Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
tzotzos88
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από tzotzos88 »

Mariostrx έγραψε:Φίλε μου εχω πολλα μόρια λόγω του οτι τα εχω κανει ολα! Το θέμα δεν ειμαι εγω! Εγω δεν σας τα γράφω αυτα για να σας το παίξω κάποιος αλλα επειδή προσπαθώ να αφυπνησω αυτούς που προλαβαίνουν ακόμα να μαζέψουν ακόμα κανένα χαρτί ! Εγω ειλικρινα στο λέω ποτε Δεν εχω κανει για φρουρούς... Τωρα που θα βγει θα κάνω! Εγω για λιμενικο ήθελα κ θελω! Δεν στάθηκα τυχερός! Οικονομικά εχω σπουδάσει... Εχω κανει κ εφεδρος... Ειμαστε κ τρίτεκνοι! Γιαυτο σας λέω μαζέψτε οτι προλαβαινετε γιατι μπορει πραγματικα εσυ να το θες πιο πολυ απο μένα... Να εισαι πιο ικανός μεσα στην υπηρεσία... Αλλα οταν θα έρθει η ωρα της κατάθεσης δεν θα τους νοιάζει πόσο θα το θες! Καλη επιτυχία φιλε μου κ μα εχεις το νου σου κ για ΕΠΟΠ!
ανταποδιδω την ευχη φιλε. Μακαρι παντως να βγει συντομα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από D.Y.K »

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΙΩΑΝΝΑ Κ έγραψε: Δεν αρεσει σε ολους η αστυνομια. Αυτοι που ειναι να πανε θα πανε. Ευτιχος ειναι και το λιμενικο που θα τραβηξει κοσμο.

Δεν αρέσει σε όλους και η ανεργία όμως... Πολύ βασικό! Επίσης ξαναλέω μην αυταπατάσαι, το Λιμενικό θα τραβήξει ελάχιστα άτομα, οι υπόλοιποι με τα τσαρούχια στην ΕΛ. ΑΣ και λίγα λέω! Αυτή την στιγμή εάν "καταλάθος" βγάλει προκήρυξη για φρουρούς θα γκρεμιστούν και τα εναπομείναντα κτίρια που έχουν μείνει σε ολόκληρη την επικράτεια από τις αιτήσεις που θα γίνουν! Καλή η φιλοδοξία αλλά και ο ρεαλισμός ακόμη καλύτερος! Σου εύχομαι καλή επιτυχία ΑΝ τελικά βγει!

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από 310LELE »

DYK θα ήθελες να μας πείς την προσωπική σου άποψη για το εαν θα βγεί η οχι προκήρυξη; Αν και κρίνωντας απο αυτό που έγραψες μάλλον δεν το πιστεύεις.
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Το "καταλάθος" το λέει ειρωνικά. Που λέει ο λόγος... Και κατ εμέ έχει δίκιο.
Θελω και μπορώ !
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Τι να σας πω ρε παιδιά, με τα τωρινά δεδομένα δεν ξέρω, είμαι αρκετά δύσπιστος χωρίς βέβαια να είμαι και απαισιόδοξος ή να θέλω να αποθαρρύνω κανένα από τα παιδιά που ξέρω πόσο το περιμένουν και το θέλουν. Δεν χρειάζεται να αναλύσω τα κλασσικά περί μεσοπρόθεσμων, μετατάξεων, απολύσεων και γενικότερα της όλης δυσοίωνης οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα! Το "καταλάθος" το έγραψα περισσότερο για να επισημάνω το τι έχει να γίνει από την άποψη της πολυάριθμης συμμετοχής σε περίπτωση που βγει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ προκήρυξη που να αφορά Σώματα Ασφαλείας και όχι μόνο αυτή την στιγμή! Η ανεργία έχει αγγίξει το 27% οπότε... Καταλαβαίνετε... Τέσπα για να μην μακρηγορώ εγώ προσωπικά σας εύχομαι να βγουν όχι μία αλλά 15 προκηρύξεις και να καταφέρετε να ενταχθείτε όλοι σας στο Σώμα! Αυτά από μένα!

Άβαταρ μέλους
antonioknight
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από antonioknight »

310LELE έγραψε:Και ποιός σου είπε εσένα οτι δεν έχουμε χαρτιά; Και επίσης ποιός σου είπε οτι δεν σπουδάζουμε; Τι νομίζεις οτι καθόμαστε τρώμε σπόρια τα σηκώνουμε στο instagram και περιμένουμε να βγεί προκήρυξη;
εγραψες !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μερικοί πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε φόρουμ και όχι τσατ και πριν αρχίσετε να στέλνετε μηνύματα φροντίστε να διαβάσετε και να τηρείται τους κανόνες.

Σχετικά με την δομή των δημοσιέυσεων

Απαγορεύεται το σπαμ.

Και εδώ γράφουμε μόνο για την προκήρυξη των Ειδικών Φρουρών, μην ξαναδώ μηνύματα για άλλα επαγγέλματα.
sakalom
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από sakalom »

Αν βγει προκυρηξη μην περίμενετε άμεσα! Και στους καλούς καιρούς ζητούσε άμεσα κ πολλούς το υπουργείο πρ. πο αλλα έπαιρνε τουλάχιστον μετα απο αρκετούς μήνες και πολυ λιγότερους απο οτι ζηταγε! τωρα μερικοί η είστε άσχετοι με τις προκυρηξεις κ ασχολείστε πρώτη φορά.. η κοροιδευετε τους εαυτούς σας... αν βγει φέτος που κ πάλι δύσκολο μην περιμένετε πριν τον Αύγουστο...
Άβαταρ μέλους
deltoni
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από deltoni »

Μαρτιο
Άβαταρ μέλους
tzotzos88
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από tzotzos88 »

sakalom έγραψε:Αν βγει προκυρηξη μην περίμενετε άμεσα! Και στους καλούς καιρούς ζητούσε άμεσα κ πολλούς το υπουργείο πρ. Πο αλλα έπαιρνε τουλάχιστον μετα απο αρκετούς μήνες και πολυ λιγότερους απο οτι ζηταγε! Τωρα μερικοί η είστε άσχετοι με τις προκυρηξεις κ ασχολείστε πρώτη φορά. Η κοροιδευετε τους εαυτούς σας... Αν βγει φέτος που κ πάλι δύσκολο μην περιμένετε πριν τον Αύγουστο...
τις αλλες χρονιες τους επαιρνε καλοκαιρι επειδι περιμενε να κλεισουν οι σχολες αστυφ, για να τους χορεσει. Τωρα δεν υπαρχει αυτος ο λογος. Γτ οι σχολες ειναι κλειστεσ
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

Υπαρχει και η αμυγδαλεζα μαγκες μην το ξεχναμε αυτο που στο παρελθον εχει βαλει ειδικους φρουρους..
lok323
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από lok323 »

http://www.alphafm.gr/archives/5487 αυτό λέει για Αύγουστο.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

Ακυρο φιλε παλιο το λινκ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, έβαλες άρθρο του 2010.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες