Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Καλά ο άλλος αν είναι 32 και είναι 90-100 κιλά δεν το βγάζει με την καμια... Εδώ στο λιμενικό κόπηκαν οι πιτσιρικάδες στο 1000ρι που ήταν και πιο μικρή σε ηλικία και πάλι δεν το έβγαλαν...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
Billybo έγραψε:Μετραει η εμπειρια απο σωφρονιστικές υπηρεσίες δηλαδη απο τους ήδη υπηρετούντες ! Πηρα τηλ στο ΑΣΕΠ και ρωτησα ! Πρώτον απο σπουδές πρωτα μετραει το ΙΕΚ και δεύτερον ρωτησα απο εμπειρια μου ειπε μετα απο πιεση η εμπειρια απο σωφρονιστικές υπηρεσίες ! Του λεω να βαλω εμπειρια απο φύλαξη σεκιουριτι ; Αν θες βαλε αλλα πιθανότατα ΔΕΝ θα την μετρήσουμε... Αυτά με υγεια λοιπον .
Συγνώμη αλλά το ''πιθανότατα δεν θα την μετρήσουμε'' δεν μου ακούγεται και πολύ σαν απάντηση απο ΑΣΕΠ γιατί να μην πουν ευθέως ότι δεν θα την μετρήσουν; Δηλαδή αν ισχύει αυτό που λες τότε τι θα βάλουμε ως επιπρόσθετο προσόν για να ανταγωνιστούμε μεταξύ μας όσοι είμαστε στελέχη υπηρεσιών ασφαλείας; Οι θέσεις για σωφρονιστικούς που δεν είναι ειδικές κατηγορίες (ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι κλπ) είναι κάτω από 250 από μία γρήγορη ματιά που έριξα, αν βγάλεις και αυτές που απαιτούν προϋπηρεσία τότε μάλλον μιλάμε για κάτω από 180 θέσεις. Πράγμα που σημαίνει ότι όχι δεύτερη και τρίτη επικουρία, αλλά ούτε και με τον κύριο τίτλο δεν καλύπτονται.
Αν μετρούσαν τα μορια απο ειδηκες δυνάμει ομως θα ηταν καλυτερα. Τα ΑΜΕΑ πως θα αντιμετωπίσουν μια περίπτωση εξέγερση ; Τι να πω .
REDMAN316 έγραψε:Συγνώμη αλλά το ''πιθανότατα δεν θα την μετρήσουμε'' δεν μου ακούγεται και πολύ σαν απάντηση απο ΑΣΕΠ γιατί να μην πουν ευθέως ότι δεν θα την μετρήσουν; Δηλαδή αν ισχύει αυτό που λες τότε τι θα βάλουμε ως επιπρόσθετο προσόν για να ανταγωνιστούμε μεταξύ μας όσοι είμαστε στελέχη υπηρεσιών ασφαλείας; Οι θέσεις για σωφρονιστικούς που δεν είναι ειδικές κατηγορίες (ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι κλπ) είναι κάτω από 250 από μία γρήγορη ματιά που έριξα, αν βγάλεις και αυτές που απαιτούν προϋπηρεσία τότε μάλλον μιλάμε για κάτω από 180 θέσεις. Πράγμα που σημαίνει ότι όχι δεύτερη και τρίτη επικουρία, αλλά ούτε και με τον κύριο τίτλο δεν καλύπτονται.
REDMAN άσε μας ρε φίλε, ούτε 180 λέει από τις 464!
AΥτό με την προϋπηρεσία χρειάζεται όντως επίσημη διευκρίνηση από το ΑΣΕΠ. Εγώ θεωρώ ότι για τους πιστοποιημένους των ΙΕΚ θα μετρήσει σίγουρα η εμπειρία ως security ή σε μουσεία αντίστοιχα, γιατί πού αλλού θα μπορούσαν να έχουν εργαστεί σε συναφές επάγγελμα με αυτούς τους τίτλους; Αν ήταν σωφρονιστικοί ήδη δε θα δήλωναν συμμετοχή ξανά, δεν κολλά πουθενά αυτό.REDMAN, όσον αφορά τις θέσεις που μετρά η εμπειρία, αν διαβάσεις προσεκτικά γράφει ότι θα μοριοδοτηθεί έξτρα και όχι ότι είναι προαπαιτούμενη. Άρα, και σε αυτές ισχύει κανονικά ο πίνακας προσόντων και δεν είναι ειδική κατηγορία. Αυτό καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον
Δε μετράει η προϋπηρεσία security... Φυλαξατε σε ένα Lidl και θέλετε να πάρετε μόρια... βγήκατε όλοι τωρα...
Όσοι πρόκειται να δηλώσετε ξεκινήστε από τώρα την προετοιμασία για τα αθλήματα (σε συνδιασμό με διατροφή). Είναι κρίμα να κοπείτε επειδή δεν θα βγάλετε οριακά πχ το 1000αρι. Στο κάτω κάτω γενικό καλό θα κάνετε στον εαυτό σας.
Επίσης ουσιαστικά εφόσον δεν υπάρχει μοριοδότηση όλοι με πτυχία σας δηλώνετε συμμετοχή. Αυτοί που έχουν προυπηρεσία είναι μετρημένοι στα δάχτυλα τους ενός χεριού οπότε δεν τίθεται θέμα φωτογραφικής Προκήρυξης. Όσοι έχουν περάσει από τις Ελληνικές φυλακές έχουν περάσει τα όρια ηλικίας οπότε δεν μπορούν να δηλώσουν οπότε μιλάμε αποκλειστικά για το εξωτερικό. Στο εξωτερικό σπάνια εργάζονται αλλοδαποί παρά μόνο αν έχουν πάρει την υπηκοότητα και αν δεν έχουν κάτι στην Ελλάδα δύσκολα θα επιστρέψουν από εκεί.
Επίσης ουσιαστικά εφόσον δεν υπάρχει μοριοδότηση όλοι με πτυχία σας δηλώνετε συμμετοχή. Αυτοί που έχουν προυπηρεσία είναι μετρημένοι στα δάχτυλα τους ενός χεριού οπότε δεν τίθεται θέμα φωτογραφικής Προκήρυξης. Όσοι έχουν περάσει από τις Ελληνικές φυλακές έχουν περάσει τα όρια ηλικίας οπότε δεν μπορούν να δηλώσουν οπότε μιλάμε αποκλειστικά για το εξωτερικό. Στο εξωτερικό σπάνια εργάζονται αλλοδαποί παρά μόνο αν έχουν πάρει την υπηκοότητα και αν δεν έχουν κάτι στην Ελλάδα δύσκολα θα επιστρέψουν από εκεί.
-
- Αντισυνταγματάρχης
. έγραψε:REDMAN316 έγραψε:Συγνώμη αλλά το ''πιθανότατα δεν θα την μετρήσουμε'' δεν μου ακούγεται και πολύ σαν απάντηση απο ΑΣΕΠ γιατί να μην πουν ευθέως ότι δεν θα την μετρήσουν; Δηλαδή αν ισχύει αυτό που λες τότε τι θα βάλουμε ως επιπρόσθετο προσόν για να ανταγωνιστούμε μεταξύ μας όσοι είμαστε στελέχη υπηρεσιών ασφαλείας; Οι θέσεις για σωφρονιστικούς που δεν είναι ειδικές κατηγορίες (ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι κλπ) είναι κάτω από 250 από μία γρήγορη ματιά που έριξα, αν βγάλεις και αυτές που απαιτούν προϋπηρεσία τότε μάλλον μιλάμε για κάτω από 180 θέσεις. Πράγμα που σημαίνει ότι όχι δεύτερη και τρίτη επικουρία, αλλά ούτε και με τον κύριο τίτλο δεν καλύπτονται.
REDMAN άσε μας ρε φίλε, ούτε 180 λέει από τις 464!
Να είσαι πιο ευγενικός.
Αν προσμετρηθούν και οι θέσεις που λέει ότι θα μετρηθεί και η εμπειρία τότε είναι περίπου 400 γιατί οι ειδικές κατηγορίες και η εντοπιότητα βγαίνει εκτός συναγωνισμού, μπαίνουν πρώτοι. Αλλά πως θα ανταγωνιστούμε για τις θέσεις που λέει ότι θα μετρηθεί η προυπηρεσία ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 85
Ναι ρε φιλε Νικο χαλαρωσε λιγο... οκ θα εισαι μεσα και μπραβο σου... η ειρωνεία σου ομως δεν χρησιμεύει σε κατι
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
φίλε δεν τρολαρω! Σου εξηγήσα πως έχουν τα πράγματα αν θες να δηλώσεις στους πίνακες με τη προϋπηρεσία! Ευχαριστώς σε μπερδεύει κάτι να βοηθήσωREDMAN316 έγραψε:Νίκο συγνώμη αλλά οι τρολ απαντήσεις δεν έχουν θέση στο φόρουμ. Ή πες κάτι με ουσία ή μη λες τίποτα. Το ότι είναι όλα ξεκάθαρα δεν είναι απάντηση. Από πού είναι όλα ξεκάθαρα;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
κάθομαι εδώ και πολύ καιρό και διαβάζω και διαβάζω όλα αυτά εδώ. Λοιπόν άμα βγενει ο καθένας και λέει ότι νανε θα τρώει τη τρολια του! Φτάνει ποία.Bill1993 έγραψε:Ναι ρε φιλε Νικο χαλαρωσε λιγο... οκ θα εισαι μεσα και μπραβο σου... η ειρωνεία σου ομως δεν χρησιμεύει σε κατι
-
- Αντισυνταγματάρχης
Nikos D Zod
Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι η προυπηρεσία security θα προσμετρηθεί κανονικά εφόσον δεν αναφέρει ξεκάθαρα το τι είναι συναφές και τι όχι. Εγώ είμαι από τους πρώτους που υποστήριξα αυτό που λες εφόσον διάβασα την προκήρυξη αλλά όχι με βεβαιότητα. Θα στείλω mail από εβδομάδα στον ΑΣΕΠ και αν πάρω απάντηση θα την ανεβάσω εδώ...
Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι η προυπηρεσία security θα προσμετρηθεί κανονικά εφόσον δεν αναφέρει ξεκάθαρα το τι είναι συναφές και τι όχι. Εγώ είμαι από τους πρώτους που υποστήριξα αυτό που λες εφόσον διάβασα την προκήρυξη αλλά όχι με βεβαιότητα. Θα στείλω mail από εβδομάδα στον ΑΣΕΠ και αν πάρω απάντηση θα την ανεβάσω εδώ...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Νίκο είσαι λογικός αλλά επειδή το θέμα είναι κάπως ασαφές και αναφέρεται και η ακύρωση της αίτησης με λάθος δικαιολογητικά πρέπει να ξεκαθαρίσει. Νομίζω ότι έχεις και έχω δίκαιο για την συνάφεια πάντως.
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... τα ψυχοτεχνικα να προσέξεις εσύ..
Nikos D Zob φιλε επειδή έχω και έγω πτυχίο ΙΕΚ πιστοποιημένο και ξέρω τι παίζει δεν υπαρχουν πάνω από 100 πανελλαδικά που έχουν ηλικία μέχρι 32 και το ξερεις.. Δεν χρειάζεται να κάνεις τρόλ στα παιδια γιατί και εκεινοι θέλουν να μπουν όπως εμείς που αν δεν είχανε βαλει βασικό το ιεκ με 14-15 που έχουμε όλοι μας από γενικό λύκειο δεν θα μπαιναμε και τι ξέρεις... Τέλος πάντων παιδιά από Αθήνα στελεχη και αρχαιοφυλακες ούτε 20 δεν είναι επειδή το έψαξα μέσω ΕΟΠΠΕΠ και με τον πρόεδρο Τον Κύριο Ηλιόπουλο... Υπομονή παιδιά σε όλους και όσοι έχετε μεγάλα απολυτηρια θα μπείτε... Καλή συνέχεια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες