Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Tsolias

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Tsolias »

Αυτά απο ονεδ βουτυρόπαιδα είναι. Στα αθλήματα τι θα κάνουν δηλαδή;
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 54
Ενδιαφέροντα: tipota
Επάγγελμα: tipota

Δημοσίευση από DokimosED »

KYNHGOS έγραψε: Τετ Αύγ 16, 2023 11:14 pm
DokimosED έγραψε: Τετ Αύγ 16, 2023 11:10 pm Τι εννοουμε με την φραση τα δικα τους παιδια; Εννοουμε τους εποχικους;
Απο ποτε οι εποχικοι ειναι παιδια της ΝΔ και γενικα
Της κυβερνησης;

Δικα τους παιδια…. Με βυσματικα κριτηρια! Συνεντευξη γαρ!
Θα δειξει
Αχα.! Καταλαβα.
Εγω ετσι και αλλιως κατα 70% ειμαι μεσα και 30% να μην ειμαι αν την βγαλουν καρμπον οπως την προηγουμενη. Περισσοτερα δεν λεω να μην με ματιαξετε
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Οτι κανανε το 8 και το 2009.
Οσοι κοπηκανε ή δν ειχαν καν το υψος επαιρνε τηλ το βυςμα
Στην επιτροπη και λεγανε «στον εφερα να μου τον ντυσετε οχι να μου τον μετρησετε».

Απ τ αυτι τους πηραν και απ τη μια μερα στην αλλη βρεθηκανε μονιμοι στο Π. Σ και πολλοι απ αυτους επειδη βγηκε μετα απο λιγο κ η αρχστων επισης και εκει με βυσμα….

Και τωρα οι περισσοτεροι ειναι πυρονομοι ή οσοι πηγαν ανθγων τωρα ειναι πυραγοι επιπυραγοι κ παει λεγοντας.

Απ την μια μέρα στην αλλη.
Καποιοι δεν ειχαν ουτε τα μισα προσοντα του τελευταιου εποχικου των σειρων μας.
Αυτα.
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Dokimos φίλε άμα είναι βυσματική δεν πα να είσαι και 30 χρόνια εποχικός, σε πατάνε μια μονάδα συνέντευξη και γεια σας. Δεν βλέπεις τι λένε; Αν και παπάτζα μου ακούγεται. Γίνεται εμοδέ και βυσματική; Δηλαδή θα πήγε ο άλλος υγειονομικό σε στρατό και θα μπει εμοδέ και ο αλεξιπτωτιστής απ έξω. Να έλεγες για γενικών απλούς θα το πίστευα κυνηγέ.
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Tsolias έγραψε: Τετ Αύγ 16, 2023 11:29 pm Dokimos φίλε άμα είναι βυσματική δεν πα να είσαι και 30 χρόνια εποχικός, σε πατάνε μια μονάδα συνέντευξη και γεια σας. Δεν βλέπεις τι λένε; Αν και παπάτζα μου ακούγεται. Γίνεται εμοδέ και βυσματική; Δηλαδή θα πήγε ο άλλος υγειονομικό σε στρατό και θα μπει εμοδέ και ο αλεξιπτωτιστής απ έξω. Να έλεγες για γενικών απλούς θα το πίστευα κυνηγέ.
Τα πάντα γινονται!
Αυτοι εχουν το μαχαιρι αυτοι εχουν κ το καρπουζι.
Μακαρι να μην ισχυουν οι πληροφοριες μου.
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

KYNHGOS έγραψε: Τετ Αύγ 16, 2023 11:33 pm
Tsolias έγραψε: Τετ Αύγ 16, 2023 11:29 pm Dokimos φίλε άμα είναι βυσματική δεν πα να είσαι και 30 χρόνια εποχικός, σε πατάνε μια μονάδα συνέντευξη και γεια σας. Δεν βλέπεις τι λένε; Αν και παπάτζα μου ακούγεται. Γίνεται εμοδέ και βυσματική; Δηλαδή θα πήγε ο άλλος υγειονομικό σε στρατό και θα μπει εμοδέ και ο αλεξιπτωτιστής απ έξω. Να έλεγες για γενικών απλούς θα το πίστευα κυνηγέ.
Τα πάντα γινονται!
Αυτοι εχουν το μαχαιρι αυτοι εχουν κ το καρπουζι.
Μακαρι να μην ισχυουν οι πληροφοριες μου.
Δεν θα ελεγα πως μπορουν να κανουν καθαρα οτι γουσταρουν. ΚΑΝΕΙΣ απο αυτους. Ολοι δεχονται πιεσεις απο ολους, και το λεω πολυ απλα για να μην χρησιμοποιησω διαφορετικες λεξεις.
Σορρυ κιολας αλλα μηπως ξερουμε ποσοι ειναι με οριο ηλικιας 31;
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Και 31 να είναι το οριο πάλι από εποχικούς θα επανδρωθει το μεγαλύτερο ποσοστό.980 άτομα είναι πάνω 31 οι υπόλοιποι κάτω οπότε μιλάμε για 1300 περίπου άτομα κάτω των 31 για να εξαντληθούν θα πρέπει 3 συνεχόμενες προκήρυξεις περίπου.
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Εχω μια εικονα για το ποσα ατομα ειναι κατω των 31 και θα ελεγα οτι εχεις καπου λαθος. Μου φαινεται υπερβολικα μεγαλος ο αριθμος των 1300.
Θα ελεγα καλυτερα εκτος τοπου και χρονου!
purosvestis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 140

Δημοσίευση από purosvestis »

Μόλις σήμερα με πήραν τηλ και μου είπε ενας συνάδελφος διοικητής εμοδέ μιλούσε στο τηλεφωνο με έναν απο αρχηγείο πολύ μεγάλο και ειπώθηκαν 500 εμοδέ με ηλικία 31 η 35 δεντο ξέρουν ακόμα και μετά προκήρυξη για fraport πόσα άτομα δεν είπανεκει για 7 χρόνια στα αεροδρόμια…χαμός γίνετε παιδιά
Yank

Δημοσίευση από Yank »

DokimosED έγραψε: Πέμ Αύγ 17, 2023 12:00 am Εχω μια εικονα για το ποσα ατομα ειναι κατω των 31 και θα ελεγα οτι εχεις καπου λαθος. Μου φαινεται υπερβολικα μεγαλος ο αριθμος των 1300.
Δεν τα λέω εγώ τα σωματεία από την τελευταία έρευνα που έκαναν από τις ληστές των εποχικών 980 άτομα άνω των 31 για κάνε μια αφαίρεση από το 2400.
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Yank έγραψε: Πέμ Αύγ 17, 2023 12:06 am
DokimosED έγραψε: Πέμ Αύγ 17, 2023 12:00 am Εχω μια εικονα για το ποσα ατομα ειναι κατω των 31 και θα ελεγα οτι εχεις καπου λαθος. Μου φαινεται υπερβολικα μεγαλος ο αριθμος των 1300.
Δεν τα λέω εγώ τα σωματεία από την τελευταία έρευνα που έκαναν από τις ληστές των εποχικών 980 άτομα άνω των 31 για κάνε μια αφαίρεση από το 2400.
Οπως και να εχει εδω κατι λαθος μετριεται, και ισως ειναι η χρονικη περιοδος.
Yank

Δημοσίευση από Yank »

DokimosED έγραψε: Πέμ Αύγ 17, 2023 12:18 am
Μπες στην εμοδε στους πίνακες και πάτα αναζήτηση 1992 1993 1994 1995 και δεν πόσοι εποχικοί είναι κάτω των 31 θα καταλαβεις οτι ειναι εποχικοί απο την μοριοδότηση στο κουτάκι π λεει εποχ. Εγώ το έχω κάνει κ είναι περίπου πάνω από 1200 και αυτοι οι 1200 ηταν σειρα 700 800 900 δεν μπηκαν λογο οτι ειχαν λιγες αντιπυρικες από πρόχειρο βλέμμα π έριξα. Και + μπήκαν κ επιλαχών 22 23 π στον σταθμό μου εποχικοί Μάνη Μάνη ήρθαν 4ης 25 26 χρόνων.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Το ότι θα ήταν εμοδε, το είχε πει και ο Κικίλιας και ο Τουρνάς. Προφανώς, δεν καταλαβαίνουν, ούτε από αιτήματα σωματείων, ούτε από απεργίες, ούτε από συγκεντρώσεις! Τώρα αν μπουν και συνεντεύξεις, καταλαβαίνουμε τι θα γίνει! Κρίμα για τους εποχικούς, αρκετούς από αυτούς, για να είμαστε ακριβείς! Όσοι περάσουν, οι υπόλοιποι στην επόμενη! Για τους πολίτες, καληνύχτα μας και όνειρα γλυκά! Θα πέσει σφαγή. Τουλάχιστον, όσοι έχετε εσωτερική πληροφόρηση, ενημερώστε μας, αν υπάρχει πιθανότητα για νέα προκήρυξη εποχικών, μπας και έχουμε κάτι να περιμένουμε!
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Yank έγραψε: Πέμ Αύγ 17, 2023 12:26 am
DokimosED έγραψε: Πέμ Αύγ 17, 2023 12:18 am

Μπες στην εμοδε στους πίνακες και πάτα αναζήτηση 1992 1993 1994 1995 και δεν πόσοι εποχικοί είναι κάτω των 31 θα καταλαβεις οτι ειναι εποχικοί απο την μοριοδότηση στο κουτάκι π λεει εποχ. Εγώ το έχω κάνει κ είναι περίπου πάνω από 1200 και αυτοι οι 1200 ηταν σειρα 700 800 900 δεν μπηκαν λογο οτι ειχαν λιγες αντιπυρικες από πρόχειρο βλέμμα π έριξα. Και + μπήκαν κ επιλαχών 22 23 π στον σταθμό μου εποχικοί Μάνη Μάνη ήρθαν 4ης 25 26 χρόνων.
Μολις μπηκα ξανα στην λιστα να δω και τελος παντων για να το κλεινουμε εδω το θεμα. Εχω να σου πω πως κατι λαθος εχεις καταλαβει γιατι απο τα 500 νομιζω ατομα και μετα ειναι αυτοι που δεν εχουν αντιπυρικες
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Είναι πανω από 1300 άτομα εποχικοί με όριο κάτω των 31. Και το σωματειο μας ενημερώσε τον Ιανουάριο. Είναι πολύ. Και 1000 να είναι που είναι παραπάνω αλλά λέμε 1000 αν βγάλει 500 μόνο εποχικοί του χρόνου αν ξανά βγάλει πάλι εποχικοί. Μην το ψάχνεις. Κοίτα να μπεις εποχικός αννβγαλει τωτα το 24 και περίμενε να μαζεψεις κάνα μόριο.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες