Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
johnkaf
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από johnkaf »

Αυτο που λες ειναι σωστο ειδικα αν καποιος είναι από Αθήνα! Αλλα να ρωτήσω και κάτι άλλο, ισχύει ότι αν θες να φυγεις πριν συμπληρωσεις τρια χρόνια Πρεπει να δωσεις πίσω όσα λεφτα εχεις παρει μεχρι τότε.
blademaster
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από blademaster »

Πρέπει να δώσεις ένα μεγάλο ποσό. Αυτό γίνεται και στον στρατό.
ελάχιστοι παραιτούνται πρίν την 3ετία όμως. Και όποιος το έκανε το έκανε γιατί βρήκε αλλού δουλειά.
για ψυχολογικούς λόγους ή γιατί κάποιον δέν του άρεσε είναι ελάχιστοι.
johnkaf
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από johnkaf »

310LELE έγραψε:Παιδια στη σχολη μου ειπαν απο τη μερα που πληρωνεις το παραβολο 10 εργασιμες ΤΟ ΠΟΛΥ! Εχω αναγκη να τους πιστεψω και τους πιστευω!

για πιο πραγμα θες 10 εργασιμες μερες;

johnkaf
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από johnkaf »

blademaster έγραψε:Πρέπει να δώσεις ένα μεγάλο ποσό. Αυτό γίνεται και στον στρατό.
ελάχιστοι παραιτούνται πρίν την 3ετία όμως. Και όποιος το έκανε το έκανε γιατί βρήκε αλλού δουλειά.
για ψυχολογικούς λόγους ή γιατί κάποιον δέν του άρεσε είναι ελάχιστοι.

αρα οσοι πανε συνηθως μενουν ασχετα αν τους αρεσει πολυ ή λιγο!

από ωράρια ξέρεις τι παίζει;

blademaster
Επιλοχίας
Επιλοχίας

johnkaf έγραψε:

αρα οσοι πανε συνηθως μενουν ασχετα αν τους αρεσει πολυ ή λιγο!

από ωράρια ξέρεις τι παίζει;

αν είσαι σε καλό τμήμα ή υπηρεσία θα σε πηγαίνει κοιλιώμενο πρωί-απόγευμα-βράδυ-αδιάθετο-ρεπό
δηλαδή θα δουλεύεις 3 φορές στις 5 μέρες.

άν δέν είσαι σε καλό, τότε και τα ρεπό θα στα χρωστάει. Εξαρτάται απο το τμήμα και την δύναμη που έχει.

johnkaf
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από johnkaf »

Το αδιαθετο τι είναι... ; Και αν ειμαι σε τμημα με λιγο προσωπικο τι γινεται;

SELEUKOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από SELEUKOS »

Μετα απο βραδυνη υπηρεσια εχεις off την επομενη
blademaster
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Σωστός.
το βραδυνό τελειώνει 5,30 το πρωί. Μετά όλη την μέρα δέν δουλεύεις καθόλου. Αυτό λέγεται αδιάθετο. Συνήθως μετά παίρνεις και το ρεπό και έχεις 2 μέρες free.

αν είναι χάλια το τμήμα μπορεί να σε πηγαίνει πρωί-πρωί-μεσημέρι-ρεπό-πρωί ή κάπως έτσι.
τα τμήματα κέντρου πχ εξάρχεια-ομόνοια το ωράριο πάει πολύ καλά. Στα περιφεριακά και στην επαρχία είναι το πρόβλημα και στη θεσσαλονίκη.

απο του κέντρου χειρώτερο είναι το τμήμα του συντάγματος. Όποιος μπορεί μακριά. Το καλλίτερο απο άποψη κλίματος ωραρίου είναι καθαρά των εξαρχίων.
όσοι είναι εξάρχια δέν θέλουν να φύγουν.
αμπελόκηπους όποιoς πάει θα κάνει σκοπέτο full.
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από hackertom »

blademaster έγραψε:Σωστός.
το βραδυνό τελειώνει 5,30 το πρωί. Μετά όλη την μέρα δέν δουλεύεις καθόλου. Αυτό λέγεται αδιάθετο. Συνήθως μετά παίρνεις και το ρεπό και έχεις 2 μέρες free.

αν είναι χάλια το τμήμα μπορεί να σε πηγαίνει πρωί-πρωί-μεσημέρι-ρεπό-πρωί ή κάπως έτσι.
τα τμήματα κέντρου πχ εξάρχεια-ομόνοια το ωράριο πάει πολύ καλά. Στα περιφεριακά και στην επαρχία είναι το πρόβλημα και στη θεσσαλονίκη.

απο του κέντρου χειρώτερο είναι το τμήμα του συντάγματος. Όποιος μπορεί μακριά. Το καλλίτερο απο άποψη κλίματος ωραρίου είναι καθαρά των εξαρχίων.
όσοι είναι εξάρχια δέν θέλουν να φύγουν.
αμπελόκηπους όποιoς πάει θα κάνει σκοπέτο full.

Πολύ χρήσιμες η πληροφορίες φίλος! Ευχαριστούμε! Είσαι ήδη φρουρός; Μπορείς να μας πείς αν είσαι όντως φρουρός αν σου φτάνουν τα χρήματα Αθήνα, αν μπορείς να πάρεις μετάθεση μετά απο κάποια χρόνια και αν έχεις περάσει προσωπικά κάποιο επικίνδυνο περιστατικό...
blademaster
Επιλοχίας
Επιλοχίας

hackertom έγραψε:
Πολύ χρήσιμες η πληροφορίες φίλος! Ευχαριστούμε! Είσαι ήδη φρουρός; Μπορείς να μας πείς αν είσαι όντως φρουρός αν σου φτάνουν τα χρήματα Αθήνα, αν μπορείς να πάρεις μετάθεση μετά απο κάποια χρόνια και αν έχεις περάσει προσωπικά κάποιο επικίνδυνο περιστατικό...

δ. Α είμαι, στην αθήνα 1 χρόνο έχω. Σεπτέβρη τελειώνω την σχολή. Παίρνω γύρω στα 500 ευρώ, τα οποία καλύπτουν τα έξοδα μου.
το νοίκι αναγκαστικα το πληρώναν οι δικοί μου. Πιστεύω με 900-1000 ευρώ βγαίνει άνετα. Όσους φρουρούς ξέρω μια χαρά την βγάζουν, έχουν και αμάξι μηχανή κτλ.

τα χρήματα αυτά αφορούν τα πρώτα χρόνια. Δέν θα παίρνεις πάντα 1000 ευρώ με τα χρόνια θα ανέβει.

εμπειρίες θα έχει πολλές. Δέν βαριέσαι ποτέ σε αυτή τη δουλειάΕικόναΕικόνα.

Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Βασικα μιας και σε βρηκαμε ρε φιλε δεν με βοηθας και εμενα αν ξερεις γιατι οσους εχω ρωτησει αστυνομικους και μη κανενας δεν ξερει σιγουρα να μου πει. Η αδερφη μου η μεγαλυτερη απο τις 2 εκλεισε πριν ενα μηνα τα 23... Χανω τα μορια τριτεκνιας; Εγω Ειμαι 21... Ή επειδη τα εκλεισε σε αυτο το ετος την πιανει ακομα 22 κανονικα γιατι μεχρι 31-12 αν προκυψει αλλαγη ηλικιας δεν υφισταται αλλα ισχυει απο του χρονου οπως μου ειπε ενας φρουρος; Ισχυει ή οχι; Και αν οχι με ενα πιστοποιητικο σπουδων της εστω ειμαι οκ;-
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Ειναι απο τις λιγες δουλειες π δεν ξερεις τι θα ς συμβει... Δεν ειναι ανετη οταν οπλοφορεις... Ειπαμε... Μπορει να ειναι δημοσιο. Αλλα οχι γραφειο... Λακεδαιμων... Πανε ρωτα σε αστυνομικο τμημα... Θα ς δοσουν τν απαντηση ειμαι σιγουρος.
Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Έλεγα να παω μονο τη μερα που θα ειναι για καταθεση αλλα τελικα πρεπει να παω και να ρωτησω γιατι απ οτι φαινεται κανεις δεν ξερει...
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από alexantro »

Λακεδαίμων έγραψε:Έλεγα να παω μονο τη μερα που θα ειναι για καταθεση αλλα τελικα πρεπει να παω και να ρωτησω γιατι απ οτι φαινεται κανεις δεν ξερει...

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις φίλε μου! Είναι πολύ εξειδικευμένο το θέμα που ρωτάς! Και ότι και να σου πούμε εδώ χρειάζεσαι υπεύθυνη απάντηση!
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Ρε Παιδια οσο για τα διπλωματα. Εγω εδωσα για φορτηγο 17 ιουλιου το περασα και ακομα περιμενω. Ελεος. Εχω πανω απο 1 μηνα και δεν ειναι φυσιολογικο. Μεχρι τις 9 σεπτεμβριου θα εχω σχεδον 2 μηνες ε τι στο καλο ρε φουστι μ δεν θα ερθει; Εγω πηρα τηλ στο μηχανολογικο και μου ειπαν τελος του μηνος. Αα και δεν εξαρταται απο το υπουργιο μεταφορων αλλα απο τις περιφεριειες. Οποιος καταλαβε. Ελπιζω να το χω παντως γιατι 2 μηνες παει πολυ ρε ***** το.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες