Αύξηση θητείας (2010)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 14
Επικοινωνία:

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Nassos »

Ας κλειδωθεί το θέμα. Οταν και ΑΝ ανακοινωθεί αύξηση θητείας από επίσημα χείλη, τότε θα ανοιχθεί πάλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Μάιος 13, 2010 11:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Guest

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Guest »

Παιδεια ακουω τελευταια απο διαφορους οτι η θητεια θα γινει στους 14 μηνες. Ισχυει αυτο; Αν ναι, ξερετε ποτε θα γινει;
Επισης, πηρα ενα μηνα προστιμο επειδη δεν περασα περιοδευων. Μπορω να το πληρωσω στην καταταξη η πρεπει πιο νωρις;
babylonx

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από babylonx »

Ρε παιδιά, βάλτε λίγο το μυαλό σας να λειτουργήσει! Λέτε ότι σας τα λένε αξιωματικοί! Μα δε καταλαβαίνετε ποια είναι η σκοπιμότητα; Τους έχει μπει το αυγό τώρα με το 9μηνο και πιάνουν τα φαντάρια και με δήθεν εμπιστευτικό ύφος τους λένε: "τυχεροί, εσείς κάνετε 9μηνο, από τον τάδε μήνα και μετά θα πάει η θητεία στους 57 μήνες, αλλά μη το πείτε παραέξω". Και τρέχουν όλα τα φαντάρια να ενημερώσουν όλο το σόι και όλους τους φίλους να τρέξουν να προλάβουν να μη χάσουν την ευκαιρία. Κι έτσι γεμίζουν τα στρατόπεδα με κόσμο! Μην ακούτε οτιδήποτε σας λένε ανώτεροι που "είναι μέσα και ξέρουν από πρώτο χέρι". Σας δουλεύουν κανονικά και γίνεστε μέσα της προπαγάνδας τους!

Και μή ξεχνάτε, αν ήταν στο χέρι όλων αυτών, πραγματικά η θητεία θα μετριόταν σε χρόνια και όχι σε μήνες.
Κώστας

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Κώστας »

Πολύ λογίκο είναι αυτό που είπε ο babylonx δεν ειναι και η πρώτη φορά που ακούγονται φήμες ότι θα αυξηθή η θητεία. Χανούμε άδικα 9 μήνες απο την ζωή μας για να κάνουμε δουλειές άλλον φασή δημόσιοι Υπάλληλοι που είναι τώρα στους 700.000 χιλιάδες ενω σε χώρες με μεγαλήτερο πλυθησμό έχουν 200.000Ολοί στο τζάμπα θέλουνε να κάνουνε την δουλειά τους που πληρώνονται για αυτό τον λόγο. Λες και το μόνο μου πρόβλημα είναι η πατρίδα μου που μου προσφέρει ένα μέλλον της πείνας.

patriot
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 9

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από patriot »

Δεν στο προσφέρει η πατρίδα σου το μέλλον της πέίνας. Δεν είναι αυτή υπεύθυνη αλλά όσοι την διοικούν. Εσύ θα άφηνες το σπίτι σου ξεκλείδωτο; Δεν νομίζω... Η πατρίδα τότε γιατί να μείνει χωρίς φύλαξη. Αν όμως επιμένεις στην άποψή σου τότε αν κάποιο πρωί όπως πριν 70 χρόνια έρθει κάποιος και σου ζητήσει τα κλειδιά πες του ΝΑΙ! Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι σε αυτή τη χώρα δεν έχουμε μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις και αν θες να έχεις δικαιώματα π΄ρέπει να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου.
Κώστας

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Κώστας »

Πριν 70 χρόνια φίλε μου δεν είχαμε ευρωπαική ένωση ούτε ευρό ούτε τίποτα από τις σημερινές καταστάσεις δεν είμαστε ανερξάρτητη χώρα, δεν διαφωνώ ότι η χώρα πρέπει να φυλάγεται αλλά για ρώτα κανέναν φύλακα εκτός Ελληνικού στρατού εάν την δουλειά τους την κάνουν τζάμπα η χωρίς να το θέλουν εκτός εάν θεωρείς 9ευρό τον μήνα μισθό και οτί τα καψώνια είναι υποχρέωση σου. Στις περισσότερες χώρες δεν έχεις αυτήν την υποχρέωση για τους προφανείς λόγους και όχι για το τι πιστεύω μόνο εγώ. Πάει όποιος θέλει και πληρώνεται παρακαλώ με αρκετά κάλη αμοιβή. Και να σου πω και στην τελική εάν δεν θέλεις να κάνεις κάτι και με το ζόρι δεν θα το κάνεις ποτέ σωστά.

Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να αλλάξω την γνώμη μου γιατί πολύ απλά βασίζεταί στην λογική και τότε θα ήμουν παράλογος.

Υποχρεωμένος είμαι σε κάποιον ο οποίος μου προσφέρει κάτι χωρίς να ανταποδώσω σε εκείνον, τοσά λεφτά που πληρώνω κάθε μήνα για την Ελλάδα και δεν ξέρω τι θα πάρω στο μέλλον εχώ κάνει τις υποχρεώσεις μου και με το παραπάνω. Γεννήθηκα στην χώρα που είναι 70 χρόνια πίσω και όλα ειναι κολλημένα εκεί. Τελικά από την ώρα που γεννήθηκα ημούν ήδη άτυχος.

Καλό είναι να κοιτάμε χώρες που είναι μπροστά και να μαθαίνουμε από αυτές. Οχί να βλέπουμε πως ήμασταν πριν 70 χρόνια.

chris

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από chris »

Στη Κύπρο κανουμε 24 ρε παιδιά.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 22

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από yandr »

Για την κατάργηση της θητείας υπάρχει άλλο θέμα.

Εδώ συζητάμε μόνο την περίπτωση αύξησής της.

kritikos

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από kritikos »

Για ριξτε μια ματια εδω... http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4566534

Κώστας

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Κώστας »

Ωραίος ευχαριστούμε, αυτό είναι απολύτος σωστό και λογικό, έγινε και κάτι σωστό σε αυτήν την χώρα.Στο τζάμπα και με το ζόρι δεν γίνεται δουλειά.

vasilismn

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από vasilismn »

Πιθανον λοιπον αυτο ειναι που εχει κυκλοφορησει και πολυ λενε για αυξηση της θυτειας. Παντως οπως και να εχει δεν πιστευω ουτε και εγω για αυξηση αν και ακουγεται πολυ εντονα τον τελευταιο καιρο. Περισσοτετο για προπαγανδα μου φαινεται ωστε να κοψουν αναβολες και να μπουν τωρα πολυ για να γεμισουν τα στρατοπεδα. Ειδη εμενα 3 φιλοι μου εκοψαν την αναβολη. Παντως ενας ακομα λογος που δεν πιστευω οτι θα ισχυσει κατι τετοιο ειναι και οι φημες που εχουν κοικλοφορησει στην πολη μ οτι το στρατοπεδο θα κλεισει και το εχω ακουσει και για αλλα στρατοπεδα. Δλδ πως θα γινει; Ο ενας θα ειναι πανω στον αλλον... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ...
alex

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από alex »

Το μοσχαρι ο βενιζελος δεν ξερει τι του γινεται. Που θελει να παρει και αποφασεις για τη θητεια. Τελικα μονο οι στρατοκαυλοι και οι ανωτεροι γραφειαδες που βρισκονται μεσα αποφασιζουν για τετοια θεματα μου φαινεται και απλα δινουν τελεσιγραφο για το τι να κανει ο βενιζελος και ο ενιοτε υπουργος αμυνας. Δε πα να γαμ... Ολοι. Και 36 μηνες να το κανουν ανετα θα παμε γιατι δε μασαμε. Οπως κανανε και οι πατεραδες μας. Αλλα το θεμα ειναι αυτους τους παραπανω μηνες που θα παμε να μαθουμε και περισσοτερα πραγματα.(δε το νομιζω αλλα βλεπουμε.) Υ. Γ. Τελευταια ενημερωση παντως απο κολλητο που μπαινει μεσα αυγουστου ειναι 12 μηνες. και αυτο του το πανε απο το στρατολογικο γραφειο.

Λουκάς

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Λουκάς »

Φίλε Αlex ακριβώς το αντίθετο επικρατεί κατά τη γνώμη μου στο στρατό. Σχεδόν όλα -πόσω μάλλον οι αποφάσεις για τη διάρκεια της θητείας- είναι στο χέρι της πολιτικής ηγεσίας. Πάντως σε αυτό που ανέφερες πιστεύω πως στο συγκεκριμένο στρ. Γραφείο είναι το λιγότερο ανεύθυνοι για να λένε τέτοια πράγματα. Σε εμένα που πρόσφατα διέκοψα την αναβολή μου για να μπω το Σεπτέμβρη, όταν ρώτησα Μου είπαν πως πολλά ακούγονται αλλά αν δεν ανακοινωθεί κάτι... Όλα είναι φήμες.

Δλδ ΕΆΝ (που εγώ προσωπικά δε το βλέπω πιθανό) ανακοινωθεί αύξηση ''πιάνει'' κ εμένα που μπαίνω Σεπτέμβριο;ΕικόναΑν ξέρει κάποιος ας απαντήσει.

Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Εγω παντος ξερω οτι οχι μονο δεν θα γινει 14μινο αλλα θα μιοθει κιαλλο, αυτο ειχε ξεκινηση απο το 2005-6 και ειχαν πει οτι μεχρι το 2012 θα ειναι 6μινο και θα μιονετε σταδιακα, τωρα αν ειδαν οτι δεν τους συμφερη να εχουν τοσους επαγγελαμτιες... Ισος το κανουν... Αν και δεν πιστευω
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
ΘΡΥΛΟΣ
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από ΘΡΥΛΟΣ »

Ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες