έγραψε:Παιδιά επειδη μπερδευτηκα. Τελικα οσοι ειμαστε για ΥΕΑ και δεν θελουμε να παμε πρεπει να παρουμε τα χαρτια απολυτηριου λυκειου και του ΤΕΙ; Για το ΤΕΙ δεν εχω πτυχιο μονο βεβαιωση σπουδων μπορω να παρω. Μπαινω και εγω θηβα πυροβολικο
Κοιτα παρτα εκει να υπαρχουν δεν χανεις και τιποτα, εγω παντως τα θα παρω ασχετα που δεν θα παω.
Θελω να παω ΥΕΑ έχω ενδειξη και στο χαρτι καταξης αλλα μπορει να βγω Ι2 μπορω να παω; Στα αθλήματα δεν εχω προβλημα. Οποιος ξερει ας μας δωσει τα φωτα του.
Εγω που δεν εχω ενδειξη για ΥΕΑ μπορω να το δηλωσω μεσα; Και γιατι δεν εχω ενδειξη;(εχω τελειωσει λυκειο και Ι. Ε. Κ.) Με το υψος τι γινεται; Ειμαι 1,59 (21 χρονων). Θα εχω προβλημα στην επιλογη;
Νικοσ έγραψε:Εγω που δεν εχω ενδειξη για ΥΕΑ μπορω να το δηλωσω μεσα; Και γιατι δεν εχω ενδειξη;(εχω τελειωσει λυκειο και Ι. Ε. Κ.) Με το υψος τι γινεται; Ειμαι 1,59 (21 χρονων). Θα εχω προβλημα στην επιλογη;
Κανονικά απο την στιγμή που είσαι απόφοιτος λυκείου θα έπρεπε να έχεις ένδειξη και εσύ.
Μπορείς να το ρωτήσεις στην Στρατολογία στην οποία ανήκεις γιατί μου κάνει εντύπωση.
Ενδεχομένως πάλι να το παρέλειψαν απλά (τυπογραφικά) και να μην έχεις θέμα.
Γεια σε ολους! μπαινω ΥΕΑ θηβα και θα ηθελα να μου πειτε αν δεν μπορεσεις πχ να βγαλεις τα 4.20 στο τρεξημo an σε κωψουνε! κατι εχω ακουσει για τους βιταδες οτι σου σπανε συνεχεια τα νευρα κανα 2μηνο!
Νικοσ έγραψε:Εγω που δεν εχω ενδειξη για ΥΕΑ μπορω να το δηλωσω μεσα; Και γιατι δεν εχω ενδειξη;(εχω τελειωσει λυκειο και Ι. Ε. Κ.) Με το υψος τι γινεται; Ειμαι 1,59 (21 χρονων). Θα εχω προβλημα στην επιλογη;
Φίλε μου διάβασε την πίσω σελίδα στο Σημείωμα κατάταξης και θα δεις τι λέει για τους ΥΕΑ
Με το ύψος γιατί να έχεις πρόβλημα; Δεν θέλουνε μπασκετμπολίστες