Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Player7 »

Σωστός ο El Chapo.
kikofuentes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από kikofuentes »

Φακό, χειροπέδες και γκλοπ ; Που είναι τα σπρέι πιπεριού η τα τειζερ που λέγανε ; Είναι εξοπλισμός αυτός ; Πάλι μερίμνησε η πολιτεία για τα παιδιά αυτά. Αν είναι δυνατόν
karavanaki
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από karavanaki »

Παιδιά συγνώμη για την ενόχληση απλά επειδή έχω άγχος το τελευταίο διάστημα ήθελα να ρωτήσω κάτι άμα γνωρίζει κάποιος. Έχω τραυματιστεί και πρέπει να μείνω στο κρεβάτι 1 μήνα είμαι μέσα στα 400 άτομα. Αν γίνουν τα αθλήματα τώρα χάνω την θέση μου η μπορώ να καταθέσω όλα τα χαρτιά από το νοσοκομείο και τουλάχιστον να πάω όταν πάρουν τα υπόλοιπα άτομα. Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά το τελευταίο διάστημα έχω απογοητευτεί το περίμενα και τώρα έπαθα αυτό ψυχολογία χάλια
kikofuentes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Γνωστός μου το 19 στην προκήρυξη των εφ είχε ατύχημα λίγο πριν τα αθλήματα και τα έδωσε κάποιους μήνες μετά, δεν έχασε τη θέση του.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Xanthos »

Περίμενες εσυ ν σας δώσουν τειζερ αλήθεια; Γνωρίζεις την χρήση του; Αστο καλύτερα μην αρχίζουν τα παιδια να παίζουν με τα τειζερ και πάρετε κανεναν στα χερια.
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Xanthos »

Φιλε μου στα πκε πρεπει να εισαι παρων. Τουλαχιστων παλια ετσι ηταν. Ειτε ειχε καποιος καποιο ατυχημα ειτε οτιδήποτε εχανε την θεση του. Κανονικά παρε τα χαρτιά σου απο το νοσοκομείο παρε κ ενα τηλέφωνο στην προκήρυξη η στο αρχηγείο να σε καθοδηγήσουν αν κ συγγνώμη που στο λεω δεν βλεπω φως πανω σε αυτο.
Ο. Π. Κ. Ε
kikofuentes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Xanthos έγραψε:Περίμενες εσυ ν σας δώσουν τειζερ αλήθεια; Γνωρίζεις την χρήση του; Αστο καλύτερα μην αρχίζουν τα παιδια να παίζουν με τα τειζερ και πάρετε κανεναν στα χερια.

Εδώ έδωσαν όπλο σε ειδικούς φρουρούς της προκήρυξης του 19, εσύ κολας στο τειζερ;

ManM
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από ManM »

Karavanaki μόλις βγούνε οι οριστικοί πίνακες επικοινώνησε με τα κεντρικά της αστυνομίας να σου πούνε τι να κάνεις. Κυνήγησε το μην το αφήσεις. Περαστικά αδερφέ μου.
ASsos123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από ASsos123 »

Τι μαθηματα ειναι αυτα;
ASsos123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από ASsos123 »

Οτι λεει η προκυρηξη παντως θα πρεπει να επιβάλλεται, Αλλιως ο καθενας θα βρει να λεει μα ειναι κριμα να κοπο για ενα δευτερολεπτο, μα ειναι κριμα να κοπω για ενα μικρο τατοο, μα ειναι κριμα να κοπω αφου εβγαλα το χαρτι των αγγλικων αλλα δεν εχω ακομ αστα χερια μου το πτυχιο... Δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα... !
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 168

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

Καλό είναι να απαιτούμε την ισότητα, είτε ειναι μεταξύ φυλων (να μην υπάρχει ειδική μεταχείριση) είτε ειναι στις προϋποθέσεις τις προκυρηξης. Από την στιγμή που κάτι αναγράφεται στην προκήρυξη, θα πρέπει να εφαρμόζεται καθολικα. Για παραδειγμα, δεν πρέπει να περνάνε άτομα 1.65 ύψος στις πκε. Και ούτω καθεξής.
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από BilD »

Νοημοσύνη έγραψε:Καλό είναι να απαιτούμε την ισότητα, είτε ειναι μεταξύ φυλων (να μην υπάρχει ειδική μεταχείριση) είτε ειναι στις προϋποθέσεις τις προκυρηξης. Από την στιγμή που κάτι αναγράφεται στην προκήρυξη, θα πρέπει να εφαρμόζεται καθολικα. Για παραδειγμα, δεν πρέπει να περνάνε άτομα 1.65 ύψος στις πκε. Και ούτω καθεξής.

Αν τύχει κάτι τέτοιο σιγά μην βγάλεις άκρη φίλε. Γιατί για να περάσει ένα άτομο που δεν πληρεί τα προσόντα μάλλον κάποιον θα έχει από "πίσω"

-Bildakoss-
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Στο Ελλαδισταν πολλά πράγματα δεν βγάζουν άκρη. Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται με μεγαλύτερη διαφάνεια από ότι στο παρελθόν.

Καλό είναι να ελπίζουμε για δίκαιη αντιμετώπιση όλων των υποψηφίων και να μην έχουμε παρατράγουδα όπως με προηγούμενους ΕΦ (πολλά περίεργα περιστατικά).

Εάν δεν υπάρχει σοβαρότητα στις διαδικασίες, δεν θα υπάρχει σοβαρότητα και από τους μελλοντικούς ΕΦ.

Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ελπιζω να μην μπει κανείς μόνο για την ιδιότητα του μπάρμπα στην Κορώνη.

Θα κουβαλάει ψυχολογικά και δεν θα υπακούει ούτε θα διατελει το επιτελικό έργο της αστυνόμευσης.

Θα είναι σαν τα βύσματα στο στρατό που απλά χωνανε τους άλλους να κάνουν την δουλειά τους. Δεν θέλουμε τεμπελοχαναδες που θα χαλάνε την εικόνα των υπολοίπων με τις 'μαγκιες τους'.

Η ΟΠΠΙ Θα πρέπει να έχει αξιόλογη κοινωνική εικόνα γιατί θα είναι αντικείμενο επικριτικόυ σχολιασμού από αντιπολίτευση, παπαγαλακια κτλπ. Δεν θα πρέπει να δίνει στήριγμα.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Βμκδ »

Νοημοσύνη έγραψε:Ελπιζω να μην μπει κανείς μόνο για την ιδιότητα του μπάρμπα στην Κορώνη.

Θα κουβαλάει ψυχολογικά και δεν θα υπακούει ούτε θα διατελει το επιτελικό έργο της αστυνόμευσης.

Θα είναι σαν τα βύσματα στο στρατό που απλά χωνανε τους άλλους να κάνουν την δουλειά τους. Δεν θέλουμε τεμπελοχαναδες που θα χαλάνε την εικόνα των υπολοίπων με τις 'μαγκιες τους'.

Η ΟΠΠΙ Θα πρέπει να έχει αξιόλογη κοινωνική εικόνα γιατί θα είναι αντικείμενο επικριτικόυ σχολιασμού από αντιπολίτευση, παπαγαλακια κτλπ. Δεν θα πρέπει να δίνει στήριγμα.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Μπορώ να πω πως με συγκίνησες λίγο ρε μπαγάσα όπως το είπες μπραβο

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες