πουσαπς... ! Δεν ξερω... Δεν τα καταφερνω τοσο καλα σε αυτο το θεμα... !

κοιτα, και εγω να σου πω την αληθεια, παρα το οτι εκανα καποτε αρση βαρων, δεν τα πηγαινα πολυ καλα με τα πους απς, αλλα ξερω ενα τροπο που θα σε βοηθησει να αποκτησεις ανεση και να βγαζεις και παρα πανω καθε μερα! Κοιτα λοιπον να δεις! Πες οτι βγαζεις 10 πους απς. Την 1η μερα θα κανεις 3 σετ απο 5 πους απς και ενα σετ απο 10. Το τελευταιο σου σετ δλδ. Μανι μανι εχεις κανει 25 πους απς! Και ας ειναι με ενα μικρο διαλειμμα! Την επομενη μερα θα κανεις 2 σετ απο 5 πους απς, ενα απο 6 και ενα απο 10! Και καθε μερα θα προσθετεις και μια επαναληψη στο τριτο απο τα 4 σετ σου! Μεχρι να γινουν τα σετ.1ο- 5 επαναληψεις,2ο - 5,3ο-10 4ο 10. Τοτε θα κανεις στα πρωτα δυο σετ + μια επαναληψη π. Χ,1ο σετ 6 επ,2ο 5,3ο 10 και 4ο 10! Μεχρι να γινουν ολα τα σετ σου 10 επαναληψεων! Ειναι παραξενο αλλα εχει λογικη και φυσικα τρομερο αποτελεσμα αυτος ο τροπος ασκησης!
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 30
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Mike88 έγραψε:
dimitris mak έγραψε:Εγω φοβαμαι πολυ τα πουσαπς... ! Δεν ξερω... Δεν τα καταφερνω τοσο καλα σε αυτο το θεμα... !

κοιτα, και εγω να σου πω την αληθεια, παρα το οτι εκανα καποτε αρση βαρων, δεν τα πηγαινα πολυ καλα με τα πους απς, αλλα ξερω ενα τροπο που θα σε βοηθησει να αποκτησεις ανεση και να βγαζεις και παρα πανω καθε μερα! Κοιτα λοιπον να δεις! Πες οτι βγαζεις 10 πους απς. Την 1η μερα θα κανεις 3 σετ απο 5 πους απς και ενα σετ απο 10. Το τελευταιο σου σετ δλδ. Μανι μανι εχεις κανει 25 πους απς! Και ας ειναι με ενα μικρο διαλειμμα! Την επομενη μερα θα κανεις 2 σετ απο 5 πους απς, ενα απο 6 και ενα απο 10! Και καθε μερα θα προσθετεις και μια επαναληψη στο τριτο απο τα 4 σετ σου! Μεχρι να γινουν τα σετ.1ο- 5 επαναληψεις,2ο - 5,3ο-10 4ο 10. Τοτε θα κανεις στα πρωτα δυο σετ + μια επαναληψη π. Χ,1ο σετ 6 επ,2ο 5,3ο 10 και 4ο 10! Μεχρι να γινουν ολα τα σετ σου 10 επαναληψεων! Ειναι παραξενο αλλα εχει λογικη και φυσικα τρομερο αποτελεσμα αυτος ο τροπος ασκησης!
1) Ωραιο συστηματακι!

2) Οι ΔΕΑ δεν περνανε ΠΕΝ περνανε ΣΣΕΟΚ/ΣΣΕΔ η οπως το λενε τωρα ΣΒΕΚ

3) ΣΕΑΠ σημαινε καποτε Σημερα Ερχεσαι Αυριο Πεθαινεις... Εικόνα τωρα δεν πρεπει να ειναι ετσι...

z1000

Δημοσίευση από z1000 »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Σαββατο Ποδηλατο 20 Χλμ.

δηλαδη εγω τωρα τι πρεπει να κανω ; Να παρω κατι και να συνεχισω οπως εχει το προγραμμα ;
Mike88
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Mike88 »

Συμβουλη μου, να συνεχισεις το προγραμμα σου αλλα με πιο ηπιους ρυθμους... Οπως ειπε και το παλικαρι πιο πριν, θα ρεταρεις και θα σου βγει ολη η κουραση μετα. Και δεν το θες αυτο... Μπορεις να κανεις και το αλλο, να τρεχεις 4 φορες την εβδομαδα, να κανεις μαζι με το τρεξιμο ελξεις, καμψεις και κοιλιακους και μονο αυτο! Με αυτες τις ασκησεις γυμναζεσαι ολοκληρος... Αν ομως παρολαυτα θες να συνεχισεις το προγραμμα σου, τοτε καλο ειναι πριν απο καθε προπονση σου να τρως ενα κουταλακι του γλυκου ταχινι με μελι, που ειναι αναβολικες τροφες και σου δινουν ολη την απαραιτητη ενεργεια για να ανταπεξελθεις στις προπονησεις σου!(αν με ρωτησετε αν θα παχυνετε απο το ταχινι και το μελι, θα σας πω οχι! Γιατι θα το καψετε αμεσως μετα με την προπονηση σας! Και δεν θα ξαψετε τους μυες σας!) ;) καφεδακι για τσιτωμα μπορεις να πινεις, σκετο εννοειται. Τσαι με νερο σε μπουκαλακι, και μπορεις να ακολουθησεις το προγραμμα σου κανονικα. Να τρως καλα αλλα ποιοτικα βεβαια... Αυτα απο μενα!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης