Το Πανελλήνιο Στρατιωτικό Δίκτυο
Φίλε μου οι αρχές έχουν επικοινωνήσει μαζί μου στο παρελθόν και αν ενοχλούνταν θα επικοινωνούσαν και πάλι.
Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται ελεύθερα στο διαδίκτυο, απλά εδώ είναι συγκεντρωμένες.
Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται ελεύθερα στο διαδίκτυο, απλά εδώ είναι συγκεντρωμένες.
Δεν υπαρχει μια μοναδουλα που παω εγω 564 μκ ΤΠ και δεν μπορω να βρω πουθενα πληρ/ριες για αυτην!
Καλησπερα, δεν ξερω ουτε να σβηνω αλλα ουτε να προσθετω μοναδες οποτε βοηθειστε λιγο.
Στον νομο Φλωρινας η 9 ΕΑΝ εχει καταργηθει, στον ιδιο νομο, περιοχη Αμυνταιο υπαρχει και το 9 ΤΥΠ. Απο την Ευβοια το 575ΤΠΝ μεταγκατασταθηκε στην Αττικη στο ΚΕΤΘ Αυλωνα, οποτε σβηστε απο τον νομο Ευβοιας. Στον νομο Κορινθιας, περιοχη Λουτρακι, Προσθεστε το 747 Ειδικο Ταγμα Μηχανικου.
Τελος, στον Εβρο, νησος Σαμοθρακη προσθεστε την 289 ΙΜΑ,289 ΠΠΠ και εναν ΛΔΒ.
Στον νομο Φλωρινας η 9 ΕΑΝ εχει καταργηθει, στον ιδιο νομο, περιοχη Αμυνταιο υπαρχει και το 9 ΤΥΠ. Απο την Ευβοια το 575ΤΠΝ μεταγκατασταθηκε στην Αττικη στο ΚΕΤΘ Αυλωνα, οποτε σβηστε απο τον νομο Ευβοιας. Στον νομο Κορινθιας, περιοχη Λουτρακι, Προσθεστε το 747 Ειδικο Ταγμα Μηχανικου.
Τελος, στον Εβρο, νησος Σαμοθρακη προσθεστε την 289 ΙΜΑ,289 ΠΠΠ και εναν ΛΔΒ.
Θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά, ότι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εγγραφείς και εκεί θα βάλεις τις μονάδες σου. Όσες μονάδες βάλεις και δεν περιλαμβάνονται ήδη στο δίκτυο, προστίθενται αυτόματα.
Παρόλα αυτά, θα τις βάλω εγώ τώρα.
Παρόλα αυτά, θα τις βάλω εγώ τώρα.
Αγαπητε φιλε Yandr, δεν επιθυμω να εγγραφω Αλλα θα ηθελα να φανω χρησιμος διοτι μου αρεσει η δουλεια που κανετε εδω. Ειναι πραγματι η πρωτη φορα που γινεται προσπαθεια να καταχωρηθουν οι εκατονταδες στρατιωτικες μοναδες και θελω να συμβαλω. Αμα εχω κατι καινουριο θα επανελθω αλλα προφανως Εσεις θα κανετε τις καταχωρησεις.
Ευχαριστω
Ευχαριστω
Δες τι εγραψα πιο πανω και τι αλλαγες εκανες. Το Λουτρακι ειναι στην Αττικη φιλε μου; Την 9 ΕΑΝ την εσβησες; Το 575 το μετεφερες στην Αττικη?
- mixanikara
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: UAV
- Επάγγελμα: Μηχανικος
- Επικοινωνία:
Στους Μεταξάδες Εβρου υπάρχει ο 813 ΛΕΜ και στο ίδιο στρατόπεδο είναι το ΛΑΤΕΘ. Υπάρχει ακομα αυτη η μοναδα και ποιος είναι ο αριθμος της μονάδας; Εχω ξεχάσει τελείως. Γραφτηκα πάντως με την πρώτη μονάδα που υπηρέτησα.[:) ]
Υπεράνω όλων η Ελλαδα!
Καλά ρε συ ηρέμησε. Σιγά - σιγά όλα θα γίνουν...Καποιος έγραψε:Δες τι εγραψα πιο πανω και τι αλλαγες εκανες. Το Λουτρακι ειναι στην Αττικη φιλε μου; Την 9 ΕΑΝ την εσβησες; Το 575 το μετεφερες στην Αττικη;
Καλησπερα yandr, επανηλθα. Λοιπον, η 199 ΑΚ ΜΒΠ-ΠΕΠ απο την Αργυρουπολη Κιλκις εχει μετακινηθει στην Δραμα, οποτε την σβηνεις απο το Κιλκις και την προσθετεις στο νομο Δραμας.
32 ΙΜΑ Βολος νομος Μαγνησιας, βαλτο κι αυτο.
Τωρα, βλεπω μεγαλο μπερδεμα με τα ΛΑΤ σε πολλες περιοχες, σβησε 88 ΛΑΤ Χανια,5 ΛΑΤ Σαμος και 37 ΛΑΤ Εβρος. Αυτες οι μοναδες δεν εχουν υπαρχουν πλεον καλο ειναι να γινεται ενα ξεσκαρταρισμα πρωτα πριν προσθετουμε αλλες μοναδςες.
32 ΙΜΑ Βολος νομος Μαγνησιας, βαλτο κι αυτο.
Τωρα, βλεπω μεγαλο μπερδεμα με τα ΛΑΤ σε πολλες περιοχες, σβησε 88 ΛΑΤ Χανια,5 ΛΑΤ Σαμος και 37 ΛΑΤ Εβρος. Αυτες οι μοναδες δεν εχουν υπαρχουν πλεον καλο ειναι να γινεται ενα ξεσκαρταρισμα πρωτα πριν προσθετουμε αλλες μοναδςες.
OΠ! Εκανα τυπογραφικο λαθος,198 ΑΚ ΜΒΠ οχι 199! Η τελευταια ειναι στην Αλεξανδρουπολη, καμια σχεση.
Παμε Νησια και Αττικη πρωτα, επανερχομαι για βορεια Ελλαδα πιο μετα
Αθηνα Χαιδαρι
472 ΤΕΠΠ Διαβιβασεις
Σαμος
ΤΕ Σαμου Βαθυ
Δωδεκανησα
ΔΑΝ Τηλου
ΛΕΘ Αστυπαλαιας
ΛΕΘ Πατμου
80 ΤΥΕΘ Κως
95 ΤΥΕΘ Ροδος