Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 20
- Επάγγελμα: ΕΠΟΠ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
Καλησπερα κανενας Πυροσβέστης υπαρχει που να δινει ΠΚΕ :12/3/2010 ΟΜΑΔΑ :1013
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Για σου κατ,bonjour
Δεν είμαι απο αττικη και θα φιλοξενηθώ σε φιλικο σπίτι στο χαλάνδρι τι βολεύει κατα τη γνώμη σου να ψάξω ξενοδοχείο στο καβούρι και στο τατοι που είναι σχετικά μακριά ή να μισθώσω κανα ταξί;
Δεν είμαι απο αττικη και θα φιλοξενηθώ σε φιλικο σπίτι στο χαλάνδρι τι βολεύει κατα τη γνώμη σου να ψάξω ξενοδοχείο στο καβούρι και στο τατοι που είναι σχετικά μακριά ή να μισθώσω κανα ταξί;
Στην στρατολογία αεροπορίας, ξέρει κανένας πόσα ήταν τα λιγότερα μόρια που μπήκαν; Ο τελευταίος πόσα είχε; Και τελικά χρειαζόταν ή όχι εκτός από το απολυτήριο που ζητούσε τιποτα παραπάνω; Θα ήθελα μία απάντηση σας παρακαλώ από τα παιδιά που περάσανε στην συγκεκριμένη ειδικότητα. Τουλάχιστον να ξέρω για άλλη φορά. Σας ευχαριστώ

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 80
καλημερα kamelarxis. εγω θα σου προτεινα, να μεινεις στο φιλικο σπιτι και να μετακινηθεις οσο βολευει με μετρο και μετα με ταξι. οι αποστασεις απο καβουρι για τατοι και γνα ειναι αρκετα μεγαλες. οποτε πστευω θα ταλαιπωρηθεις πολυ με το να αλλαζεις ξενοδοχεια. να σου δωσω ενα παραδειμα, στο γνα μπορεις να πας με μετρο απο το χαλανδρι, ειναι στην κατεχακη και σε αφηνει απ εξω σχεδον απο το νοσοκομειο (3 λεπτα περπατημα). στο καβουρι μπορεις να πας με μετρο μεχρι τον αγ. δημητριο και να παρεις απο εκει ταξι. ετσι θα γλυτωσεις πολυ χρονο, λογω κινησης, και πολυ ταλαιπωρια.kamelarxis έγραψε:για σου κατ,bonjour
δεν είμαι απο αττικη και θα φιλοξενηθώ σε φιλικο σπίτι στο χαλάνδρι τι βολεύει κατα τη γνώμη σου να ψάξω ξενοδοχείο στο καβούρι και στο τατοι που είναι σχετικά μακριά ή να μισθώσω κανα ταξί;
οτι χρειαστεις πες μου.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Όποια και αν είναι η κατάληξη αυτής Της διαδρομής, το σίγουρο είναι ότι έχει δημιουργηθεί ένα αίσθημα ειλικρινούς συναδελφικότητας πρωτού καν γίνουμε συνάδελφοι, όσοι τα καταφέρουμε
Ευχαριστώ εκ των προτέρων kat αν και προτιμώ το κατερίνα
Ευχαριστώ εκ των προτέρων kat αν και προτιμώ το κατερίνα
-
καλημερα κανουμε προπονησεισ... αλλα να σου πω την αληθεια εγω ειμαι αρκετα αγχωμενη. ελπιζω να τα καταφερω. εσυ πιστευεις οτι θα ειναι αρκετα αυστηροι;σγοσ έγραψε:καλημερα σε ολους κανετε προπονηση...
το υψος το εχω και αυτο με βοηθαει και σε καποια απο τα αθληματα απλα... πρεπει μαλλον να αποβαλλω το αγχος.

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Εδω πάνω Ο καιρός μας τα χάλασε θα βρέχει το σαββατοκύριακο.
ΚΑΤ διοτι εκανα χρονια πρωταθλητισμο Ολα ειναι και θεμα ψυχολογιας κοιτα να κανεις προγραμμα με γυνμαστη Οντος θα ειναι αυστηρα... Το τονιζω αυτο?
-
Κανω προγαμμα και ο προπονητης μου λεει οτι αδικα αγχωνομαι. λιγο στο αλμα δυσκολευομαι αλλα θα το βγαλω. μαλλον ειμαστε σε λαθος θεμα. ξυλο θα φαμε. kamelarxis απο που εισαι; και εδω μας τα χαλαει ο καιρος. ελπιζω αυριο να παω για λιγο τρεξιμο που θελω.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Νάουσα Ημαθίας και κάνει αρκετό κρύο...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Τα ξέρεις βλεπω τα κόλπα... 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης