Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
Που να δείτε παιδια στα αθλήματα ΣΦ Ειδικά... ! Και με ένα πόδι να ήσουν θα σε περναγανε στα αθλήματα... !
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 202
Ναι και εγώ ξέρω, με κάποιες που πέρασαν εφ έκανα μαζί προπόνηση και το 1000αρι η δε το τερμάτιζαν καν ή θέλανε 5.30 λεπτά. Εγω τίποτα δεν έχω, να μπουν.
Αλλά τα αθλήματα να τα βγάζουν στο όριο ακριβώς.
Αλλά τα αθλήματα να τα βγάζουν στο όριο ακριβώς.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Διασωστη δίναν παραπάνω χρόνο στο 1000;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Στην 6κ; Όχι Στους ΕΦ όσες κοβοντουσαν, τις λέγανε ελάτε μεθαύριο ξανά. Πανηγύρι
-
- Αντισυνταγματάρχης
Να φανταστώ και στους άντρες ισχυε αυτο; Εδω για τους ΣΦ ουτε καν χρόνο δεν κραταγαν... ! 😂😂😂
Antonio's έγραψε:Να φανταστώ και στους άντρες ισχυε αυτο; Εδω για τους ΣΦ ουτε καν χρόνο δεν κραταγαν... ! 😂😂😂
Πες τα, πεες τα γιατί μερικοί το μονο πράγμα που θέλουν είναι να υποτιμήσουν τις κοπέλες ! Να φανούν ο, τι μονο οι άντρες τα '' καταφέρουν και οι γυναίκες '' οχι ''! Ο άλλος λεει απο τα 70 κορίτσια μονο η μία πέρασε ο ποιητής υι θέλει να πει με αυτό;
Δεν ξανα σχολιάζω. Αν κάποιοι αυτά που λένε τα θεωρούν σωστά κανένα θέμα.
Αναμένουμε προκυρηξη! Μακάρι να τα καταφέρουμε όλοι παιδιά και ας αφήσουμε στην απ εξω όλα αυτά! Καλή συνέχεια σε όλους, και καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και αγάπη!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Αφού μια πέρασε τι να κάνω; Χαχα Βρες τα αποτελέσματα των αθλημάτων της 6κ και κοίτα το μόνη σου. Στην λίστα είναι 580 άνδρες και 1 γυναίκα.
Και τώρα τον Οκτώβριο αναγκαστικά καλεσαν όλες τις επιλαχουσες για αθλήματα, και πάλι οι θέσεις των γυναικών δε θα συμπληρωθούν.
Και τώρα τον Οκτώβριο αναγκαστικά καλεσαν όλες τις επιλαχουσες για αθλήματα, και πάλι οι θέσεις των γυναικών δε θα συμπληρωθούν.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Καλη χρόνια να έχουμε με υγεία και όλα τα άλλα ει αι τπτ!
Ερχονται και τα πτυχια που λεγαμε, ο Χρυσοχοιδης ειπε σκεφτεται και καποιες αλλαγες στη μοριοδοτηση με την προσθηκη πτυχιων!Αν θελει να βαλει πτυχια στους ΣΦ, ειναι δεδομενο οτι θα βαλει και στους ΕΦ!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Μακαρι να μην γίνει όμως... !
Αμα το ειπε ο πασοκος σημαινει οτι θα γινει!Αλλα βρειτε μου ενα ΑΕΙ ή ΤΕΙ που να εχει συναφεια με το επαγγελμα της Αστυνομιας; Μονο η Νομικη θα ελεγα εγω, λογω του οτι γνωριζουν ολα τα νομικα που χρειαζεται ενας αστυνομικος!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ας δούμε αν ισχύει στην επικείμενη προκηρηξη των ΣΦ γιατί σίγουρα θα βγει πρώτη σε σχέση με την αστυνομία Πανεπιστημιων... !
Νομική ή πολιτικές επιστήμες θα έλεγα. Αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα ζητάει μόνο τέτοιους πτυχιούχους. Μάλλον θα πριμοδοτούνται γενικά όσοι έχουν πτυχία ΑΕΙ.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Septima και εγω αυτό πιστεύω αλλά μακαρι να μην γίνει γιατί δεν συμφέρει πολλούς από εδώ μέσα αλλά οιδωμεν λογια είναι αυτά... Αν δεν βγουν οι προκηρηξεις αερολογίες είναι... !
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
Ας ελπίσουμε οτι αυτό θα μείνει στα λόγια γιατί θα είναι για κλάματα να μοριοδοτείταιένας που απλά έχει ενα οτιναναι πτυχίο πανεπιστημίου λες και αυτό θα τον κάνει πιο ικανό.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες