δημητρης25 έγραψε:Εννοω οτι μετα απο αυτους τους πινακες που περιμενουμε τωρα δεν θα φωναζαν τους επιτυχοντες, θα πρεπει να περιμενουμε κ τους πινακες που λεει το λινκ;
Το λινκ αναφέρει τους τελικούς πίνακες που περιμένουμε να βγούνε από τις ενστάσεις
Φιλος μου που ειναι στο σωμα μου λεει ηταν να βγουν χθες αλλα μαλλον θα τα βγαλουν σημερα και επισεις μου ειπε οτι απο βδομαδα θα αρχισουν να καλουν για αθληματα δεν ξερω κατα ποσο υσχειουν ολα αυτα
σακης έγραψε:Φιλος μου που ειναι στο σωμα μου λεει ηταν να βγουν χθες αλλα μαλλον θα τα βγαλουν σημερα και επισεις μου ειπε οτι απο βδομαδα θα αρχισουν να καλουν για αθληματα δεν ξερω κατα ποσο υσχειουν ολα αυτα
Αφού σου είπε για αθλήματα είναι έγκυρη η πηγή σου! Έχετε φαγωθεί με τα αθλήματα, είναι η τελευταία δοκιμασία πόσες φορές θα το γράψουμε; Μήπως να το βγάλουμε ανακοίνωση στο φόρουμ με τίτλο " Τα αθλήματα είναι τελευταία; " έλεος δηλαδή...
" Σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες οι τελικοί πίνακες κατάταξης των 5ετών αναμένονται να ανακοινωθούν την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου "
Αυτό είχε γράψει το παιδί στο blog, δεν σημαίνει ότι θα βγούνε κιόλας, χαλαρώστε
http://forest-firefighters-ioanninon.blogspot.com/ "[... ]Αναμένουμε αυτές τις ημέρες και να καλεστούν οι ιδιώτες, επιτυχόντες του διαγωνισμού για υγειονομικές εξετάσεις.[... ]"
Γενικά έχει γραφτεί σε πολλά blog εποχικών ότι αναμένονται τα αποτελέσματα τις προσεχείς ημέρες άλλα τίποτα επίσημο, μπορεί να βγουν σήμερα, αύριο, μπορεί και πολύ-πολύ αργότερα. Ας ελπίσουμε ότι θα βιαστούν γιατί λογικά θα θέλουν να ξεμπερδέψουν μ' εμάς για να βγάλουν τη νέα προκήρυξη των 800...
Αύριο είναι η τελευταία μέρα για τις απαντήσεις στις ενστάσεις... Οι πρώτοι πίνακες ανακοινώθηκαν Σάββατο... Για να δούμε... Μπορεί να το Συνηθίζουν Για Σαββατιάτικα τις ανακοινώσεις...
Σοβαρά τώρα, αρβύλες ακούγονται κάθε μέρα κι από 3. Αλίμονο αν κάτσει κάποιος να ασχοληθεί με τον κάθε "γνώστη", τον κάθε ξάδερφο του "από μέσα" και τον κάθε αρβυλοφύλακα.
Κι ενημερωτικά, επειδή βλέπω τακτική παρακολούθηση μπλογκ του χώρου, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, όλοι αυτοί είναι (με τον δέοντα, προσήκοντα και αρμόζοντα σεβασμό) τρόμπες. Δεν ξέρουν που παν τα 4. Τις προάλλες διαχειριστής μπλογκ πόσταρε τα κριτήρια για τους μόνιμους κι έβαλε τα παλιά, που δεν ισχύουν εδώ και κάτι μήνες κι όλο το πυροσβεστείο ήξερε από πριν ότι άλλαζαν. Και υπάρχουν και χειρότερα... Σημειωτέον ότι, πέρα από συμβασιούχοι (=σχετικοί με το Σώμα), είναι και συνδικαλιστές (=εκπροσωπούν και κόσμο), που πρέπει να τα ξέρουν αυτά καλύτερα από μένα, κι ότι γράφουν να το ελέγχουν μια φορά παραπάνω, αν θέλουν να έχει κάποια ψήγματα αξιοπιστίας. Ότι να 'ναι...
been there... έγραψε:Σας άρεσε η Αλεξίου να βάλω πάλι; Σοβαρά τώρα, αρβύλες ακούγονται κάθε μέρα κι από 3. Αλίμονο αν κάτσει κάποιος να ασχοληθεί με τον κάθε "γνώστη", τον κάθε ξάδερφο του "από μέσα" και τον κάθε αρβυλοφύλακα. Κι ενημερωτικά, επειδή βλέπω τακτική παρακολούθηση μπλογκ του χώρου, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, όλοι αυτοί είναι (με τον δέοντα, προσήκοντα και αρμόζοντα σεβασμό) τρόμπες. Δεν ξέρουν που παν τα 4. Τις προάλλες διαχειριστής μπλογκ πόσταρε τα κριτήρια για τους μόνιμους κι έβαλε τα παλιά, που δεν ισχύουν εδώ και κάτι μήνες κι όλο το πυροσβεστείο ήξερε από πριν ότι άλλαζαν. Και υπάρχουν και χειρότερα... Σημειωτέον ότι, πέρα από συμβασιούχοι (=σχετικοί με το Σώμα), είναι και συνδικαλιστές (=εκπροσωπούν και κόσμο), που πρέπει να τα ξέρουν αυτά καλύτερα από μένα, κι ότι γράφουν να το ελέγχουν μια φορά παραπάνω, αν θέλουν να έχει κάποια ψήγματα αξιοπιστίας. Ότι να 'ναι...
Άσε, βάλε Πασχάλη καλύτερα...
Αυτή η εντύπωση μου δημιουργήθηκε κι εμένα, όταν μιλούσα γι αυτό το θέμα με γνωστό μου εποχικό και με ρώτησε αν με πήραν τηλέφωνο για τ' αθλήματα. Όταν του απάντησα ότι πρώτα πρέπει να βγουν οι πίνακες και μετά μας καλούν για τις υπόλοιπες εξετάσεις, εκείνος επέμενε ότι πρώτα θα μας καλέσουν... Τότε σκέφτηκα ότι αν είναι να υπάρχει τέτοια σύγχυση ς' ένα τόσο ξεκάθαρο θέμα που αναφέρεται στην προκήρυξη, μάλλον πολλοί από αυτούς που έχουν "αξιόπιστες" πληροφορίες, έχουν μαύρα μεσάνυχτα και χάνουμε τον καιρό μας που βασιζόμαστε ς' αυτά...
been there... έγραψε: Κι ενημερωτικά, επειδή βλέπω τακτική παρακολούθηση μπλογκ του χώρου, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, όλοι αυτοί είναι (με τον δέοντα, προσήκοντα και αρμόζοντα σεβασμό) τρόμπες. Δεν ξέρουν που παν τα 4.
Ωραια μαθηματα δινεις στους μελοντικους σου συναδελφους, ισως οταν μπουν με το καλο ισως να τους θεωρεις και αυτους τρομπες οπως τους εποχικους τωρα. Τα blogs των εποχικων ειναι τα μονα που προσφερουν καποια ενημερωση, δεν ειναι τελεια αλλα αλλο αυτο και αλλο να τους βριζεις δημοσια. Αν εχεις καποια καλυτερη ιστοσελιδα να προτεινεις γιατι δεν τη γραφεις; Οπως καταλαβαινεις ολοι εδω εχουμε την αγωνια για το τι θα γινει με το μελον μας, ειναι ευκολο για καποιον βολεμενο να κανει κριτικη εκ του ασφαλους, αληθεια αφου ειναι τρομπες γιατι παρακολουθεις τακτικα τα μπλογκ του χωρου οπως γραφεις;