Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
- stratiwtis2401
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Γεια σας και απο εμενα. ειμαι προπτυχιακος φοιτητης πληροφορικης και τηλεπικοινωνιων και θα ηθελα να μαθω αν μπορω να μπω εποπ δεν εχω κανενα πτυχειο και ουτε προκειται αν παρω ετσι οπως παω. μετραει σε μορια οτι εχω παρακολουθησει αυτη την σχολη. ευχαριστω
Από την Προκήρυξη προβλέπεται οτι αν εισαι φοιτητητς μπορει να πάρεις 350 μόρια! Οποτε μπορει να σε βοηθησει κάπως! Δεν μπορεις να περάσεις ομως σε ειδικότητα σχετική Με αυτην που σπουδαζεις, διοτι δεν θα εχεις το πτυχιο!
Ωστοσο δοκιμασε σε κάποια ειδικοτητα που δεν θελει πτυχιο, τα μορια θα τα πάρεις!
Ωστοσο δοκιμασε σε κάποια ειδικοτητα που δεν θελει πτυχιο, τα μορια θα τα πάρεις!
- stratiwtis2401
- Υποδεκανέας
Ευχαριστω...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
ολα αυτα βεβαια ειναι ονειρα θερινης νυχτος αν εχεις Βισμα... ΔιαβενεΜαρίνα1 έγραψε:Από την Προκήρυξη προβλέπεται οτι αν εισαι φοιτητητς μπορει να πάρεις 350 μόρια! Οποτε μπορει να σε βοηθησει κάπως! Δεν μπορεις να περάσεις ομως σε ειδικότητα σχετική Με αυτην που σπουδαζεις, διοτι δεν θα εχεις το πτυχιο!
εγω οπως το υπολογισα βγαζω 605 μορια χωρις συνεντευξη ειμαι καλα λετε;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 11
Σχετικο ειναι αυτο φιλε μου thrakiotis. Απο οτι εχω διαβασει εδω μεσα ατομα με μοριοδοτηση παρομοια με τη δικια σου, ειναι εκτος. Απο την αλλη σιγουρα θα περασαν καποιοι με μικροτερη βαθμολογια, αλλα χοντρο βυσμα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
εμ το βύσμα είναι που μετραει δυστυχώς θα δούμε στην πορεία...
Και φυσικά να ξέρεις δεν παιζει ρολο πως εσυ υπολογίζεις τα μορια αλλα πως τα υπολογιζουν αυτοι. Π. Χ. Εσυ μπορει να μετρας και την προυπηρεσια σου σε καμια περιπτωση ομως δεν θα σου την πιασουν αν δεν ειναι παρα πολύ κοντα στην ειδικοτητα που θα διαλέξεις. Βεβαια αν εχεις μέσον σιγουρα θα σου την πιάσουν ακομη και αν ησουν ψυκτικός και δηλώσεις διαβιβάσεις!thrakiotis έγραψε:ολα αυτα βεβαια ειναι ονειρα θερινης νυχτος αν εχεις Βισμα... ΔιαβενεΜαρίνα1 έγραψε:Από την Προκήρυξη προβλέπεται οτι αν εισαι φοιτητητς μπορει να πάρεις 350 μόρια! Οποτε μπορει να σε βοηθησει κάπως! Δεν μπορεις να περάσεις ομως σε ειδικότητα σχετική Με αυτην που σπουδαζεις, διοτι δεν θα εχεις το πτυχιο!
εγω οπως το υπολογισα βγαζω 605 μορια χωρις συνεντευξη ειμαι καλα λετε;

- stratiwtis2401
- Υποδεκανέας
Να ρωτισω και κατι αλλο. δηλαδη εγω που δεν εχω πτυχειο ανωτερης σχολης αλλα ειμαι προπτυχιακος φοιτητης τι θα κανω αν μπω στρατο σαν εποπ θα καθαριζω τουαλετεσ;
-
- Ταξίαρχος
Στο κεντρο εκπαιδευσης φυσικα και θα καθαριζεις τουαλετα, οι φιλιππινεζες εχουν παρει αδεια επ αοριστον
- stratiwtis2401
- Υποδεκανέας
Καλοοοοοοοοο... να δω πως θα αντεξω
-
- Ταξίαρχος
Τοτε ισως να μη κανεις για το στρατο αγαπητε...
Στην εκπαιδευση θα τα κάνεις ολα, μη περιμενεις να δειξεις πτυχιο και να σου φερθουν καλά! Ωστοσο αφου τωρα εισαι φοιτητης θα σε βγάλουν ακαταλληλο λογω γραμματικων γνωσεων, αν δηλωσεις ειδικοτητα σχετική με της σπουδες σου, επειδη δεν εχεις το πτυχιο σου! Μπορεις ομως να δηλώσεις κάποια αλλη ειδικοτητα με απολυτηριο λυκειου ή και γυμνασιου, βαζοντας και τη βεβαιωση σπουδων από τη σχολή σου για να πάρεις 350 μόρια!stratiwtis2401 έγραψε:Να ρωτισω και κατι αλλο. Δηλαδη εγω που δεν εχω πτυχειο ανωτερης σχολης αλλα ειμαι προπτυχιακος φοιτητης τι θα κανω αν μπω στρατο σαν εποπ θα καθαριζω τουαλετεσ;
- stratiwtis2401
- Υποδεκανέας
Να ρωτησω μετραει οτι προερχομαι απο πολυτεκνη οικογενεια; Εχω αλλα 5 αδερφια ποσα μορια θα παρω γι αυτο;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
100 μορια φιλε μου
Παιδια πτυχια ecdl και ic3 μετρανε στα μορια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης