ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων
Όσα όλα ρωτάς έχουν ήδη απαντηθεί. Ρίξε μια ματιά στα αντίστοιχα θέματα.
yandr έγραψε:Όσα όλα ρωτάς έχουν ήδη απαντηθεί. Ρίξε μια ματιά στα αντίστοιχα θέματα.
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που αφιερώσατε για να λύσετε τις απορίες μου!
Συγγνώμη, αλλά έχω ήδη ψάξει στα αντίστοιχα θέματα και δε βρήκα τις πληροφορίες που χρειάζομαι. Ίσως απλά εγώ να μην τις βλέπω.
Θα ήθελα να μάθω, αν είναι δυνατόν, περισσότερες λεπτομέρειες, όχι τις γενικές πληροφορίες που έχω διαβάσει στο λευκό βιβλίο του Υπουργείου για τις στρατιωτικές σχολές, και να πάρω μια ιδέα από κάποιον που έχει ήδη περάσει τη διαδικασία, ώστε να είμαι όσο το δυνατόν προετοιμασμένη.
Εάν οποιοσδήποτε μπορεί να με κατατοπίσει σχετικά, έστω με ένα link θα το εκτιμούσα βαθύτατα!
Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθειά σας!

Φιλε παω δευτερα λυκειου κ θελω ν περασω ΣΣΑΣ οικονομικο... Θελω ν μ δωσεις καποιες πληροφοριες για τν κατασταση εκει... Ποσα χρηματα θα παιρνω κ ποσο μπορω ν εξελιχθω...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
- Επικοινωνία:
Ξέρει κανείς μέσα απο τη σχολή πως είναι που "μένεις" εκει μέσα; Στους θαλάμους ειναι μπερδεμένες γυναίκες άντρες ή ξεχωριστά; Κτλ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 15
Μεχρι υποστρατηγος κ τα αντιστοιχα ειναι ο καταληκτικος βαθμος, τωρα για τις απολαβες μη ρωτατε πολλα ειναι ακομα φλου τα πραγματα με τα νεα μετρα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
- Επικοινωνία:
Ουυφ. Ευχαριστώ φίλε.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 10
Ξερει κανεις που γινεται η βασικη εκπαιδευση στη σσας;
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Η βασική γινεταί μέσα στη σχολή
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Και μια ερωτηση ακομα΄ μετα τη μεσημεριανη Κατακλιση μπορει κανεις να βγει απο τη σχολη λογω πανεπιστημιακων (η αλλων) υποχρεωσεων?
Τι ακριβως κανουνε στην βασικη εκπαιδευση; Ειναι δυσκολα/; Η προσαρμογη καποιου ο ποιος θελει να προσαρμοστει ειναι δυσκολη; Τι ειδους καψωνια κανουν και η συμπεριφορα των ανωτερων ειναι απαισια /οπως λενε, εξεφτελιζουν την προσωπικοτητα των κατωτερων, και τους φερονται με απανθρωπο τροπο Και για αυτο το Λογο θελουν να φυγουν;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 15
http://www.ssas.gr/Greek/%CE%A0%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82.htm μπές εδώ φίλε
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεν ειναι κατι το απανθρωπο αρκει να προσαρμοστεις στα δεδομενα και τις απαιτησεις της καθε σχολης...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Ξερει κανεις αν στη σσας υπαρχουν αθλητικες ομαδες η αν δινεται η δυνατοτητα ενασχολησης με καποιο αθλημα;
Γεια σε ολους. Ειμαι ενας 16χρονος μαθητης της 1ης λυκειου και με βαση τις επιδοσεις μου θα παω μαλλον στην θεωρητικη κατευθυνση. Μια απο τις σχολες στις οποιες στοχευω ειναι αυτη του Ψυχολογικου τμηματος της σσας. Το οτι η σχολη βρησκεται στην θεσσαλονικη με βολευει απολυτα καθως μενω εκει. Θα ηθελα καποιος να μου πει για το θεμα των μεταθεσεων μετα την αποφοιτηση. Σε ποιες περιοχες της ελλαδας σε στελνουν; Ειμαι ατομο που του αρεσει να βρικεται στον τοπο του. Υπαρχει περιπτωση να σε μεταθετουν στην θεσσαλονικη η εστω σε μια κοντινη περιοχη με αυτην; Ευχαριστω πολυ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης