Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Crocop92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 121

Δημοσίευση από Crocop92 »

Ξέρουμε ο τελευταίος γενική πόσα μόρια έχει;
Siskos5
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Siskos5 »

Samos 1992, υποθέτω οτι απαντάς σε μένα μετά απο 2-3 μέρες. Έλα παλικάρι μου εδώ να σου εξηγήσω πως έχουν τα πράγματα... Λοιπον άκου, το Τενεφ δεν ανήκει στις Ειδικές Δυνάμεις παρόλο που φοράνε πράσινο μπερέ, καλά μεχρι εδώ; Το οτι κατα τη γνώμη σου καλά να μπεί κάποιος στο Σώμα που του έχουν πειράξει τα μόρια δεν είναι λογικό ούτε στέκει γιατι πολύ απλά είναι η γνώμη ΣΟΥ! Σου απαντώ με επιχειρήματα και σου αναλύω αυτά που λέω, δεν ανήκει στις Ειδικές Δυνάμεις, πείραξαν τα μόρια του βγαίνει με τις κλωτσιές απ την σχολή. Τωρα γιατι και πως δεν ανήκει το Τενεφ στις Ειδικές Δυνάμεις μην με ρωτας. Δεν ειμαι ουτε ο Α/ΓΕΕΘΑ ουτε ο Μητσοτάκης. Σημασια εχει οτι το Τενεφ είναι στην ουσία Πεζικό. Μάθε τα στοιχειώδη και ξαναμιλάμε.
Replacement2
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Replacement2 »

Αν εγώ είμαι επιτυγχάνοντας τριτεκνος στις τελευταιες θεσεις χωρίς την ευεργετική ιδιότητα και μπουν στην κατηγορία 4 τριτεκνοι με μικρότερη μοριοδοτηση αυτοματα θα ενεργοποιηθεί η ιδιότητα μου και θα μπουν οι 3απο4 μαζί με εμενα σωστα;
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Liontarina »

Replacement2 έγραψε:Αν εγώ είμαι επιτυγχάνοντας τριτεκνος στις τελευταιες θεσεις χωρίς την ευεργετική ιδιότητα και μπουν στην κατηγορία 4 τριτεκνοι με μικρότερη μοριοδοτηση αυτοματα θα ενεργοποιηθεί η ιδιότητα μου και θα μπουν οι 3απο4 μαζί με εμενα σωστα;
Ολοσωστα!

Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 184

Δημοσίευση από Ptg »

Liontarina έγραψε:
Replacement2 έγραψε:Αν εγώ είμαι επιτυγχάνοντας τριτεκνος στις τελευταιες θεσεις χωρίς την ευεργετική ιδιότητα και μπουν στην κατηγορία 4 τριτεκνοι με μικρότερη μοριοδοτηση αυτοματα θα ενεργοποιηθεί η ιδιότητα μου και θα μπουν οι 3απο4 μαζί με εμενα σωστα;
Ολοσωστα!

Μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό;

kanenas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kanenas »

Liontarina έγραψε:Παρακολούθησα τα αποτελεσματα των σημαιοφόρων. Στους σαραντακατι επιτυχόντες,Υπάρχουν 10 τριτεκνοι και 5 πολυτεκνοι, ενώ η προκήρυξη ζητάει 1 τριτεκνο και 4 πολύτεκνους.

Συνεπώς αν είσαι μέσα στους επιτυχόντες με την αξία σου, δεν κάνεις χρήση ευεργετηματος.

Η προκήρυξη των λφ λέει θα πάρω 15 πολύτεκνους και 6 τριτεκνους που αν δεν είχαν το ευεργέτημα δεν θα έμπαιναν. Κάπως έτσι πάει.

Ελπίζω να έγινα κατανοητή.

εχεις πτυχιο στα αγγλικα ; Εχεις καλο απολυτηριο ; Εχεις ecdl ; Πατερα καρπερο Εχεις ; Που πας ρε καραμητρο ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ptg έγραψε:
Liontarina έγραψε:
Ολοσωστα!

Μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό;

Το είπε τόσο καλά ο replacement που δεν μπορώ να το εξηγήσω κάπως καλύτερα. Έχει πιάσει το νόημα 100%. Δεν το ανέφερα πιο πάνω γιατί μπορεί να μπεεδευα κάποιους περισσότερο.

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Θα δώσω ένα παράδειγμα: Αρχικά πρέπει να καταρτιστεί ένας πίνακας με όλους τους συμμετέχοντες με σειρά μορίων ανεξάρτητα από το σε ποια κατηγορία διαγωνίζονται.

Μετά μετράμε τους επιτυχόντες σε κάθε κατηγορία σαν να μην είχαμε καμία ευεργετική διατάξη. Δηλαδή πρώτοι 40 στη γενικη,81 εδ κτλ...

Μετά έτσι όπως έχουμε τον πίνακα Μ όλους σε σειρά μορίων βρίσκουμε τον πρώτο τριτεκνο που δεν περασε κάπου. Τσεκαρουμε τι κατηγορία είναι. Έστω ότι είναι γενικη. Αυτός λοιπόν ο τριτεκνος θα πάρει τη θέση του τελευταίου παιδιού της γενικής σειράς, δηλαδή του 40.

Στη συνέχεια βρίσκουμε τον επόμενο τριτεκνο στον πίνακες με όλους ο οποίος δεν περασε. Ας πούμε ότι είναι πάλι της γενικής. Αυτός θα πάει και θα πάρει τη θέση του 39. Αν όμως ο 39 είναι κι αυτός τριτεκνος, θα ενεργοποιηθεί η τριτεκνια του 39ου και θα πρέπει να δούμε τον 38. Αν ο 38 δεν εχει τριτεκνια χάνι τη θέση του.

Αυτο συνεχίζεται μέχρι να βρεθούν όλοι.

Σε αυτό το σημείο λοιπόν στο παράδειγμα μας έχουν μπει 2 τριτεκνοι που δεν ήταν στην αρχική 40αδα και ένας ακόμη που ήταν στην 39 αλλά αναγκάστηκε να χρησιμοποιηθεί το ευεργέτημα του. Άρα σύνολο 3 τριτεκνοι με ευεργετικη διάταξη.

Τώρα ίσως είναι πιο ξεκάθαρο

Lelandros
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Lelandros »

ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ; ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ;
Cpt c
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Cpt c »

Lelandros έγραψε: ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ; ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ;
Μπορεί να μας πει κάποιος αν ξέρει αν θα καλέσει κι αλλά άτομα ; Και ποτέ θα βγουν οι πίνακες Δευτέρα ή στις 15 ;
Άβαταρ μέλους
Nick47
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Nick47 »

15; Γιατί συγκεκριμένα τότε;
Pavlos1990
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Pavlos1990 »

Γιατί είχαν πει μεχρι 15/7.
Pavlos1990
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δε θα ξανακαλεσουν παιδιά... αν ήταν θα το είχαν ήδη κάνει.. υπάρχουν υπεραρκετοι επιλαχόντες.. Ίσως καλέσουν μουσικούς..
Cpt c
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Cpt c »

Pavlos1990 έγραψε: Δε θα ξανακαλεσουν παιδιά... αν ήταν θα το είχαν ήδη κάνει.. υπάρχουν υπεραρκετοι επιλαχόντες.. Ίσως καλέσουν μουσικούς..
Γιατί λες ότι θα καλέσει μουσικούς ; Σε τι το υποστηρίζεις ;
Pavlos1990
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Γιατί σε κάποιες κατηγορίες μουσικών δεν υπάρχουν επιλαχόντες.. για παράδειγμα αν ήταν 3 θέσεις πέτυχαν στα αθλήματα μόνο 3.. Οπότε δεν υπάρχουν επιλαχόντες και έτσι ισως καλέσει για να υπάρχει κάβα..
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες