ΥΕΑ: Προϋποθέσεις για κατάταξη
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 67
Αν πιστεύεις ότι αξίζει να ρισκάρεις την υγεία σου για να πας δόκιμος πήγαινε
Greek_Army έγραψε:panos2171 έγραψε:Γεια σε ολους,
με μυωπια 6.5 στο καθε ματι μπορω να μπω ΔΕΑ;
Ι2 είσαι δεν μπορείς να πας για ΥΕΑ
Ακουσα οτι περνουν και Ι2 αλλα οχι στα οπλα αλλα θα πρεπει να εισαι αποφοιτος ΑΕΙ. Επισης αν τα γυαλια διορθωνουν το προβλημα τοτε βγαινεις Ι1.
αληθευει κατι απο αυτα;
-
- Στρατηγός
Μέχρι 4,5 βαθμούς μυωπίας βγαίνεις Ι1
MΕχρι 3.5 ηξερε αλλα νταξει δεν με απασχολει τοσο αυτο. Το οτι παιρνουν και Ι2 αλλα οχι στα οπλα ισχυει;
-
- Στρατηγός
panos2171 έγραψε:MΕχρι 3.5 ηξερε αλλα νταξει δεν με απασχολει τοσο αυτο. Το οτι παιρνουν και Ι2 αλλα οχι στα οπλα ισχυει;
Αυτό πρώτη φορά το ακούω
-
- Στρατηγός
Τελικά ισχύει αυτό που λέει ο panos2171! Απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ μπορούνε να πάνε δόκιμοι εφόσον τα προβλήματα υγείας που έχουνε δεν τους εμποδίζουνε σε ασκήσεις κτλπ.
Greek army σε ευχαριστώ για την απάντησή σουεφοσον λοιπον εχω στο ποδι το σιδερο
θα μου δωσουν οπλο Ή θα βγώ άοπλος;
Γιατι εχουμε και μια τιμη τελος πάντων, τόσα αδερφια στην οικογενεια πηραν οπλο
μην γινω εγω το μαυρο προβατο...
θα μου δωσουν οπλο Ή θα βγώ άοπλος;
Γιατι εχουμε και μια τιμη τελος πάντων, τόσα αδερφια στην οικογενεια πηραν οπλο
μην γινω εγω το μαυρο προβατο...
Δυστυχώς φίλε μου το πιθανότερο είναι ότι δεν θα σου δώσουν.
Το λέω γιατί σειρούλα μου με το ίδιο πρόβλημα βγήκε Ι4 (άοπλο εννοείται) , αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου.

Ευχαριστώ D.Y.K.
Ομως Ρε παιδιά δεν αντέχω αλλο θα μεαποκληρώσουν Με τοσα άκυρα που τρώω... Υπάρχει περίπτωση να μπορω να μπώ στρατονομία
Αν δεν καταφέρω το ΥΕΑ να πάω στρατονομία
Ομως Ρε παιδιά δεν αντέχω αλλο θα μεαποκληρώσουν Με τοσα άκυρα που τρώω... Υπάρχει περίπτωση να μπορω να μπώ στρατονομία
-
- Στρατηγός
krispis έγραψε:Ευχαριστώ D.Y.K.
Στρατονομία ρίξε μια ματιά αν και πιστεύω ότι ούτε εκεί θα μπορέσεις να πας
Σε επίλεκτα σώματα ειδικές δυνάμεις-προεδρική φρουρά-στρατονομία είναι δύσκολο εως και απίθανο να πάρουνε άτομα που είχανε αναβολές για λόγους υγείας
Αλλά μην ξεφεύγουμε άλλο από το θέμα
Χαιρετώ την ωραία παρέα σας και το υπέροχο αυτό forum. Σκέφτομαι να δηλώσω για ΔΕΑ μόλις τελειώσω τη σχολή μου. Δεδομένων ότι απ οσο γνωρίζω δεν έχει μεγάλη ζήτηση το σωμα αυτό (λόγω των +5 μηνών θητείας) και ότι έχω την απαραίτητη σωματική ικανότητα και τελειώνω σχολή ΑΕΙ Διοίκησης Επιχειρησεων νομιζω πως εχω πολλές ελπίδες για να μπω. Γνωριζει κανεις τι ποσοστο του συνολου των ΥΕΑ προαγεται σε ΔΕΑ;
Και επίσης, επειδη διαβαδα οτι ΔΕΑ μπαινεις μέχρι Ι2, επειδη εχω μυωπια κοντα στο 7 στο καθε ματι, υπαρχει περιπτωση να με κοψουν αν τους πω την αληθεια; Μηπως να το κρυψω;
Και επίσης, επειδη διαβαδα οτι ΔΕΑ μπαινεις μέχρι Ι2, επειδη εχω μυωπια κοντα στο 7 στο καθε ματι, υπαρχει περιπτωση να με κοψουν αν τους πω την αληθεια; Μηπως να το κρυψω;
-
- Στρατηγός
greek_warrior έγραψε:Χαιρετώ την ωραία παρέα σας και το υπέροχο αυτό forum. Σκέφτομαι να δηλώσω για ΔΕΑ μόλις τελειώσω τη σχολή μου. Δεδομένων ότι απ οσο γνωρίζω δεν έχει μεγάλη ζήτηση το σωμα αυτό (λόγω των +5 μηνών θητείας) και ότι έχω την απαραίτητη σωματική ικανότητα και τελειώνω σχολή ΑΕΙ Διοίκησης Επιχειρησεων νομιζω πως εχω πολλές ελπίδες για να μπω. Γνωριζει κανεις τι ποσοστο του συνολου των ΥΕΑ προαγεται σε ΔΕΑ;
Mε 7 μυωπία βγαίνεις Ι3 και να μην πεις πόση μυωπία έχεις θα σε εξετάσουνε
Παιδιά επειδη μπερδευτηκα. Τελικα οσοι ειμαστε για ΥΕΑ και δεν θελουμε να παμε πρεπει να παρουμε τα χαρτια απολυτηριου λυκειου και του ΤΕΙ; Για το ΤΕΙ δεν εχω πτυχιο μονο βεβαιωση σπουδων μπορω να παρω. Μπαινω και εγω θηβα πυροβολικο
Παιδιά, στο http://www.army.gr/default.php?pname=WhatHaveWithForDrafting&la=1 γράφει : "Αν έχει προκριθεί ως ΥΕΑ πρέπει επιπλέον των παραπάνω να έχει μαζί του αποδεικτικό γραμματικών γνώσεων και πρόσφατο αντίγραφο Ποινικού Μητρώου Τύπου Α΄. " τηλεφώνησα στο στρατολογικό και μου είπαν ότι το αντίγραφο Ποινικού Μητρώου δεν χρειάζεται. Γνωρίζει κανείς κάτι πάνω στο θέμα; Ευχαριστώ και τα λέμε 1η Σεπτ στο ΚΕΠΒ.
- AnastasiosS
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Το χαρτι για το ποινικο μητρωο αν χρειαστει το περνουν μονοι τους ενδοϋπηρεσιακα.
Ισχύς διά της γνώσεως
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες