Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

tzotzos έγραψε: Για να μην εχουμε παρεξηγησεις. Απο την αρχη ειπα πως μεταφερω αυτα που μαθαινω, οπως και εσεις ετσι και εγω απογοητευτικα που δεν βγηκε ακομα η προκ. Μου ειχαν πει για μεχρι τις 15 του μηνα και φαγαμε ακυρο. Πριν 5 ημερες επισκευτικα λογο δουλειας την δ.Αστυνομίας Βορ/λικης Αττικής και μιλησα με τον διευθυντη ο οποιος μου ειπε πως η προκ εχει περασει και απο την εγκριση του υπ, οικονομικων αλλα σταματησε ξανα η διαδικασια εκδοσης της λογο των αναφορων που εχουν γινει στο προς το προ. Πο απο τους επιτυχοντες των πανελληνιων. Οπως μου ειπε μαλιστα το πιο λογικο πλεον ειναι να βγει το 2015 ωστε οι επιτυχοντες να μπουν στις σχολες μαζι με τους αστυφυλακες. Δυστιχωσ...
Μια χαρα, ελπιζω μονο να μην απαιτησουν οι επιτυχοντες να χρησιμοποιησουν και τις κοπελες μας κατα προτεραιοτητα γιατι θα γυρισω σπιτι καμια μερα και θα νομιζω οτι ειμαι πενταημερη στη Ροδο
tzotzos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από tzotzos »

Χαχαχαχα. Για γελια ειναι η κατασταση οντως. Για να μην μπερδευτουν καποιοι ο τζοτζος απλο μελος και εγω ειμαστε το ιδιο προσωπο.
Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από kailas »

tzotzos έγραψε:Χαχαχαχα. Για γελια ειναι η κατασταση οντως. Για να μην μπερδευτουν καποιοι ο τζοτζος απλο μελος και εγω ειμαστε το ιδιο προσωπο.
Τζοτζο αν οντως ισχυουν αυτα που λες τοτε ξερεις και των αριθμο ατομων που ενεκριναν για την προκηρυξη... γιατι αν θυμαστε το 2011 στην αρχη λεγανε για 500 ατομα και στο τελος πηρανε 1200. γι αυτο στο αναφερω αν ξερεις... μπορει να κανω λαθοςσε αυτα που λεω... γι αυτο και ρωταω... ο αριθμος ειναι παντα αυτος που λενε στις πηγες η αλλαζει αυτο?

Άβαταρ μέλους
51 λοκ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από 51 λοκ »

Αν ειναι ετσι θα βγει η προκ το 2018 κ θα μπουν στην σχολη με τους επιτυχοντες του 14 δεν νομιζω εκτος κ αν εννουσε οτι 8α γινει η εισαγωγη τους στην σχολη το 15 που σημαινει κ γεναρης του 15 αν βγει Η προκ τωρα που πιστευω ειναι το ποιο πιθανο παντως κ εγω τωρα εγινα μελος κ πριν εγραφα με το ονομα μου κ οπως ειχα γραψει ενας συνδυκ μου ειπε οτι πιστευουν οτι θα τους παρει ειχα κ αλλη μια πληροφ απο υψιλοβαθμο στελεχος του σεφεαα κ μου ειπε πως τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομα αν τους παρουν.

Άβαταρ μέλους
corps marine
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από corps marine »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:
tzotzos έγραψε: Για να μην εχουμε παρεξηγησεις. Απο την αρχη ειπα πως μεταφερω αυτα που μαθαινω, οπως και εσεις ετσι και εγω απογοητευτικα που δεν βγηκε ακομα η προκ. Μου ειχαν πει για μεχρι τις 15 του μηνα και φαγαμε ακυρο. Πριν 5 ημερες επισκευτικα λογο δουλειας την δ. Αστυνομίας Βορ/λικης Αττικής και μιλησα με τον διευθυντη ο οποιος μου ειπε πως η προκ εχει περασει και απο την εγκριση του υπ, οικονομικων αλλα σταματησε ξανα η διαδικασια εκδοσης της λογο των αναφορων που εχουν γινει στο προς το προ. Πο απο τους επιτυχοντες των πανελληνιων. Οπως μου ειπε μαλιστα το πιο λογικο πλεον ειναι να βγει το 2015 ωστε οι επιτυχοντες να μπουν στις σχολες μαζι με τους αστυφυλακες. Δυστιχωσ...
Μια χαρα, ελπιζω μονο να μην απαιτησουν οι επιτυχοντες να χρησιμοποιησουν και τις κοπελες μας κατα προτεραιοτητα γιατι θα γυρισω σπιτι καμια μερα και θα νομιζω οτι ειμαι πενταημερη στη Ροδο

Δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που σου ειπε ο διευθυντης, απολυτως τιποτα, καμια εγκριση δεν εχει παρει απο κανενα υπουργειο οικονομικων (γ. Λ. Κ). Δεν εχει παει καν αιτημα-αναφορα στο υπουργειο οικονομικων με τετοιο ερωτημα. Ο ανθρωπος που στο ειπε αυτο ειναι παντελως ασχετος.
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Και συ φιλε corps marine παιρνεις ορκο για αυτο που λες; εννοω εισαι τοσο σιγουρος για τα λεγομενα σου?
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

corps marine έγραψε:
ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:
tzotzos έγραψε: Για να μην εχουμε παρεξηγησεις. Απο την αρχη ειπα πως μεταφερω αυτα που μαθαινω, οπως και εσεις ετσι και εγω απογοητευτικα που δεν βγηκε ακομα η προκ. Μου ειχαν πει για μεχρι τις 15 του μηνα και φαγαμε ακυρο. Πριν 5 ημερες επισκευτικα λογο δουλειας την δ. Αστυνομίας Βορ/λικης Αττικής και μιλησα με τον διευθυντη ο οποιος μου ειπε πως η προκ εχει περασει και απο την εγκριση του υπ, οικονομικων αλλα σταματησε ξανα η διαδικασια εκδοσης της λογο των αναφορων που εχουν γινει στο προς το προ. Πο απο τους επιτυχοντες των πανελληνιων. Οπως μου ειπε μαλιστα το πιο λογικο πλεον ειναι να βγει το 2015 ωστε οι επιτυχοντες να μπουν στις σχολες μαζι με τους αστυφυλακες. Δυστιχωσ...
Δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που σου ειπε ο διευθυντης, απολυτως τιποτα, καμια εγκριση δεν εχει παρει απο κανενα υπουργειο οικονομικων (γ. Λ. Κ). Δεν εχει παει καν αιτημα-αναφορα στο υπουργειο οικονομικων με τετοιο ερωτημα. Ο ανθρωπος που στο ειπε αυτο ειναι παντελως ασχετος.
Συμφωνώ σε ολα , πλην του οτι δεν εχει παει αίτημα. Ενημερωσου εκ νέου και θα επιβεβαιώσεις αυτο που σου λεω.
Θελω και μπορώ !
faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από faber »

51 λοκ έγραψε:Αν ειναι ετσι θα βγει η προκ το 2018 κ θα μπουν στην σχολη με τους επιτυχοντες του 14 δεν νομιζω εκτος κ αν εννουσε οτι 8α γινει η εισαγωγη τους στην σχολη το 15 που σημαινει κ γεναρης του 15 αν βγει Η προκ τωρα που πιστευω ειναι το ποιο πιθανο παντως κ εγω τωρα εγινα μελος κ πριν εγραφα με το ονομα μου κ οπως ειχα γραψει ενας συνδυκ μου ειπε οτι πιστευουν οτι θα τους παρει ειχα κ αλλη μια πληροφ απο υψιλοβαθμο στελεχος του σεφεαα κ μου ειπε πως τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομα αν τους παρουν.

για πάμε ακόμη μια φορά. Μην ξεχάσεις τα σημεία στίξης...
Άβαταρ μέλους
zoupis
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από zoupis »

Ας δούμε τώρα τονα Οκτώβρη και αν γίνουν εκλογές θα δείτε για πότε εγκρινουνα τις προκυρηξεις, και δεν είναι τυχαίο που ούτε τους λι0μενοφυλακες δενα έχουν βγάλει.Μην βγάζετε συμπέρασμα τα ο καθένας εδώ μέσα! Δεν θέλει πολύ μυαλό το όλο πλάνο πως πάει! Πάντα έτσι γίνεται! Ποιοι αστυφύλακες και τέτοια! Αν θέλουν ψήφους στα τέτοια τους για το αν θα μπουν και από τις παννελληνιες.

Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από maklele »

Καλημέρα δημοσιεύθηκε σήμερα αυτό εδώ. Απο το Τυπος εργασια. http://www.enikos.gr/economy/265243,Epta_diagwnismoi_gia_3070_monimes_8esei.html
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Και σε κανα δεκαημερο θα γραψουν οι διαπλεκομενοι του μπλοκο οτι παγωσε, στο ψυγειο, στον ψυγειοκαταψυκτη κ. Ο. Κ
Άβαταρ μέλους
Nash
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Nash »

Να και αλλο ένα http://www.policenet.gr/portal/arthra-dimosieymata/2014/23092014-h1103.html
TSIK

Δημοσίευση από TSIK »

Παιδια ολα ειναι φουμαρα μην πιστευεται τιποτα, αν ειναι να γινοταν κατι θα γινονταν μονο οταν ακουγοταν κατι απ το αρμοδιο υπουργειο
$treetwise
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από $treetwise »

Εντάξει μας έπεισαν για ακόμη μια φορά με τα λόγια που είχε πεί ο Δένδιας. Καλό είναι να ακούσουμε μόνο έμπειρη πηγή. Εύχομαι να ακούσουμε ευχάριστα σύντομα αλλα μην ενθουσιάζεστε με φυλλάδες.
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Ρε παιδιά ανεβάζετε το ίδιο άρθρο απο την ίδια πηγή σε αναδημοσίευση. Και εμεις σα βλάκες το ανοιγουμε μήπως δουμε κατι διαφορετικό.
Θελω και μπορώ !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες