Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
Σε ευχαριστώ φίλε μου
- Gekas55
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 63
Loxias89 έγραψε:Φύσης αδύνατο είναι να αποφύγουμε να μπει εδώ μέσα κάθε 2 μέρες ένα τρολ να πει τη μ@λκια του...9κ21 θα βγει το 2022😂😂
😆😆😆 Ρε τι είναι τούτοι εδω; Στο τέλος θα ΜΑΣ πουν ότι θα βγεί εκτός ΑΣΕΠ ; 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
"Δύναμη" Ένα έχω να σου πω, εκτός από άσχετος είσαι και *****! Στο λένε πόσα παιδιά παραπάνω ότι θα βγει το 2021 ξεκόλλα,
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 34
Πλάκα μας κάνεις; Μέσα στο 2021 βγαίνει αλλά εσύ περίμενε το 2022 να κάνεις αίτηση.Δυναμη έγραψε:Αρχές 22 θα βγει.Είναι φύσης αδύνατο να βγει τώρα...
Glock 19
- Zwgrafiotis13
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Καλησπερα στα παιδια! Εγω εχω Στελεχος προστασιας προσωπων και υποδομων αλλα δεν εχω την πιστοποιηση μετραει απλα η βεβαιωση; Καλη επιτυχια ευχομαι σε ολους!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Zwgrafiotis13 έγραψε:Καλησπερα στα παιδια! Εγω εχω Στελεχος προστασιας προσωπων και υποδομων αλλα δεν εχω την πιστοποιηση μετραει απλα η βεβαιωση; Καλη επιτυχια ευχομαι σε ολους!
Καλημέρα φίλε μου, όχι δε μετράει, πρέπει να έχεις τη πιστοποίηση.
Καλημέρα όταν λέει 9κ του 21 σημαίνει ότι Σεπτέμβριος του 21; Και γιατί λένε θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις αρχές Οκτώβρη; Με την μοριοδότηση τι παίζει; Ποια θα είναι η βάση πιστεύεται β επικουρία; Θα είναι χειρότερη από την 6κ η καλύτερα λέτε;
Καλησπέρα στην ομάδα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για την προκήρυξη της εξωτερικής φρουράς... Έχω τα εξής κριτήρια: Πτυχίο μηχανικός αυτοκινήτων επας, Πολυτεκνια, χαρτί ειδικών δυνάμεων, πιστοποίηση υπολογιστών, διπλώματα β και γ κατηγορία και προϋπηρεσία 3 χρόνια ως security... Ξέρει κανείς να μου απαντήσει αν έχω ελπίδες και τι δεν θα μοριοδοτηθεί; Ευχαριστώ...
Ο βαθμος απολυτηρίου το ότι είσαι πολύτεκνος και η προϋπηρεσία σου 3 χρόνια ως security αυτά θα μοριοδοτηθουν τώρα για ελπίδες ανάλογος και ο βαθμός σου στο απολυτήριο ας πουν και τα παιδιά την άποψη τους γνωρίζουν καλύτερα αν κάνω λάθος κάπου
Εγώ θέλω να κάνω τις εξής ερωτήσεις αν γνωρίζει. Καποιος υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις σαν πρώτη επιλογή μια. Φυλακη και σαν. Δευτερη άλλη; Και αν το ίδιο γίνεται καιε τους εσωτερικούς εξωτερικούς αν δηλαδή μπορείς να επιλέξεις πρώτη για εσωτερικόςκαι δεύτερη για. Εξωτερικος Η δηλώνεις μια θέση?
Μπορείς να επιλέξεις με όποια σειρά θες. Κάθε φυλακή έχει ξεχωριστούς κωδικούς θεσεων για εξωτερική η εσωτερική φύλαξη. Μπορείς να δηλώσεις από έναν κωδικό έως όλους τους κωδικούς.Stauros44 έγραψε:Εγώ θέλω να κάνω τις εξής ερωτήσεις αν γνωρίζει. Καποιος υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις σαν πρώτη επιλογή μια. Φυλακη και σαν. Δευτερη άλλη; Και αν το ίδιο γίνεται καιε τους εσωτερικούς εξωτερικούς αν δηλαδή μπορείς να επιλέξεις πρώτη για εσωτερικόςκαι δεύτερη για. Εξωτερικος Η δηλώνεις μια θέση;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Υπομονή αλάνια, φεύγει και ο Αύγουστος, λογικά τέλη Σεπτέμβρη, αρχές Οκτώβρη θα έχουμε ρίξει την αίτηση.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 70
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 70
Η 9κ 2021 βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας.
Παιδιά καλησπέρα! Ξέρει κάποιος ποια χρονολογία έδωσαν πιστοποίηση τα στελέχη! Οι τελευταίες εξετάσεις ήταν το 2018; Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες