Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
falcon

Δημοσίευση από falcon »

Δεν ξέρω πάντως ελπίζω! Πέσρυ οι βάσεις για την Α' κατηγορία ήτανε αρκετά υψηλές 2240, σε αντίθεση με την προπέρσυνη που ήτανε κοντά στα 1860, με διαφορετικό τρόπο βαθμολόγιση βέβαια... Φέτος που προστέθηκε και η προεδρική φρουρά οι βασείς θα ανέβουν πολύ περισσότερο! Γνωρίζουμε μήπως πότε περίπου θα ανακηνωθούν πόσες αιτήσεις γήνανε;

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Ρε παιδια συγνωμη... Ακομα δεν τελειωσε η προκυρηξη ρωτατε για αιτησεις και αποτελεσματα;
falcon

Δημοσίευση από falcon »

Ναι ρε αδερφέ γιατί υπάρχει πρόβλημα?
Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Συμφωνω με Σωτηρη... Αθελα μας σκεφτομαστε υποκειμενικα ολοι με βαση τα μορια μας. Εγω που εχω μια μεγαλυτερη ανεση παντως και δεν εχω λογο να επηρεαστω απο κατι ξαναλεω οτι θα κυμανθει απο 2.150-2.350... Ελει πιστευω θα παιχτει... Και ολα αυτα εξαιτιας της προεδρικης φρουρας διαφορετικα και με 2.200 μεσα θα ησασταν... Αλλα οπως ηρθαν τα πραγματα υπομονη.
Καραϊσκάκης

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Σάββα μεγάλε μου θυμίζεις τον πρόεδρο της ΠΑΕ Εδεσαϊκού... Τέλος πάντως, τι εννοείς ότι "πάντα υπάρχει θέση για έναν Καραϊσκάκη";
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Τοσο λεω και εγω Λακαιδεμων περιπου 2300 με 2350 χωρις να εχω και εγω καποιο ιδιαιτερο λογο να πω αυτα τα νουμερα.
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Καραισκακη εμενα μου θυμιζεις και ειμαι σιγουρος πως εισαι ο σελευκος και μαλλον κανεις λαθος με αυτο το ονομα. Π εβαλες... Τ ντροπιαζεις... Με αυτα π λες. Σε παρακαλω μπες με τον σελευκο και μην ντρεπεσαι να μιλησεις με τον σελευκο δεν δαγκωνουμε. Παιδες. Μπορει να παρουν μορια οι τσολιαδες... Αλλα κοιταξτε λιγο ποσες προκυρηξης βγηκανε... Τα μεγαλα απολυτιρια... Τι θα διαλεξουν; Ειδικοι φρουροι; Λιμενικο η πυροσβεστικη; Απο τν στιγμη π αναζητανε επαγγελματικη αποκατασταση θα διαλεξουν την λουφα... Πυροσβεστικη. Και λιμενικο... Τελευται επιλογη ειδικοι φρουροι. Εχω αδικο?
lunadark
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από lunadark »

Εχω καποιες ερωτησεις, μπορει καποιος να βοηθησει;1) H Α κατηγορια ειναι για αποφοιτους ενιαιου λυκειου;2) Με 2100 μορια στην Α υπαρχουν πιθανοτητες;3) Πρεπει να μεινεις 8 χρονια στην Αθηνα; Αν εισαι παντρεμενος μπορεις να παρεις πιο συντομα μεταθεση;4) Μετα απο ποσα χρονια γινεσαι αστυνομικος?
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από alexantro »

lunadark έγραψε:Εχω καποιες ερωτησεις, μπορει καποιος να βοηθησει;1) H Α κατηγορια ειναι για αποφοιτους ενιαιου λυκειου;2) Με 2100 μορια στην Α υπαρχουν πιθανοτητες;3) Πρεπει να μεινεις 8 χρονια στην Αθηνα; Αν εισαι παντρεμενος μπορεις να παρεις πιο συντομα μεταθεση;4) Μετα απο ποσα χρονια γινεσαι αστυνομικος;

1) Ναι!
2) Είναι λίγο δύσκολο βέβαια, αλλά δεν ξέρεις τι γίνεται! Εξάλλου και πέρσι μπήκανε πολλοί επιλαχώντες!
3) Μπορεί να μείνεις και πολύ παραπάνω! Στα 8 χρόνια που γίνεσαι αστυφύλακας, νομίζω πως μηδενίζονται τα μόρια των μεταθέσεων σου! Σίγουρα ο γάμος σου δίνει μεγάλο συν στα μόρια, αλλά και τα παιδία ακόμη πιο πολύ! Εξαρτάται βέβαια και από τον τόπο συμφερόντων σου!
4) Αστυνομικός είσαι από την αρχή! Αστυφύλακας γίνεσαι 3 χρόνια μετα την μονιμοποίηση, δηλαδή στα 8!
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

1. Σωστός2. Όχι αρκετές

3. Μπορείς αλλά εξαρτάται και από πολλά άλλα... (τπτ δεν είναι σίγουρο)

4. Σε 8 χρόνια, σωστά!

lunadark
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Alexandro ευχαριστω για την απαντηση... Και κατι αλλο... Μισθολογικα που κυμαινονται; Αν θελεις να φυγεις μπορεις η πρεπει να πληρψσεις καποιο πεναλτι?
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας

Τώρα μισθολογικά φίλε μου, δεν μπορείς να υπολογίσεις! Φαντάζομαι πως θα αλλάξουν πολλά! Ως τώρα με νυχτερινα και πενθήμερα, από μισθοδοσία φίλου μου που έχω δει, είναι στα 1400 με 1500 μικτά! Φαντάσου 900 με 1000 στο χέρι καθαρά! Έχει πολλές κρατήσεις...
Όσο για το αν θέλεις να φύγεις, δεν σε κρατάει κανείς! Και απο τον πρώτο χρόνο φεύγεις, αλλά πληρώνεις πολλά! Δεν ξέρω πόσα!
Αλλά και που να πας; Καλά είναι στην αστυνομία! Επικίνδυνα πλέον παντού είναι! Και πέρσι τρία άτομα δεν κάηκαν μέσα σε τράπεζα;
Δεν μπορείς να ζεις πάντα με φοβίες...
lunadark
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Αυτο ειναι αληθεια, περισσοτερο ομως με απασχολει το οτι θα πρεπει να μεινεις τουλαχιστον 8 χρονια στην αθηνα...900-1000 μισθος ποσα να μενουν καθαρα με ενοικια κλπ; Αξιζει τον κοπο αναρωτιεμαι; Μιας και εχω πτυχιο αει και μεταπτυχιακο...
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας

lunadark έγραψε:Αυτο ειναι αληθεια, περισσοτερο ομως με απασχολει το οτι θα πρεπει να μεινεις τουλαχιστον 8 χρονια στην αθηνα...900-1000 μισθος ποσα να μενουν καθαρα με ενοικια κλπ; Αξιζει τον κοπο αναρωτιεμαι; Μιας και εχω πτυχιο αει και μεταπτυχιακο...

Και εγώ οικονομικά τέλειωσα και έκανα και μεταπτυχιακό... Και τι έγινε; Καμένη γεννιά είμαστε! Δεν το κατάλαβες ακόμα;
Όσο για τα 1000! Φτάνουν πιστεύω! Δεν θα κάνεις περιουσία, αλλα δεν θα πεινάσεις κιόλας! Και πάνω απ όλα θα στηρίζεσαι στα πόδια σου, και δεν θα ζητάς μια ζωή απ τους γονείς!
blademaster
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από blademaster »

Τα πτυχία δέν πάνε χαμένα, πάντα θα το έχεις.
στην καλλίτερη θα το χρησιμοποιήσεις εντός της αστυνομίας. Ειδικα το οικονομικό είναι δυνατό χαρτί τώρα με την οικονομική αστυνομία που κάνουν.

στην χειρώτερη αν βρείς κάτι καλλίτερο μετά, παρατάς την αστυνομία και πας εκεί.3 χρόνια μόνο είναι το υποχρεωτικό.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες