Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)
Καλησπερα παιδια. Εχουμε κανενα νεο με τις ενστασεις. Ποτε πιστευετε θα τις ελενγξουν για να εχουμε αποτελεσματα
κατα 99% μεχρι 15 υγουστο θα χουμε τελειωσει τα παντα και περιμενουμε οριστικαnew2021 έγραψε:Καλησπερα παιδια. Εχουμε κανενα νεο με τις ενστασεις. Ποτε πιστευετε θα τις ελενγξουν για να εχουμε αποτελεσματα
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 69
μην μελετάτε διότι μπορεί να έχουμε και δεύτερη επιλογή επιλαχόντων όπως στην 6ΚFulakas έγραψε:κατα 99% μεχρι 15 υγουστο θα χουμε τελειωσει τα παντα και περιμενουμε οριστικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Μάιος 04, 2022 12:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μπα δυσκολο, δεν νομιζωMak Marine έγραψε:μην μελετάτε διότι μπορεί να έχουμε και δεύτερη επιλογή επιλαχόντων όπως στην 6Κ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Μάιος 04, 2022 12:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τις ένστασεις το πολύ μέχρι τέλος Μαϊου θα έχουνε βγει. Υγειονομικα, αθλήματα και ψυχοτεχνικα θα είναι μέσα Ιουνίου και μετά
Λετε να τελειωνουμε με τις ΠΚΕ μες το καλοκαιρι; Αμα γινει αυτο μεχρι Οκτωβριο η λογικη λεει οριστικα!
Εγώ έτσι γνωρίζω ότι τα ΠΚΕ θα ολοκληρωθούν μέχρι τον Σεπτέμβριο γτ θα καλέσουν και μεγάλο αριθμο επιλαχόντων... Πάντως αρκετοί λένε ότι μέσα Ιουνίου θα αρχίσουν οι διαδικασίες και θα τραβήξει αρκετό καιρό λόγο το ότι θα είναι σε γκρουπακια... Λέω ότι ξέρω χωρίς να είναι κάτι σίγουρο. Μην παρεξηγηθω
Δηλαδη και μεσα στον Αυγουστο γινονται ΠΚΕ κανονικα αμα χρειαστει; Μακαρι να τελειωσουμε πριν το Σεπτεμβριο!
Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά λογικά μέχρι αρχές Αυγούστου... Από αυτά που έχω μάθει είναι πως η όλη διαδικασία θα τραβήξει 4-5 μηνες
4-5 μηνες να τραβηξουν οι ΠΚΕ; Πολυ ειναι, οσα γκρουπ και να κανουν το πολυ 2 μηνες και αν!
Λένε ότι θα κάνουν 100-150 άτομα την εβδομάδα και ο ότι θα καλέσουν 2000 άτομα για να μην γίνει ότι και στην 6Κ. Θέλουνε να ξεμπερδεψουν γρήγορα για να μπούνε από το νέο έτος για εκπαίδευση
100 την ημερα, ποια βδομαδαPetG έγραψε:Λένε ότι θα κάνουν 100-150 άτομα την εβδομάδα και ο ότι θα καλέσουν 2000 άτομα για να μην γίνει ότι και στην 6Κ. Θέλουνε να ξεμπερδεψουν γρήγορα για να μπούνε από το νέο έτος για εκπαίδευση
Εγώ ξέρω την εβδομάδα όχι την ημέρα...
Ο ΑΣΕΠ τις πκε τις πηγαινε με αλφαβητικη σειρα, τωρα το Υπουργειο δε ξερω πως θα το κανει.Λογικα θα φωναξει διοριστεους πρωτα και μετα επιλαχοντες!
Κγω πέρα από αυτά που είπα πιο πάνω δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο ακόμη... Λογικά μέσα στον μήνα θα μάθω καλύτερα. Πάντως το συγκεκριμένο άτομο μου είπε πως λογικά τα αθλήματα θα βγούνε περίπου Ιούλιο και ακόμα δεν έχει συσταθεί καν επιτροπή
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες