Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Georgels

Δημοσίευση από Georgels »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Τα ατομα θα βρεθουν, μη σου πω πως ηδη εχουν μπει και ειναι φωτοτυπια η προκηρυξη. Δεν χρειαζεται να μου εξηγησεις μαθηματικα δημοτικου οπως λες Λιονταρινα, αερολογιες δεν λεω στα 27 μου χρονια. Παμε παρακατω και ας αφησουμε τις λογομαχιες, ο καθενας εχει την αποψη του αναλογα με τις εμπειριες που εχει ζησει και τις πληροφοριες του.

Τα ατομα δεν εχουν μπει και κανεις δεν θα ρισκαρει το μισθουλακι του για ενα βυσμα οταν γινει μια ενσταση και ορθη επαναληψη και βρεθει οτι ο ταδε υπαλληλος περασε τον ταδε χωρις να πληρει κριτηρια... εγω δεν θα το εκανα ουτε για το παιδι μου... αλλα οπως λες παμε παρακατω, να βγει να ανεβουμε να δωσουμε να δουμε τι θα γινει... ελπιζω να ειναι αξιοκρατικα

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Εννοειται και συμφωνω μαζι σου ! Σου ευχομαι καλη επιτυχια !
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Λευτέρη πιστεύεις η βάση για την κατηγορία Ε. Δ. θα είναι στα 1100 ή υψηλότερα;
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από The Marine »

. Ι. έγραψε:Αν είναι έτσι να χαμηλώσουν και το ύψος.. αφού και αυτοί έχουν δικαιώματα και όσοι απ αυτούς το λέει η ψυχούλα τους να είναι στο σώμα.

Εσένα κοντούλη σε έπιασε ο πονος για το ύψος αλλα πριν 10-20 σελίδες που είχα ρωτήσει για τα τατουάζ η απάντηση σου ήταν κάθετη ότι είναι σωματα ασφαλείας και δεν επιτρεπεται, ότι σε συμφέρει λες έτσι; Αυτοί με που έχουν κάνει τατουάζ για παράδειγμα δεν έχουν ψυχή; Δεν σε είδα να αναφέρεις κάτι όμως;

"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από The Marine »

Στο λιμενικο σώμα δεν είναι το θέμα στα μόρια που πέφτει το βυσμα. Εκεί όντως δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί είναι ο ΑΣΕΠ στη μέση και τα αποτελέσματα βγαίνουν στη φορα. Έλα όμως που θα κάνεις 4'10" το 1000αρι και θα σου πουν ότι το έκανες 4'30". Και ξαφνικά ένας επιλαχών σου πήρε τη θέση. Τόσο απλά τα πράγματα στο λιμενικο. Και αυτό το συμπέρασμα το έβγαλα από άτομα εδώ στο φόρουμ που γράφανε στην προκυρηξη του 2011 που τα πήγαν μια χαρά στα αθλήματα και τους εκοβαν.

Τότε είχε πάρει 280 άτομα. Φέτος θα ειδικά θα είναι πολύ χειροτερα. Για να μην αναφερθούμε στο γεγονός Μπαλτακου και το πώς μπήκε στο λιμενικο και έφτασε στο σημείο να είναι διοικητής της ΜΥΑ κάποιος που δεν μπορεσε τοτε να γράψει ενα 10 στην εκθεση. Αλλά το 8 γίνεται 10, στην Ελλάδα ζούμε.

Το κοντούλη είναι απλως ειρωνικο. Προφανώς είμαι της άποψης ότι δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει όριο υψους ούτε στις γυναίκες ούτε στους άντρες. Έλεος με αυτές τις διακρίσεις
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Spyros D. »

Κρίνοντας πάντως πως πήγε η προκήρυξη των ΕΦ από θέμα συμμετοχής/μορίων για 1500 θέσεις, νομίζω μπορεί να φανταστεί κανείς τι έχει να γίνει εδώ που και για πιο κυριλέ σώμα μιλάμε και για το 1/10 των θέσεων...

Λογικά μόνο αφρόκρεμα με άριστα απολυτήρια + όλα τα υπόλοιπα έξτρα προσόντα θα έχει αξιώσεις.
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Ptg »

Στην 1η κατηγορία με τα απολυτήρια λυκείου με ποσά μόρια πιστεύετε ότι μπορεί κάποιος να ελπίζει;
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από nick521 »

Και εδω χαμος απο αιτησεις θα γινει οταν βγει με το καλο, εγω προσωπικα δεν ελπιζω και πολυ γιατι εχω χαμηλο απολυτηριο δυστυχως.
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Spyros D. »

Εδώ έμεινε έξω κόσμος με απολυτήρια 17+, ΕΔ και ιστορίες σε 1500 θέσεις ΕΦ, τρελά πράματα λέμε...
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

Ptg έγραψε:Στην 1η κατηγορία με τα απολυτήρια λυκείου με ποσά μόρια πιστεύετε ότι μπορεί κάποιος να ελπίζει;

1270 και πάνω (αν μιλάμε για 50 άτομα γενικής σειρας). Μην ειναι και πιο πάνω η βάση Εικόνα. Το 1270 το λεω με λάρτζ διάθεση. Προφανώς είναι μια προσωπική εκτίμηση.

Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από nick521 »

Ξερω φιλε μου αστα να πανε, εγω προσωπικα δεν ειχα αρκετα μορια αλλα γι αυτους εναι κριμα πραγματικα
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

15 Σεπτεμβρίου θα βγεί η προκήρυξη..
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Η βαση θα ειναι ψηλα !! Αυτο που εγινε με τη προκηρυξη των Ε. Φ δεν εχει ξαναγινει !! Οποτε δεν θελει πολυ μυαλο για να καταλαβει κανεις τι εχει να γινει με τη βαση.
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από nick521 »

Οσο θελει ας ειναι η βαση καντε τα χαρτια σας απαντες!
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Για τους λιμενοφύλακες ποια προσόντα πρέπει να έχεις και οποία κριτήρια μοριοδοτουνται ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες