Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 146
Τσιλλ μπρος, υποθέσεις κάνουμε... Απλά αν μας κόψουν μόρια από διπλώματα και ΕΔ όπως της ΟΠΠΙ μπορούμε ελεύθερα να βάλουμε τα κλάματα 😋
Μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία, για ποιον λόγο οι συνοριοφυλακες του Έβρου πέρυσι προσλήφθηκαν κατευθείαν μόνιμοι και οι υπόλοιποι στην Αθήνα και τα νησιά ως ορισμένου χρόνου; Σκέφτομαι ότι της Αθήνας πληρονοντε μέσω κονδυλίων, του Έβρου γιατί δεν πληρονοντε και αυτοί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και μπήκαν κατευθείαν μόνιμοι;
Κάμοια γνώμη, άποψη;
Κάμοια γνώμη, άποψη;
Dolce
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 207
Μετά της 30/06 που τελειώνει η ΟΠΠΙ πιστεύω θα έχουμε νέα.
Έχεις καμία πληροφορία η γνώμη σ ;
3390 μάγκες μου από εμένα χωρίς εντοπιότητα.
100% ΕπιβεβαιωμένηTony 99 έγραψε:Έχεις καμία πληροφορία η γνώμη σ ;
αργεί να απαντήσει μοιράζει ράδιο αρβύλες σε άλλα νήματαmikeangel έγραψε:100% ΕπιβεβαιωμένηTony 99 έγραψε:Έχεις καμία πληροφορία η γνώμη σ ;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Είναι η προσωπική μου γνώμη. Κάπως έτσι έγινε με την ΟΠΠΙ όταν τελειώσαν οι αιτήσεις στην προκηρυξη για την Τράπεζα της Ελλάδος.Tony 99 έγραψε:Έχεις καμία πληροφορία η γνώμη σ ;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Mikeangel οι fake news πληροφορίες είναι οι δικές σου ότι θα βγει carbon προκήρυξη με αυτήν του '11 για ΠΠΥ στην Πυροσβέστηκη.mikeangel έγραψε:αργεί να απαντήσει μοιράζει ράδιο αρβύλες σε άλλα νήματαmikeangel έγραψε:100% ΕπιβεβαιωμένηTony 99 έγραψε:Έχεις καμία πληροφορία η γνώμη σ ;
δεν νομίζω να ανέφερα το όνομα σου κάπουCharlie Harper 13 έγραψε:Mikeangel οι fake news πληροφορίες είναι οι δικές σου ότι θα βγει carbon προκήρυξη με αυτήν του '11 για ΠΠΥ στην Πυροσβέστηκη.mikeangel έγραψε:αργεί να απαντήσει μοιράζει ράδιο αρβύλες σε άλλα νήματαmikeangel έγραψε:100% ΕπιβεβαιωμένηTony 99 έγραψε:Έχεις καμία πληροφορία η γνώμη σ ;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Φίλε αυτή είναι η γνώμη μου. Στο αντίστοιχο νήμα τα υπόλοιπα.
Και φυσικά μετά την εκπαίδευση της οππι θα μπούμε εμείς αν βγει για αυτό να παρακαλάμε να γίνουν όλα με ταχείες διαδικασίες
-
- Αντισυνταγματάρχης
Dolce έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία, για ποιον λόγο οι συνοριοφυλακες του Έβρου πέρυσι προσλήφθηκαν κατευθείαν μόνιμοι και οι υπόλοιποι στην Αθήνα και τα νησιά ως ορισμένου χρόνου;Σκέφτομαι ότι της Αθήνας πληρονοντε μέσω κονδυλίων, του Έβρου γιατί δεν πληρονοντε και αυτοί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και μπήκαν κατευθείαν μόνιμοι;
Κάμοια γνώμη, άποψη;
Επειδή εκείνοι είναι μόνιμοι τα έχουμε πει αυτά. Οι άλλοι είναι ΣΟΧ άρα πληρώνονται από Ευρωπαϊκή Ένωση. Με. Κονδυλίο έως το 2027
Paper το άλλο το τρολ λέει 3.390 χωρίς εντοπιότητα και δεν πέρασε ούτε ΕΦ χαχαχα εσένα φίλε βκμδ να σε πάρουν στην ΝΑΣΑ κατευθείαν
Έχει δίπλωμα για γουρούνα αυτός...4 ρόδες 300+300=600... Και μετράει και το απολυτήριο γυμνασίου μαζί με του λυκείου. Απλά μαθηματικάPolice_ΣΦ έγραψε:Paper το άλλο το τρολ λέει 3.390 χωρίς εντοπιότητα και δεν πέρασε ούτε ΕΦ χαχαχα εσένα φίλε βκμδ να σε πάρουν στην ΝΑΣΑ κατευθείαν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες