Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Στέλλα.

Δημοσίευση από Στέλλα. »

Εμείς δηλαδή οι του ιεκ που κάναμε σχολή δύο χρόνια και πρακτικές κτλ να πάμε να πνιγούμε ε; Επειδή αυτοί έχουν απολυτήριο με 18 και δεν ξέρουν την τύφλα τους. Αν αυτοί έχουν απολυτήριο λυκείου με 18 πολλοί από μας έχουν πτυχίο ιεκ με 18... Και δεν μιλώ ούτε για αρχαιοφυλακες ούτε για τίποτα γιατί με ενδιαφέρει μόνο της κατηγορίας μου. Ότι να ναι βλέπουνε τα ματάκια μας θα αληθωρισουμε στο τελος
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Έχουν δικαιωθεί δικαστικα σε δυσκολότερες υποθέσεις που πηγαν ατομικά και όχι μαζικά (ο ειδικός φρουρός με τα τατουάζ, η γυναίκα εποπ που την απέρριψαν στην ειδικότητα ολμιστη χωρίς αιτιολογία και πήραν και τους μισθούς αναδρομικά). Το ιεκ αρχαιοφυλακων βγάζει μάτι, και μπήκε από το πουθενά. Το ιεκ στελεχών ασφαλείας υπήρχε και το 2008 στους εξωτερικους φρουρους και στους ειδικούς φρουρους το 2011.

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Όπως κατάφεραν να ακυρώσουν την 6Κ ετσι θα καταφερουν να μπουν και ως επιπλέον επιλαχόντες. Οι αρχαιοφυλακες ειναι ΙΕΚ με διετή φοίτηση και πρακτική όπου μεταξύ των μαθημάτων που αφορούν τα των μουσείων, διδάσκονται βασικές αρχές φύλαξης, αυτοάμυνα σε βασικό επίπεδο, αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών, ψυχολογία, πρώτες βοήθειες και άλλα σχετικά μαθήματα. Δικαίως και είναι Α επικουρια διότι αμέσως μετα το ΙΕΚ στελεχών ασφαλείας είναι το μονο σχετικό με φύλαξη ΙΕΚ. Να πουμε στα ηλιθια παιδακια που τα γράφουν λοιπόν αυτα, πως αν δίνουν 1000 μόρια επιπλέον τα ΙΕΚ οπως ζητάνε, δε πρόκειται να διοριστούν 10 αν τωρα δε διορίζονται 1. Έλεος με το κάθε ασχετο παπαρι.

t.bak

Δημοσίευση από t.bak »

Διασωστης31 έγραψε:Έχουν δικαιωθεί δικαστικα σε δυσκολότερες υποθέσεις που πηγαν ατομικά και όχι μαζικά (ο ειδικός φρουρός με τα τατουάζ, η γυναίκα εποπ που την απέρριψαν στην ειδικότητα ολμιστη χωρίς αιτιολογία και πήραν και τους μισθούς αναδρομικά).Το ιεκ αρχαιοφυλακων βγάζει μάτι, και μπήκε από το πουθενά. Το ιεκ στελεχών ασφαλείας υπήρχε και το 2008 στους εξωτερικους φρουρους και στους ειδικούς φρουρους το 2011.

Οπως νομιζεις απλα αποψη μου ειναι τσαμπα τα λεφτα γιατι ανηκει στην συναφη ειδηκοτητα
Κ το εβαζαν παντου σε προκυρηξης του δημοσιου τα τελευταια χρονια μαζι με την ειδηκοτητα στελεχος για συμβασεις ΣΟΧ

Η ιστορια θα το δειξει τι θα γινει

Pavlos_90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Pavlos_90 »

Στέλλα. έγραψε: Εμείς δηλαδή οι του ιεκ που κάναμε σχολή δύο χρόνια και πρακτικές κτλ να πάμε να πνιγούμε ε; Επειδή αυτοί έχουν απολυτήριο με 18 και δεν ξέρουν την τύφλα τους. Αν αυτοί έχουν απολυτήριο λυκείου με 18 πολλοί από μας έχουν πτυχίο ιεκ με 18... Και δεν μιλώ ούτε για αρχαιοφυλακες ούτε για τίποτα γιατί με ενδιαφέρει μόνο της κατηγορίας μου. Ότι να ναι βλέπουνε τα ματάκια μας θα αληθωρισουμε στο τελος
Μην ασχολείσαι Στέλλα. Η ανακοίνωση προέρχεται από κομπλεξικά άτομα που δεν προσπάθησαν για τίποτα στην ζωή τους και δεν ξέρουν τίποτα πάνω στο αντικείμενο και την σοβαρότητα της εκπαίδευσης που περάσαμε εμείς σε αυτά τα 2 χρόνια. Νομίζουν ότι έχουν τις ίδιες γνώσεις με εμάς και θεωρούν άδικο που ήταν στο β' επικουρικό. Όπως είπε και ένας φίλος από πάνω παιδική ανακοίνωση. Το κορυφαίο είναι ότι πάνε σε δικηγόρους που τους πουλάνε παραμύθι ότι θα δικαιωθούν και τους τρώνε εκατοντάδες ευρώ.
Teo

Δημοσίευση από Teo »

Παιδια καλησπέρα αν καποιος έχει περάσει στην δεύτερη επιλογή εσωτερικος και παει σοχ και στα οριστικά παει στην πρώτη επιλογή του και ειναι εξωτερικός η το αντίθετο τι γίνεται;
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Παιδιά έχει δίκιο ο Διασώστης 31,

Θα δικαιωθούν αυτοί που πηγαίνουν δικαστικά και θα πάρει μπάλα αρκετά άτομα από την λίστα των επιλαχόντων.

Το έχω ξαναδεί. Καθόλου τσάμπα λεφτά.

Spiros

Δημοσίευση από Spiros »

Παμε και στα σοβαρα τωρα... Ξεκινησαν να περνουν τηλεφωνα για Σοχ η ακομα;
Teo

Δημοσίευση από Teo »

Επίσης Σταματήστε να τσακώνεστε για ΙΕΚ α και β επικουρια οσοι μπήκαν μπήκαν καθαρα απο εμπειρία... Ναι του ΙΕΚ εχουν πάρει γνωση 2 χρόνων αλλα υπαρχουν και security που η δουλειά τούς δεν ειναι σε σούπερ μάρκετ αποθηκες τράπεζες
Guardian

Δημοσίευση από Guardian »

Κάποιος από εδώ μέσα σε ένα σχόλιο του ανέφερε ότι σε περίπτωση που ξεκινήσουμε με σύμβαση θα αργήσουμε πολύ να πληρωθουμε.. Είναι σίγουρο αυτό; Ρωτάω διότι ξέρω πως το υπουργείο πολιτισμού αργεί γύρω στους τρεις μήνες να πληρώσει τις συμβάσεις φυλαξης... Ωστόσο όσοι εργάζονται σε νοσοκομεία με σύμβαση ως φύλακες, μαθαίνω πως πληρώνονται κανονικά στην ώρα τους... Διαφέρει δηλαδή ο τρόπος πληρωμής από υπουργείο σε υπουργείο.
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Διασωστης31 έγραψε:Έχουν δικαιωθεί δικαστικα σε δυσκολότερες υποθέσεις που πηγαν ατομικά και όχι μαζικά (ο ειδικός φρουρός με τα τατουάζ, η γυναίκα εποπ που την απέρριψαν στην ειδικότητα ολμιστη χωρίς αιτιολογία και πήραν και τους μισθούς αναδρομικά). Το ιεκ αρχαιοφυλακων βγάζει μάτι, και μπήκε από το πουθενά. Το ιεκ στελεχών ασφαλείας υπήρχε και το 2008 στους εξωτερικους φρουρους και στους ειδικούς φρουρους το 2011.

Ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, Αρχές φύλαξης, Αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών, Αυτοάμυνα, Ψυχολογία, πρώτες βοήθειες είναι μερικά μόνο από τα μαθήματα του ΙΕΚ Φύλακα μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.

Το Λύκειο το έβγαλαν και όλοι όσοι είναι απόφοιτοι αυτού του ΙΕΚ αλλά δεν έμαθαν ουτε μια έννοια για ολα τα παραπάνω. Λες οι απόφοιτοι Λυκείου να έχουν ελπιδα λέγοντας αυτές τις κομπλεξικες σαπιλες; Φαίνεται η ανωριμότητα τους από τη στιγμή που ζητάνε να έχουν 1000 μόρια επιπλέον οι των ΙΕΚ. Τοτε τι τους ενοχλεί η Β επικουρια; Ποία η διαφορά;

ΠΑΡΑΝΟΙΑ..

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Το ιεκ των στελεχών ασφαλείας εννοούν να μοριοδοτειται μόνο.Παράνοια είναι που πάει δικαστικα το σωματείο σας για το όριο ηλικίας, και αναφέρουν ότι ένας 55αρης μπορεί να κάνει εύκολα την δουλειά ...

Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

REDMAN316 έγραψε:Και εγώ που έχω περάσει στην δεύτερη μου επιλογή και είναι αρκετα μακριά από την πόλη μου θα πάω με σοχ. Αρχικά γιατί η δουλειά που έχω εδώ είναι μια απλή τυπική δουλειά των 580? και δεύτερον γιατί εφόσον πέρασα στην δεύτερη μου επιλογή δεν φοβάμαι μην αλλάξω πολη μετά την σοχ. Όσο για τα αθλήματα επειδή τα βγάζω εύκολα δεν με προβληματίζουν.Θεωρώ πως την ίδια σκέψη με εμένα κανουν όσοι γουστάρουν αυτή την δουλειά και δεν είναι πολύ χαμηλά στο πίνακα κατάταξης ώστε να αγχωνονται μήπως μετά το 8μηνο δεν μονιμοποιηθούν

Εγώ στην πρώτη μου επιλογή πέρασα. Εις γνώση μου δήλωσα πιο μακρυά αν κ με τα μόρια μου περνούσα κ κορυδαλλο. Αλλά ήξερα ότι έχει υπηρεσιακό κ όποτε θα με βόλευε κ πιο μακρυά. Κ κάποιος που είναι από Αθήνα κ έχει περάσει πχ Αυλώνα έχει λεωφορείο να γνωρίζει από Αθήνα για εκεί

Gvolvo

Δημοσίευση από Gvolvo »

Κανενας που να είναι από Τρίκαλα και να έχει περάσει κάπου στην Μαγνησία για καμιά αμοιβαία άμα θελει...
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Διασωστης31 έγραψε:Το ιεκ των στελεχών ασφαλείας εννοούν να μοριοδοτειται μόνο.Παράνοια είναι που πάει δικαστικα το σωματείο σας για το όριο ηλικίας, και αναφέρουν ότι ένας 55αρης μπορεί να κάνει εύκολα την δουλειά ...

Το σωματείο που αναφέρεις είναι "ο Οδυσσέας" των στελεχών ασφαλείας! Δεν εκπροσωπεί κανένα αρχαιοφυλακα. Για το όριο ηλικίας κάνει θεμα για να μπουν στελεχη που εχουν πατήσει τα ηλικιακα ορια, διοτι θελει να αποκατασταθούν ολοι τους. Και απλά ζητά α επικουρικά τους Αρχαιοφυλακες επειδή είναι το μονο ιεκ σχετικό με τη φύλαξη μετα των στελεχών. Στην 6Κ επιτυχόντες με Α επικουρια ζήτημα να είναι 30-40 άτομα πανελλαδικά. Και παίζει οι μισοι να μη πανε καν. Όταν δε γνωρίζεις καλύτερα, να μην εκφερεις άποψη και πετάς παπατζες.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες