Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
lunadark
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από lunadark »

Δηλαδη μετα τα 3 χρονια δεν χρειαζεται να πληρωσεις; ευχαριστω βρε παιδια για τις πληροφοριες...
petran

Δημοσίευση από petran »

lunadark έγραψε:Αυτο ειναι αληθεια, περισσοτερο ομως με απασχολει το οτι θα πρεπει να μεινεις τουλαχιστον 8 χρονια στην αθηνα...900-1000 μισθος ποσα να μενουν καθαρα με ενοικια κλπ; Αξιζει τον κοπο αναρωτιεμαι; Μιας και εχω πτυχιο αει και μεταπτυχιακο...

Δεν φτάνουν φυσικά!
SELEUKOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από SELEUKOS »

Σαββας έγραψε:Καραισκακη εμενα μου θυμιζεις και ειμαι σιγουρος πως εισαι ο σελευκος και μαλλον κανεις λαθος με αυτο το ονομα. Π εβαλες... Τ ντροπιαζεις... Με αυτα π λες. Σε παρακαλω μπες με τον σελευκο και μην ντρεπεσαι να μιλησεις με τον σελευκο δεν δαγκωνουμε. Παιδες. Μπορει να παρουν μορια οι τσολιαδες... Αλλα κοιταξτε λιγο ποσες προκυρηξης βγηκανε... Τα μεγαλα απολυτιρια... Τι θα διαλεξουν; Ειδικοι φρουροι; Λιμενικο η πυροσβεστικη; Απο τν στιγμη π αναζητανε επαγγελματικη αποκατασταση θα διαλεξουν την λουφα... Πυροσβεστικη. Και λιμενικο... Τελευται επιλογη ειδικοι φρουροι. Εχω αδικο;

μεγαλε εχασες. Δεν γραφω με αλλο ονομα. Τωρα αμα κλεβει ατακες ο τυπας. Βρες τα με αυτον
giannis

Δημοσίευση από giannis »

lunadark έγραψε:Δηλαδη μετα τα 3 χρονια δεν χρειαζεται να πληρωσεις; Ευχαριστω βρε παιδια για τις πληροφοριες.

3.000 Ευρώ πληρώνεις.

Καραϊσκάκης

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Σάββα και τα υπόλοιπα παλικάρια καλημέρα! Όπως διαπίστωσες Σάββα δεν είμαι ο Σέλευκος. Θεωρώ τον Καραϊσκάκη πρότυπο και για τούτο επέλεξα το παρατσούκλι μου (με την άδεια σου βέβαια) ... Τελικά γιατί διστάζεις να δικαιολογήσεις την άποψη σου περί "ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ";
Εξήγησε μου τι εννοείς να καταλάβω, γιατί δεν είμαι τόσο έξυπνος όσο εσύ.
Έν τω μεταξύ, συμφωνώ μαζί σου για την Πυροσβεστική.
giannis

Δημοσίευση από giannis »

blademaster έγραψε:Τα πτυχία δέν πάνε χαμένα, πάντα θα το έχεις.
στην καλλίτερη θα το χρησιμοποιήσεις εντός της αστυνομίας. Ειδικα το οικονομικό είναι δυνατό χαρτί τώρα με την οικονομική αστυνομία που κάνουν.

στην χειρώτερη αν βρείς κάτι καλλίτερο μετά, παρατάς την αστυνομία και πας εκεί.3 χρόνια μόνο είναι το υποχρεωτικό.

ΚΑΛΑ αυτο με την οικονομικη αστυνομια ξεχνα το δεν παιζει... Φρουρο σε παιρνεις δηλαδη για ολες τις χαμαλοδουλειες

Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Παντα υπαρχει θεση για εναν καραισκακη στ σωμα ενοω. Δυσκολο να τ καταλαβεις; Σε κολακευσα. Πετραν απο το στομα ς και στου θεου τ αυτι!
KOURSAROS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από KOURSAROS »

Καλησπερα κοπελια. Ειχα καιρο να μπω στο φορουμ. Εχουμε κανα προγνωστικο για μορια κτλ. Μη βρισει κανεις ειπα εχω να μπω καιρο.(και 4η φορα που κανω χαρτια για ελ. Ας και στο αμην ηλικιακα μη τρελαθω)
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ελα ρε κουρσαρε! Τι κανεις; Δεν εχασες τιποτα... Για α λεμε 2250+ κ για β 2350-2400+.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

δημητρης25 έγραψε:Ελα ρε κουρσαρε! Τι κανεις; Δεν εχασες τιποτα... Για α λεμε 2250+ κ για β 2350-2400+.

Για β Σίγουρα παραπάνω θα είναι φίλε...2400 με τίποτα πολύ χαμηλά...
KOURSAROS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

δημητρης25 έγραψε:Ελα ρε κουρσαρε! Τι κανεις; Δεν εχασες τιποτα... Για α λεμε 2250+ κ για β 2350-2400+.
πω που εισαι ρε μητσο ακομα εδω; Ας τα ειμαστε στην ιδια φαση παλι στη τσιτα με την προκ. Λυκειο (Α'κατηγορια) 11,1 (μουφα), ειδικες, λοουερ, μηχανη, φορτηγο. Τι παιζει μ αυτα τωρα;
Καραϊσκάκης

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

TΌτε Σάββα εύχομαι να περάσεις και εσύ και εγώ, και να τα πούμε και από κοντά άμα λάχει να 'ούμε... Και ο μάγκας ο Πετράν να περάσει που είναι και επιστήμονας!
Εσύ σε ποιά κατηγορία είσαι και Τι μόρια έχεις; Εγώ είμαι στην Β κατηγορία...
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

2210 koyrsaros
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
KOURSAROS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

electrolisa έγραψε:2210 koyrsaros
ευχαριστω να σαι καλα. Σε θυμαμαι κ απο περσυ εσενα. Στο κλαμπ ολοι. Απο επιλαχων λες να παιζει; Γιατι περσυ ημουν 1069 στη σειρα Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες