Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Για την βεβαίωση κατοικίας, εάν κάποιος ήταν δηλωμένος στην πόλη του για πολλά χρόνια και τώρα τον τελευταίο χρόνο δηλώθηκε στο χωριό του που ανήκει Ναι μεν στην περιφερειακή ενότητα αλλά είναι άλλος Δήμος και κοινότητα, θα πάρει τα μόρια της εντοποιοτητας εάν βγει προκηρηξη για την πόλη του;
2770 Χωρις εντοπιοτητα Β κατηγορια
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Εγω ηθελα να ρωτήσω, εαν βγει μεσα στο 22 για τα νησιά που με ενδιαφέρει, εγω που κλείνω τα 28 τον Ιανουαριο δεν με πιάνει;
Εάν Ήσουνα μέχρι τα 18 παίρνεις τα μόρια της εντοπιότητας στο μέρος που ζητάει.. Τώρα εκεί που μένεις αν βγει κάτι στην περιοχή μένεις τώρα δλδ θέλει να έχεις τουλάχιστον 2 χρόνια για τα μόρια
Μέσα είσαι Νίκο
Police_ΣΦ έγραψε:Μέσα είσαι Νίκο
Μακαρι ολοι οσοι γραφουμε εδω να ειμαστε μεσα και να ειμαστε συναδελφοι !
Το θέμα είναι για πόσο θα είμαστε συνάδελφοι; ! Θα βγει καμία προκήρυξη στο μέλλον για μόνιμους όπου οι Συμβασιούχοι θα παίρνουν έξτρα μόρια προϋπηρεσίας ή θα πεταχτούν σα μύγες;
EcoMike έγραψε:Το θέμα είναι για πόσο θα είμαστε συνάδελφοι; Θα βγει καμία προκήρυξη στο μέλλον για μόνιμους όπου οι Συμβασιούχοι θα παίρνουν έξτρα μόρια προϋπηρεσίας ή θα πεταχτούν σα μύγες;
Ετσι πιστευω πως θα γινει, θα προσπαθησουν μεσω αλλης προκηρυξης να τους απορροφησουν. Και το μεταναστευτικο οπως φαινεται δεν θα τελειωσει ποτε.
- Ε'ΜΚ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
nikos521 έγραψε:2770 Χωρις εντοπιοτητα Β κατηγορια
Λογικα εισαι μεσα. Εσυ δεν περασες και ΕΠΟΠ; Τι θα κανεις τελικα;
Ε'ΜΚ έγραψε:nikos521 έγραψε:2770 Χωρις εντοπιοτητα Β κατηγορια
Λογικα εισαι μεσα. Εσυ δεν περασες και ΕΠΟΠ; Τι θα κανεις τελικα;
Επιλαχων ειμαι στους ΕΠΟΠ.
-
- Posts in topic: 99
Εγώ θέλω να πιστεύω πως μετά από κάποια χρόνια θα τους απορροφήσει η υπηρεσία... Μακάρι να μην βρεθεί τόσος κόσμος στον δρόμο
-
- Posts in topic: 146
2480 χωρίς εντοπιότητα 2980 με εντοπιότητα για Έβρο. Για πείτε να δούμε που βρισκόμαστε
3100 με εντοπιότητα για Αττική!
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 128
Ρε παιδιά τελικά Θα μπορούμε να κάνουμε χαρτιά όλοι τι έχει συμβεί?
Π. Χ κατοικώ πολλά χρόνια στην Καβάλα (όχι από τν γέννηση μου) και ήμουν δηλωμένος στην κοινότητα της Καβάλας, αλλά για κάποιον λόγο δηλώθηκα εδώ κ ένα χρόνο στην κοινότητα του χωριού μου το οποίο χωριό μου βρησκετε στην περιφερειακή ενότητα της Καβάλας αλλά είναι σε άλλο Δήμο κ άλλη κοινωτητα. Θα πάρω τα μόρια της εντοποιοτητας; Δεν είμαι τα τελευταία δύο χρόνια στον ίδιο Δήμο η στην ίδια κοινότητα αλλά είμαι στην ίδια περιφερειακή ενοτητα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες