Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Ίσως στο Ρέθυμνο στην Κρήτη που είναι τώρα ανοικτή για τους αστυφύλακες των παννεληνιων..Όταν φύγουν πρακτική.. Ηδωμεν
Οι άλλοι εμείς από την υπόλοιπη Ελλάδα θα μπορούμε να πάρουμε μέρος σε αυτά;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 14
Δηλαδή εμείς που είμαστε στο κεντρικό τομέα των Αθηνών δεν θα πάρουμε πάλι τα μόρια της εντοπιότητας... Όπως και να έχει με 2500 χωρίς τα Μαρία της εντοπιότητας νομίζω πως είμαι καλά
Θα το δούμε μόλις βγει το ΦΕΚ σε λίγο καιρό..
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 10
- Επάγγελμα: Αξιωματικός
Είναι σίγουρο ότι θα βγει;
Έτσι είπε ο φίλος border ότι ήρθε εντολή από το αρχηγείο για προσλήψεις ΣΦΟΧ τώρα το ποτέ θα βγει προβλέψεις κάνουμε.. Οι πρόεδροι λένε Αύγουστο Σεπτέμβριο.. Μένει να δούμε
Παιδιά 2480 χωρις εντοπιότητα πιστεύετε καλα είναι;
- Kostasthegreek
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Παιδιά καλησπέρα, σας παρακαλώ πολύ πείτε μου ποια είναι τα κριτήρια μοριοδότησης για να προσληφθείς ως συνοριοφύλακας
Διάβασε παλαιότερες προκηρηξεις όπως την περσινή για παράδειγμα
-
- Posts in topic: 146
Τα κριτήρια μοριοδότησης λογικά θα είναι σαν τα περσινά αλλά θα τα μάθουμε με σιγουριά όταν βγει ΦΕΚ... Αν θες να δεις τα περσινά πήγαινε σε κάποια από τις προκηρύξεις και τα έχει όλα μέσα
-
- Posts in topic: 99
Border Μια ερώτηση είσαι στο σώμα μέσα γτ βλέπω έχεις γνώση και ενημέρωση.
Ίδια θα είναι δεν νομίζω να ζητάει αλλά πράγματα για πρόσληψη ως ΣΦΟΧ
Μακάρι να βγει λίγο πιο προσεκτική αυτή τη φορά ως προς τα μόρια εντοπιότητας! Δεν γίνεται εμείς του κεντρικού τομέα Αθηνών να μην παίρνουμε τα μόρια επειδή τα προκεκα δεν είναι στον τομέα μας, είναι αστείο!
Οι αποστάσεις από τα σπίτια μας στα προκεκα δεν είναι τίποτα πραγματικά, στην ουσία αυτός είναι ο λόγος που δίνει μόρια εντοπιότητας να μπουν άτομα της πόλης και να δίνει ένα προβάδισμα σε σχέση με ένα άλλο άτομο που είναι από την άλλη άκρη της χώρας! Δεν γίνεται να χάνουμε τα μόρια επειδή είμαστε από την παραδίπλα περιοχή, είναι τραγικό. Και μην μου πείτε μια χαρά δίκαιο είναι και ότι τα λέω επειδή με συμφέρει.
Αφενός φυσικά και το λέω γιατί με συμφέρει, από την άλλη είναι δίκαιο γιατί είμαστε στην ίδια πόλη! Δείτε πχ την μοριοδοτηση εντοπιότητας στα νησιά. Δεν τα παίρνει μόνο η περιοχή που είναι τα χοτ σποτ, αλλά όλο το νησί. Ήμαρτον δηλαδή, ένα τέταρτο μακριά από το αλλοδαπών είμαι και δεν παίρνω εντοπιότητα! 😂😂😂
Οι αποστάσεις από τα σπίτια μας στα προκεκα δεν είναι τίποτα πραγματικά, στην ουσία αυτός είναι ο λόγος που δίνει μόρια εντοπιότητας να μπουν άτομα της πόλης και να δίνει ένα προβάδισμα σε σχέση με ένα άλλο άτομο που είναι από την άλλη άκρη της χώρας! Δεν γίνεται να χάνουμε τα μόρια επειδή είμαστε από την παραδίπλα περιοχή, είναι τραγικό. Και μην μου πείτε μια χαρά δίκαιο είναι και ότι τα λέω επειδή με συμφέρει.
Αφενός φυσικά και το λέω γιατί με συμφέρει, από την άλλη είναι δίκαιο γιατί είμαστε στην ίδια πόλη! Δείτε πχ την μοριοδοτηση εντοπιότητας στα νησιά. Δεν τα παίρνει μόνο η περιοχή που είναι τα χοτ σποτ, αλλά όλο το νησί. Ήμαρτον δηλαδή, ένα τέταρτο μακριά από το αλλοδαπών είμαι και δεν παίρνω εντοπιότητα! 😂😂😂
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιουν 22, 2021 11:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχουν ανεβάσει και γω δεν ξέρω τι παίδες περιμένουμε και όπου πάρει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες