Τί ειδικότητα δηλώσατε (προκήρυξη 2009);
Παντως το οτι και τα ΤΘ απαιτουν βυσμα μου φαινετε εξωφρενικο
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 23
Σαυρακι που εισαι; Σε χασαμε.. :P τι ειδικοτητα δηλωσες ΤΘ; Εγω δηλωσα πληρωμα αρματος λεο (την πρωτη ειδικοτητα απο τα τθ) Ασε φοβομουν οτι δν θα δηλωναν κοπελες τθ αλλα δηλωσαν! Χαιρομαι!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 10
Ναι ενερτζυ μου το εχω διαβασει απειρες φορες αλλα εκει δν λεει για τις αγγαριες που θα μας βαζουν κ το ποσο μαλ... Ας θα ειναι ο ανωτερος

-
Τινα μην ακους κανεναν.. Οι εποχες αλλαζουν μπορει οταν πας εσυ να πετυχεις σε καλο ανωτερο!
και καποιοι που ηταν εκει παλιοι να εχουν πεσει σε μ... Α ανωτερο.. Γιαυτο σου λεω οι εποχες αλλαζουν!
και καποιοι που ηταν εκει παλιοι να εχουν πεσει σε μ... Α ανωτερο.. Γιαυτο σου λεω οι εποχες αλλαζουν!
Ναι ασε και εγω το ιδιο εχω δηλωσει και σε πληροφορω... Ειναι΄λιγο δυσκολα το γνωριζεις φανταζομαι... Αλλα καιγομαι να μπω Τα χω ηδη παρει με τη προηγουμενη και ετσι ειπα να καω τελειως με τα ΤΘ... Ενταξει ΔΥΚ συμφωνω Οσοι υπηρετουν Τ8 τουλαχιστον τα τελευταια 3 χρονια δεν το ειχαν δηλωσει απλα τους σπρωξανε προς τα εκει... Και το οτι και στα τ8 θελει μεσον... Εχουμε καταντησει αηδια πια... Δε ξερουμε που παμε και τι 8ελουμε... Τλσπ πολυ συζητημενο... Ναι ενερτζυ και εγε τα molf εβαλα... Γιατι το εψαξα. Ειπα να μη καουμε τελειως γιατι η αντιστοιχη ειδικοτητα με τα 50 ατομα στα helth EINAI ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ... (ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΕΙ!) :)
Συνηθως οι κοπελες γλυκια μου δεν τρωνε και πολυ αγγαρεια! Ισως λιγο στο κεντρο αλλα οχι τρελα πραγματα!
-
Ετσι και εγω σαυρακι.. Τα εχω παρει με την προηγουμενη πορκυρηξη και ειπα οτι σε αυτην θα δηλωσω τθ.. Ναι ξερω τι παιζει πανω κατω εκει. Διαβασα τα καθηκοντα της ειδικοτητας!
Οσο για τον μεσον χρειαζετε ΠΑΝΤΟΥ! Αν δν εχει καποιον να σε σπρωξει μην περιμενεις να μπεις εστω και τεθωρακισμενα!
Σαυρακι ευχομαι να περασουμε και να τα πουμε απο κοντα στην Αυλωνα!
Οσο για τον μεσον χρειαζετε ΠΑΝΤΟΥ! Αν δν εχει καποιον να σε σπρωξει μην περιμενεις να μπεις εστω και τεθωρακισμενα!
Σαυρακι ευχομαι να περασουμε και να τα πουμε απο κοντα στην Αυλωνα!

Πωπω καθε περσυ και καλυτερα που λεει και ο λαος! Τελος παντων αντε να δουμε τι θα γινει!
Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.
Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.

-
Σαυρακι αυτο που ειπες για το helth EINAI ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ ξερεις που εχει μονο helth;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Δεν με πειραζει οπου και να πεσω εγω θα ειμαι χαρουμενη κ μονο που θα ειμαι εκει. Αλλα καλα θα ειναι να ειναι καλος

Αθηνα ειναι ενερτζυ αποτι εμαθα... Και δε πολυ παλευεται γενικως... Στειλε μσν αν 8ες να τα λεμε... Να σου πω περισσοτερα... Καλη επιτυχια σε ολους!DYK δε λες τιποτα! Απο τωρα γελαω!
Καταλαβα! Εχουν να δουν τα ματακια μου πολλα!
-
Τι ειδικοτητα ειπαμε δηλωσες Γκαρσια;
Πληρωμα Ερπυστριοφορων ΠΖ... Αλλα οσο κ να το διαβαζω δεν ξερω τπτ χαχα με απλα λογακια καποιος απο εδω μηπως μπορει να μου εξηγησει κ εμενα; ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩ
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Grecia έγραψε:Πληρωμα Ερπυστριοφορων ΠΖ... Αλλα οσο κ να το διαβαζω δεν ξερω τπτ χαχα με απλα λογακια καποιος απο εδω μηπως μπορει να μου εξηγησει κ εμενα; ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩ
Γκρετσια μου με λιγα λογια μπορεις να πεις αν σε ρωτησουν οτι... Τα καθηκοντα που μπορω να κανω ειναι να ειμαι ομαδαρχης η βοηθος ομαδαρχη η μελος της ομαδας Τ/Φ να μπορω να οδηγω να συντηρω κ να επισκευαζω το ερπυστριοφορο οχημα να χειριζομαι το Σ/Α Τη συσκευη ενδοεπικοινωνιας τα οπλα του ερπυστριοφορου ολα τα συστηματα ελεγχου πυρος κ τα σκοπευτικα οργανα του κ τον ατομικο μου εξοπλισμο κ να μπορω να αντικαταστησω οποιοδηποτε μελος του πληρωματος... Χαχαχα τελικα πολλα ειναι παπαγαλια πρεπει να τα μαθεις

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης