Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

Σωτηρης έγραψε: Για τον ***** τελειως το αλανι απο πανω με τις μαλακειες που λεει.
Σεμνά... !Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Στρατονομος2212
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Στρατονομος2212 »

Απο τι εχω καταλαβει στην πυροσβεστηκη θα ευνοηθουν ποιο πολυ της κατηγοριας β
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Mr.H »

Στρατονομος2212 έγραψε:Απο τι εχω καταλαβει στην πυροσβεστηκη θα ευνοηθουν ποιο πολυ της κατηγοριας β

Σε σχέση με την αστυνομία ναι, ειδικά αν έχουν όλα τα διπλώματα.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

Και εγω αυτο πιστευω. Τοσο στην πυροσβεστικη, οσο και στο λιμενικο. Στην πυροσβεστικη πιο πολυ οι αντρες γενικα και στο λιμενικο οι γυναικες.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

Στρατονομος2212 έγραψε: Απο τι εχω καταλαβει στην πυροσβεστηκη θα ευνοηθουν ποιο πολυ της κατηγοριας β
Εάν γράφεις έτσι την Πυροσβεστική να είσαι σίγουρος ότι θα ευνοηθείς...
Άβαταρ μέλους
admiral123q
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20
Ενδιαφέροντα: Στρατιοτικα , πολεμικες τεχνες κ.α

Δημοσίευση από admiral123q »

Ρε παιδια θα μας τρελανουν στο Τμημα... Το ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΕΠΑΛ Α Κατηγορίας Δεν ειναι;
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ ΟΤΑΝ ΜΠΕΡΕ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ!
SELEUKOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από SELEUKOS »

Καλα ειπε ο υποδιοικητης. Μαγκες θα παιξει πολυ ψηλα η βαση. Εγω με 2680 και αγχωνομαι. Περσυ κοπηκα για 3 ατομα (ειχα και πιο λιγα μορια) και ημουν πολυ αισιοδοξος οτι θα μπω χαλαρα. Φετος που η ανεργια χτυπαει κοκκινο, χειροτερα και απο περυσι. Μαλλον δυσκολα τα πραγματα για να πεσει η βαση
LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

Μαγκες αλλο στρατος αλλο αστυνομια. Εχουν μπρδευτει ορισμενοι και καθονται και λενε ιστοριες που παλευαν στην μοναδα τους απο το πρωι μεχρι το βραδυ με τον τσακ νορις. Θυμηθειτε οτι αξιωματικοι και αστυφυλακες στην αστυνομια ειναι αυτοι που οταν μπηκαν ηταν παιδακια αμουστακα που ουτε στρατο δεν ειχαν παει ουτε ηξεραν τι σημαινει αστυνομια. Παιδια του 17 και πανω. Μπηκαν ομως εκπαιδευτηκαν και εγιναν αυτο που εγιναν χωρις στην προηγουμενη ζωη τους να ηταν ραμπο! Ξεχωριστε καταδρομικες και διαφορα τετεοια απο τους ειδικους φρουρους γιατι θα ξενερωσετε απο αυτο που θα δειτε και γενικοτερα απο την αντιμετωπιση.

john

Δημοσίευση από john »

Παιδια να ρωτησω κατι;

καθε πότε βγαίνει προκηρυξη για ειδικούς φρουρούς γενικα;

παίζει ρόλο αν έχεις καπιοιο πτυχίο ΑΕΙ; Ή στο σωρό είσαι μαζί με τους άλλους;

και κάτι άλλο εγώ τελείωσα προεδρική φρουρά παίζει ρόλο;

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

1 φορα τον χρονο συνηθος. Απολυτηριο λυκειου (γενικου-τεε-επαλ. Λογο προεδρικης φρουρας περνεις καποια μορια!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
krhtikos123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από krhtikos123 »

admiral123q έγραψε:Ρε παιδια θα μας τρελανουν στο Τμημα... Το ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΕΠΑΛ Α Κατηγορίας Δεν ειναι;

Ρε σειρα εξηγησε τους οτι ειναι ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΕΠΑΛ και οχι ΠΤΥΧΙΟ ΕΠΑΛ για να καταλαβουν γιατι ορισμενοι αξιωματικοι θελουνε σπρωξιμο για να παρουν μπροστα...

Μια βάρδια η ζωή μου...
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Παλικαρια εκανα τα χαρτια μου τα εδωσα ολα καλα με κοντυνε 3 ποντους με ειπε ν βγαλω ακομα και τς καλτσες ειπαμε... Ακομα και τ χιλιοστα μ ειπε και εκανε λαθος τεσπα δεν μ νοιαζει τ υψος απλως τ λεω να ξερετε. Ολα τα χαρτια οκ... Τ λοοερ τ ειχα μεταφρασει πριν 2 χρονια και ειχα και ενα ακριβες. Και πηρε το παλιο απο δικηγορο δεν παιζει ρολο η ημερομηνια. Τ πιστοποιητικο στρατ. Μ ειπε γτ αναγραφεται με μπλε γραμματα γτ τ πιστο στρατ δεν εχει μεσα το γιωτα και τ προσθεσε ο στρατολογος και απο πανω σφραγιδα μ ειπε αυτο γτ ειναι ετσι αλλα μολις ειδε πως εκανα 120 χιλιομετρα δρομο γ ν τ κανω... Μ ειπε δεν υπαρχει προβλημα εαν υπαρξει θα μ παρει τηλεφωνο.O ΘΕΟς ΒΟΗΘΟς ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙς ΜΕ ΤΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΞΙΩΘΕΙς ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.

SELEUKOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από SELEUKOS »

Σαββας έγραψε:Παλικαρια εκανα τα χαρτια μου τα εδωσα ολα καλα με κοντυνε 3 ποντους με ειπε ν βγαλω ακομα και τς καλτσες ειπαμε... Ακομα και τ χιλιοστα μ ειπε και εκανε λαθος τεσπα δεν μ νοιαζει τ υψος απλως τ λεω να ξερετε. Ολα τα χαρτια οκ... Τ λοοερ τ ειχα μεταφρασει πριν 2 χρονια και ειχα και ενα ακριβες. Και πηρε το παλιο απο δικηγορο δεν παιζει ρολο η ημερομηνια. Τ πιστοποιητικο στρατ. Μ ειπε γτ αναγραφεται με μπλε γραμματα γτ τ πιστο στρατ δεν εχει μεσα το γιωτα και τ προσθεσε ο στρατολογος και απο πανω σφραγιδα μ ειπε αυτο γτ ειναι ετσι αλλα μολις ειδε πως εκανα 120 χιλιομετρα δρομο γ ν τ κανω... Μ ειπε δεν υπαρχει προβλημα εαν υπαρξει θα μ παρει τηλεφωνο.O ΘΕΟς ΒΟΗΘΟς ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙς ΜΕ ΤΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΞΙΩΘΕΙς ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.

μιαχαραδεθαχειςπροβλημαμεγαλεκομπλεεισαιτωρα

το προεδρο της παε εδεσαικος μου θυμιζεις. Χαχχααχ
Άβαταρ μέλους
admiral123q
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20
Ενδιαφέροντα: Στρατιοτικα , πολεμικες τεχνες κ.α

Δημοσίευση από admiral123q »

krhtikos123 έγραψε:
admiral123q έγραψε:Ρε παιδια θα μας τρελανουν στο Τμημα... Το ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΕΠΑΛ Α Κατηγορίας Δεν ειναι;

Ρε σειρα εξηγησε τους οτι ειναι ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΕΠΑΛ και οχι ΠΤΥΧΙΟ ΕΠΑΛ για να καταλαβουν γιατι ορισμενοι αξιωματικοι θελουνε σπρωξιμο για να παρουν μπροστα...

Θα Ξαναπάω... Μπας και Παρει μπρος...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ ΟΤΑΝ ΜΠΕΡΕ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ!
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Σελευκος εχω καταλαβει και απο αλλα φορουμ ποσο κομπλεξικος εισαι κρυβεσαι πισω απο μια οθονη και τ χωνεις. Ελα να μου τα χωσεις απο κοντα. Εαν σου βασταει. Τσουτσεκι του κερατα. Για τετοια ατομα θελω να γινω ειδικος φρουρος να τα συμμορφωσω με την κοινωνια γιατι πολυ αερα πηραν. Ο θεος να μ δινει δυναμη να μπω και να βρω πολλα τετοια ατομα σαν κ σενα... Θα δεις ποσο μυαλο θα βαλουν μετα. Παιδια τωρα για τα μορια οτι και να ποουμε ακομα οι αιτησεις π εγιναν ειναι λιγες...

εσυ μου θυμιζεις κατι παιδια που εχουν ψυχολογικα γιατι εχουν φαει πολυ ξυλο απο τον πατερα τους και απο πολλους αλλους και βρισκεις τετοια φορουμ ν λες τις παπαριες σου. Αυτος π εχει απο παπαρια τα λεει μπροστα στην μαπα. Και πολυ ασχοληθηκα αλλα μ την δινουν τυπακια σαν κ σενα. Αγαμητα. Και σιγουρα μενεις σε πολη δεν εχεις ζησει πεινες... Στα χωρια... Να δεις πως βγαινει τ χρημα... Εαν δν ιδρωσει η κο... Πιδα...

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης