Green-Dragon99 έγραψε:Οι όβα θα μπουν ΕΠΟΠ τώρα ρε συ... Δεν νοείται να είσαι όβα έξι χρόνια από το 16-17 και να μήν έχεις αρκετά μόρια για να μπεις ΕΠΟΠ, βασικά άκυρο αυτοί πού είναι από τόσο παλιά έχουν μπει ήδη έχουν τρελά μόρια ρε σύ.
. Ξερω ατομα οβα του 2017 και ξηρά που δυστυχώς δε πέρασαν εποπ και μάλιστα ειναι 31 χρόνων ενω το οριο είναι 30 για οβα! Αρα παπαλα αυτοί!
Ξερεις τι είναι να είσαι οβα και να εισαι 31 και να τρως οριο ηλικίας... Και μα έρχεται κοπελα 20 χρονων και να σ λέει πέρασα... Υπάρχουν μάγκες αδικιες εγω δε σκέφτομαι μονο τον ευατο μου. Σκέφτομαι και τους συμβασιουχους και αυτούς που πραγματικά αξίζουν για το καθε σωμα. Υπάρχουν λύσεις για να είναι ολοι ευχαριστημένοι!
Πχ μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων που συμπλήρωσαν 5 ετια. Εξίσωση ορίων ηλικίας με σώματα ασφαλείας. Το 28αρι να μετράει κανονικά. Τα μόρια των οβα να αναρτώνται σα την αστυνομία και πυροσβεστική. Οριο υψους 170 για ολους. Δε νοείται 1.68 άντρες κομάντο να είναι απέξω και γυναίκες 1.63 να μπαίνεις. Και πολλά ακομη. Επίσης λιγα λόγια σφ λέγανε ακόμα και 1200 δεν είναι παιδιά μη κοροϊδεύουν τον κόσμο. Και τέλος ανοιχτη προκύρηξη σφ γ όλους εγω γουστάρω να πάω οπουδήποτε γιατί ρε να μην μπορώ να δηλώσω; Δε κατάλαβα
Επισης οι προκυρηξεις οβα πρέπει να σταματήσουν αφού παίρνει εποπ γιατί και τα 2 ταυτόχρονα; Για να εχει ενα παράλληλο εργατικό δυναμικό που θα ανταγωνιζεται το άλλο; Τελος οι ειδικες δύναμεις χρειαζονται ενίσχυση ΟΥΚ πχ και πυροσβεστική χρειάζεται προκύρηξεις.
Θα φανει σε πολυ λιγο καιρο ποση σαπουνοπερα μας πουλανε. Οτι ειναι να γινει θα γινει εχετε τα αυτια σας απλα ανοιχτα. Αποκει και περα οσοι μεινουν δυσαρεστημενοι, θα το δειξουν και στις καλπες και δε θα ειναι λιγοι ναστε σιγουροι...
Guardian1 έγραψε:Παιδια οσον αφορα τους ΣΦ, δε φταιει η κυβερνηση αν η ΕΕ εκοψε το κονδυλι.Λετε ο Κουλης να μη θελει να κανει οσες πειρσσοτερες προσληψεις μπορει;
Αμα ηταν στο χερι του θα εβγαζε καθε χρονο προκηρυξη για Αστυνομια!
. Ναι συμφωνώ απλα έγραψα τα πράγματα που ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ κυβέρνηση πρέπει να κάνει.Μπορουσε ομως να αυξηση ορια ηλικίας να βγάλει πυροσβεστική κλπ αυτά τα αποφασίζει ο ίδιος όχι η Ευρώπη. Το γυναικείο ύψος η Ευρώπη το έβαλε; Οχι
Ας μη βγαινανε να πουλανε ελπιδες για θεσεις να κανουν ανακοινωσεις για 1000+ θεσεις και σε αεροδρομια κλπ (Χρυσοχοιδης) και σε προεδρικα διαταγματα. Να σου πουλανε ελπιδα και να στην παιρνουν πισω ετσι μπαμπεσικα βλεπε 600 οππι.
coyote ποιες ελπιδες; Οταν ανακοινωσαν το πρεδρικο ειχαν κανονικα το κονδυλι. Αμα τους το εκοψε η Ευρωπη τι φταινε αυτοι; ! Στο συγκεκριμενο κομματι του κονδυλιου της ΕΕ, δεν ευθυνεται καμια κυβερνηση η ευρωπη αποφασιζει!
Δεν ξερω, εγω ακομα δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο κονδυλι για τη διαδικασια προσληψης των 950. Το εχω ψαξει στο net και δεν εχω βρει το παραμικρο. Αυτο ομως πλεον δε με κανει να πιστευω οτι υπαρχουν πολλες ελπιδες για Αττικη αλλα οπως και ναχει προσωπικη μου αποψη ειναι καραφαουλ ολοι τους!
Για δημοτική ξέρουμε πόσες θέσεις θα είναι περίπου και τι μοριοδοτηση έχει; Το ιδανικό θα ήταν να έβγαζε άλλους 1500 ειδικούς φρουρούς σε κάνα χρόνο από τώρα έστω... Να ήταν όλοι ευχαριστημένοι.
Έρχεται προκήρυξη για 550 σφοχ μόλις βγουν οι ειδικοί φρουροί από την σχολή. Οι άλλοι 400 σφοχ για Αττική έρχονται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023. Καλή επιτυχία σε όλους.
Green-Dragon99 έγραψε:Για δημοτική ξέρουμε πόσες θέσεις θα είναι περίπου και τι μοριοδοτηση έχει; Το ιδανικό θα ήταν να έβγαζε άλλους 1500 ειδικούς φρουρούς σε κάνα χρόνο από τώρα έστω... Να ήταν όλοι ευχαριστημένοι.
Ειδικα τωρα με την απελευθερωση 1500 απο τα δικαστηρια θα αργησει να βγαλει ΕΦ. Γενικα τα κοβω ολα πολυ χλωμα εχουμε να κανουμε με παραμυθατζιδες.
Coyote ποια είναι τα παραμύθια ρε φίλε; Ότι είπε ότι θα βγάλει το βγάζει.
Αν μιλάς για τις θέσεις σφοχ της Αττικής, ποτέ δεν είπε κάποιος από τη κυβέρνηση ότι θα πάρουμε σφοχ στην Αττική, στη Βουλή ο Υπουργός είπε για 550 σε Έβρο και Μακεδονία.
Όλοι θέλαμε να πάρει και στην Αττική σφοχ, αλλά μόνο οι πρόεδροι των Σωματείων το έλεγαν αυτό, κάποιος κυβερνητικός δεν είπε τίποτα τέτοιο.
Δε κατάλαβα τι θέλετε, να ξαναβγεί ο Αλέξης και να μη βγάζει τίποτα;
Άμα βγει ο Αλεξης πάλι, θα φάνε σουτ όλοι οι σφοχ και οι οππι.