Βάσεις - μόρια για ΣΜΥ (2011)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

karabill έγραψε:Φέτος Στις πκε εκτός ότι δεν Παρουσιάστηκαν πολλά παιδιά Οχι μονο σσε, σσας κτλπ αλλα στη σμυ ηταν πραγματικα πολυ μικρες οι ομαδες. Δεν εχουν γραψει και καλα Λόγω Των φετινων θεματων στις πανελληνιες. Τι επιπτωσεις λετε οτι μπορει να εχει αυτο! Μ ειπαν κ ολας οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν σε 10 μερες!
το ακουσα κι εγω αυτο

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παιδιά με συγχωρείτε αλλά καλό θα ήτανε να συνεχίσετε την κουβέντα σας περί προκαταρκτικών εξετάσεων στο αντίστοιχο ΘΕΜΑ , καθώς εδώ κάνουμε εκτιμήσεις για την φετινή βάση της σχολής μέχρι την τελική ανακοινωσή της!

Σας ευχαριστώ.(Για την μή αγνόηση του παραπάνω μηνύματος) Εικόνα

Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από karabill »

Οκ D.Y.K για τα μορια πηγαινε αλλα κατεληξε αλλου αυτο που ξεκινησα. Τι πτωση λετε να κανει φετος η ΣΜΥ;
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Οκ D.Y.K για τα Μόρια Πήγαινε Αλλα Κατέληξε Αλλου Αυτό Που Ξεκίνησα. Τι Πτώση Λέτε Να Κάνει Φετος η ΣΜΥ;
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από dimitris mak »

Κατι ακουστηκε οτι στις στρατιωτικες οι βασεις θα μεινουν σταθερες!
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Γειας σας παιδια. Εδινα κ και εγω φετος. Ενδιαφερομαι για την σμυ, εγω εβγαλα 13733. Τα οπλα περσυ ειχαν 14172. Εγω εδωσα απο τους πρωτους αθληματα και π. Χ φωναζαν 200 οι 180 ηταν εκει. Φιλοι μου που πηγαν με την ανακοινωσγ των μοριωνφωναζαν 200 ατομα και ηταν 100,(τα νουμερα δεν ειναι ακριβως αλλα πανω κατω λεω) στην ευελπιδων που πηγαν να δωσω εγω τα περισσοτερα παιδια ειχαν βγαλει στα 10,000 Μμορια κοντα. Εναν μονο ακουσα στα 16,000. Εγω δε ξερω θελω και πιστευω πως ολες θα πεσουν λιγο. Αντε αυτα τα σσας να μην πεσουν πολυ. Η σμυν παλι περνει τα διπλασια ατομα πανω κατω περσυ 70 φετος 120. Εγω ειμαι 439 μορια κατω απο την σμυ και μακαρι να πεσει γιατι θελω πολυ να μπω. Εγω πιστευω θα πεσουν παντος γιατι τα θεματα ηταν πολυ δυσκολα παρα πολυ δυσκολα.
TAKIS

Δημοσίευση από TAKIS »

Ρ σεις μην απογοητευεστε. Στο κατω κατω αν δεν τα καταφερετε φετος οσοι θελετε να μπειτε στρατο γιατι γουσταρετε κιοχι για δημοσιοι υπαλληλοι ξαναδωστε το 12. Κιαν δεν εχετε λεφτα για φροντιστηρια προσπαθηστε μονοι σας. Ολα θεμα διαβασματος ειναι!
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Κώστας έγραψε:Γειας σας παιδια. Εδινα κ και εγω φετος. Ενδιαφερομαι για την σμυ, εγω εβγαλα 13733. Τα οπλα περσυ ειχαν 14172. Εγω εδωσα απο τους πρωτους αθληματα και π. Χ φωναζαν 200 οι 180 ηταν εκει. Φιλοι μου που πηγαν με την ανακοινωσγ των μοριωνφωναζαν 200 ατομα και ηταν 100,(τα νουμερα δεν ειναι ακριβως αλλα πανω κατω λεω) στην ευελπιδων που πηγαν να δωσω εγω τα περισσοτερα παιδια ειχαν βγαλει στα 10,000 Μμορια κοντα. Εναν μονο ακουσα στα 16,000. Εγω δε ξερω θελω και πιστευω πως ολες θα πεσουν λιγο. Αντε αυτα τα σσας να μην πεσουν πολυ. Η σμυν παλι περνει τα διπλασια ατομα πανω κατω περσυ 70 φετος 120. Εγω ειμαι 439 μορια κατω απο την σμυ και μακαρι να πεσει γιατι θελω πολυ να μπω. Εγω πιστευω θα πεσουν παντος γιατι τα θεματα ηταν πολυ δυσκολα παρα πολυ δυσκολα.
πιστευω οτι θα πεσει Σιγουρα 500 αν οχι και 700
fistikisfiction
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από fistikisfiction »

Οτι και να γινει ρε παιδια θα γινει μην σκατε. Ξερω και εγω περυσι σε αυτο το λουκι ειχα μπει με τις βασεις αλλα πραγματικα δεν οδηγει πουθενα. Οπως ειπε και καποιος στο φορουμ ειναι ολα θεμα διαβασματος. Μπειτε προσγειωμενοι χαμηλων τονων, προθυμοι και αποφασισμενοι για αυτο που κανετε και ολα καλα θα πανε. Ευχομαι σε ολους να ειναι μεσα στους 265 που θα μπουν.
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Κοντος ψαλμος αλληλουια παιδια. Την αλλη βδομαδα βγαινουν οι βασεις Σύμφωνα με Την τηλεοπτική δήλωση της υφυπουργού Παιδείας, Εύης Χριστοφιλοπούλου.
moikanosEdessa
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από moikanosEdessa »

Αυτο ειναι αδυνατον, που το ειδες;

billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από billaras »

Τι που το ειδε... Παντου
καθε μερα σε blogs/TV (οπου τυχει καθε φορα) απο την 1 ιουλιου
"σε μια εβδομαδα βγαινουν" βλεπω
moikanosEdessa
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Απο οσο γνωριζω για να βγουν οι βασεις, οι υπαλληλοι του υπουργειου παιδειας πρεπει να εχουν: Μηχανογραφικα, βαθμολογιες και τους επιτυχοντες στις ΠΚΕ (για οσες σχολες απαιτουν ΠΚΕ π. Χ. Στρατιωτικες). Αφου δεν εχου γινει οι ΠΚΕ για αστυνομια, ειναι αδυνατο να βγουν αυτο το μηνα. Επιτα θα χρειαστουν και καποιο χρονο για να τα επαιξεργαστουν ολα αυτα.
billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από billaras »

Ναι αλλα οι βασεις των "πολιτικων" σχολων πρεπει να βγουν γιατι εχει περασει κανα 20 μερο κοντα (ε και παντα τοσο θελουν μεσες ακρες) οποτε δεν νομιζω 1-2 σχολες να κρατησουν πισω ολες τις αλλες
moikanosEdessa
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ολες μαζι θα βγουν, αυτο που λες δεν νομιζω να εχει ξαναγινει
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες