Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Οχι ιορδανη δεν μετραει η ανεργια!!!
Ορισμένοι εάν δεν γνωρίζουν τι λένε καλύτερα να μην γράφουν εδώ μέσα! Άκου εκεί καταργήθηκε με νόμο ο θεσμός των ειδικών φρουρών

Ευχαριστώ και από εδώ !
Το θεμα ειναι οτι ο προυπολογισμος εχει κλεισει. Μπορει να κανει αναθεωρηση βεβαια αλλα θα πρεπει να κοψει απο αλλου για να δωσει εκει (στις προσληψεις). Το θα παρω 1500 ατομα επισης δε σημαινει ε. Φ. Παραδειγμα,500 βγαινουν φετος απο την αστυφυλακων και αλλοι 250 του χρονου και αλλοι 300κατι του παραχρονου οποτε στα 3 χρονια εχει παρει 1100 περιπου. Θα παρει και καποια χρονια 300-400 ε. Φ και να τα 1500 ατομα. Μην κολλατε στην λεξη αμεσα. Σε θεματα κρατικης διοικησης, προυπολογισμου κλπ ενα-δυο χρονια αμεσα θεωρειται. Προσωπικα δε πιστευω οτι θα βγαλει φετος προκηρυξη. Ισως του χρονου. Μακαρι βεβαια να παρει μας συμφερει ολους αυτο, τα λεφτα δε ξερω που θα τα βρει
Το έχουν πει ότι θα είναι ειδικοί φρουροί!
Και θα ειναι η πρωτη φορα που πολιτικος 2 μερες πριν τις εκλογες λεει πραγματα που δεν τα κανει ποτε ή "δεν εννουσε ακριβως αυτο"; Σκεφτειτε και λιγο πονηρα και καχυποπτα. Ειπε για 1500 εφ, ειπε για 1500 νοσηλευτες κλπ. Ξερετε ποσα λεφτα ειναι αυτα; Ποιους θα πρωτοπαρει; Μην τρελαινεστε. Και οταν βγαλει μην περιμενετε για 1500 ατομα σε μια προκηρυξη. Εδω για λιμενικο, πυροσβεστικη κλπ εβγαλε με το σταγονομετρο αλλα στην αστυνομια θα παρει με το κιλο; Αναγκες εννοειται οτι υπαρχουν αλλα δεν παει ετσι, τοσο απλα. Δεν γνωριζω κατι εκ των μεσων, μιλαω βασει λογικης και βασει τον τροπο που λειτουργει πλεον το κρατος μας οπου μας διοικουν αλλοι ουσιαστικα
Και εγω ειμαι επιφυλακτικος γενικοτερα, Αλλα σε αυτη την περιπτωση ειμαι σιγουρος οτι θα τους παρει! Σκεψου μονο οτι στον φακελο που παρελαβε ο χρυσοχοιδης με τις αμεσες προτεραιοτητες περιειχε την αμεση προσληψη 1500 αστυνομικων! Εαν ειναι ενα εκλογικο πυροτεχνημα γιατι να το θετει ως στοχο στον υπουργο; Και με πλανο να υλοποιηθει εντος 6μηνου;
Και εγω πιστευω οτι θα παρει απλα οχι τωρα και οχι 1500 σε μία προκηρυξη. Ειναι too good to be true
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-monimes-proslipseis-sta-somata-asfaleias
1500 ολους μαζι! Εδω θα ειμαστε να το δεις!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σταρ μολις τωρα ειπαν οτι αποφασίστηκε 200 αστυνομικοί που ήταν σε πολιτικούς να επιστρέψουν στην Αθήνα σε μάχιμες υπηρεσίες όπως και 300 αποσπασμένοι σε ολη την Ελλάδα το ιδιο.. Δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζει αυτό την προκήρυξη...
Καθολου δεν την επηρεαζει. Εαν ρωτησετε καποιον που ειναι στο σωμα τοτε θα καταλαβετε γιατι ειδους ελλειψεις μιλαμε! Και κατι ακομα. Αυτο που ακουσες στο σταρ γινεται απο καθε κυβερνηση μολις αναλαμβανει το υπουργειο, κατσε να δεις σε 1-2 μηνες που θα ειναι παλι ολοι αυτοι!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Μακάρι να είναι ετσι όπως τα λες
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Δε την επηρεαζει.. απλα με αυτους τους αστυνομικους θα φτιαξει τη Δελτα μαλλον... δε θα περιμενει τις προσληψεις για την ομαδα Δελτα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες