jimmy commando έγραψε:Υπάρχει περίπτωση κάποιος πχ που δεν είναι από την Δράμα να είναι επιτυχών στις θέσεις τις Δράμας με εντοπιότητα ; Πρέπει να τα έχει όλα από πρόσοντα ;
Αν δεν συμπληρωθούν οι θέσεις με όσους έχουν εντοπιότητα τότε θα πάρει και χωρίς μέχρι να συμπληρωθούν.
Αν δεν συμπληρωθούν οι θέσεις με στελέχη ασφαλείας που έχω την εντοπιότητα ήθελες να πεις μάλλον γιατί η εντοπιότητα σου δίνει την προτεραιότητα στον πίνακα που συμμετέχεις ανάλογα με τον τίτλο που καταθέτεις δηλαδή έχει στέλεχος ασφαλείας και εντοπιότητα είσαι πρώτος στον πίνακα σου, έχεις φύλακας μουσείων και εντοπιότητα είσαι πρώτος στο δικό σου πίνακα, έχεις απολυτήριο λυκείου και εντοπιότητα είσαι πρώτος επίσης το δικό σου πίνακα και σε όλα αυτά ανταγωνίζεσαι μόνο αυτούς που έχουν εντοπιότητα.
Stauros44 έγραψε:Και σε αυτό που λες έτσι είναι τουλάχιστον 300 εγώ λέω τι θα βόλευε εμένα
Αν είσαι από Δράμα και έχεις μόνο εντοπιότητα θα παίξεις μπάλα με απολυτήριο και εμπειρία αν έχεις. Εκεί θα γίνει η κόντρα εκτός από αυτούς που έχουν και ΙΕΚ δλδ. Μεγάλα απολυτήρια και προϋπηρεσία σεκιουριτι
Εγώ να κάνω μια ερώτηση οποιος γνωρίζεις έχω ΤΕΕ β κύκλος βασικό τίτλο σπουδών μετά όταν τελείωσα πήγα στην επας του ΟΑΕΔ το απολειτηριο από την επας του ΟΑΕΔ μπορώ να το καταθέσω και αυτό και αν παίρνω δηλαδη κάποια μόρια με αυτό η δεν μετράει;
Καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιον δικηγόρο να σου κάνει τα χαρτιά και κάποια γραφεία κάνουν για να τα κάνεις σωστά να μην σου ακυρώσουν καμία αίτηση στον ΑΣΕΠ με. Το παραμικρό λάθος να είσαι σίγουρος ότι είναι σωστά !