ΚΕΕΜ - Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού - Μεταφορών

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

dk έγραψε:το αυτοκινητο το θελω κυριος για αποθηκευτικο χωρο η κανα φορτισμα κινητου (γτ ξερω οτι κανει ταμα για να πετυχεις πριζα) η οταν εχω εξοδο να γυρναω στη σπαρτη... Και φυσικα οταν ερθει ο καιρος για μεταθεση να το φορτωσω και να γυρισω στο νιση... Αυτι την αδεια πρεπει να την βγαλω οταν παω εκει; Τωρα δεν μπορω να κανω κατι;

Στην κεντρικη πλατεια της Σπαρτης, υπαρχει ενα Γυραδικο, αυτος που εχει το γυραδικο ονομαζεται Δημητρης (μην γελαει κανεις) και εχει διαμορφωσει το μαγαζι του με τετοιο τροπο ωστε να εχετε απεριοριστες μπριζες, με λιγα λογια ειναι σουβλακοφανταρομάγαζο. Εκει οι περ/ροι πατε κ τρωτε. Θα βγαινετε συνεχεια, συνηθως 5-7εξω/1 μεσα οποτε θα εχεις οσο χρονο θες να το φορτιζεις εξω. Στο ΚΕΕΜ εγω τη λεξη εμπλοκη δεν την ξερω. Στο κψμ εχει μπριζες οταν θα εισαι μεσα. Την αδεια θα την παρεις μονο οταν φορεσεις τα χακι κ θα πας να παρουσιαστεις στον Δκτη σου. Εκει θα του ζητησεις την αδεια.

dk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από dk »

dn24 έγραψε:
dk έγραψε:το αυτοκινητο το θελω κυριος για αποθηκευτικο χωρο η κανα φορτισμα κινητου (γτ ξερω οτι κανει ταμα για να πετυχεις πριζα) η οταν εχω εξοδο να γυρναω στη σπαρτη... Και φυσικα οταν ερθει ο καιρος για μεταθεση να το φορτωσω και να γυρισω στο νιση... Αυτι την αδεια πρεπει να την βγαλω οταν παω εκει; Τωρα δεν μπορω να κανω κατι;

Στην κεντρικη πλατεια της Σπαρτης, υπαρχει ενα Γυραδικο, αυτος που εχει το γυραδικο ονομαζεται Δημητρης (μην γελαει κανεις) και εχει διαμορφωσει το μαγαζι του με τετοιο τροπο ωστε να εχετε απεριοριστες μπριζες, με λιγα λογια ειναι σουβλακοφανταρομάγαζο. Εκει οι περ/ροι πατε κ τρωτε. Θα βγαινετε συνεχεια, συνηθως 5-7εξω/1 μεσα οποτε θα εχεις οσο χρονο θες να το φορτιζεις εξω. Στο ΚΕΕΜ εγω τη λεξη εμπλοκη δεν την ξερω. Στο κψμ εχει μπριζες οταν θα εισαι μεσα. Την αδεια θα την παρεις μονο οταν φορεσεις τα χακι κ θα πας να παρουσιαστεις στον Δκτη σου. Εκει θα του ζητησεις την αδεια.

ooooo... Φιλε dn24 ς ευχαριστω για τις πληροφορειες... Καθαριστιριο εκει κοντα εχει; Απο την πολη ποσο απεχει το κεεμ;

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

dk έγραψε:ooooo... Φιλε dn24 ς ευχαριστω για τις πληροφορειες... Καθαριστιριο εκει κοντα εχει; Απο την πολη ποσο απεχει το κεεμ;

εχει καθαριστηριο στην πολη μεσα, στην οποια θα σας πηγαινοφερνουν με λεοφωρειο των κτελ εχει μισθωσει ο στρατος επειδη θα ειστε (οπως παντα) πολλοι.

TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από TEIN »

AΠεχει περιπου 15χλμ απο τη Σπαρτη...
dk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από dk »

Μπορει καποιος που εχει περασει απο το κεεμ να μας πει αν οι εγκαταστοις ειναι σε καλη κατασταση η αν ειναι εριπια τα κτηρια... Οι τουαλετες, ο χωρος που θα κοιμομαστε, η θερμανση, ζεστο νερο... Κτλ... Να μας κατατοπισει... Ευχαριστω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

dk έγραψε:Μπορει καποιος που εχει περασει απο το κεεμ να μας πει αν οι εγκαταστοις ειναι σε καλη κατασταση η αν ειναι εριπια τα κτηρια... Οι τουαλετες, ο χωρος που θα κοιμομαστε, η θερμανση, ζεστο νερο... Κτλ... Να μας κατατοπισει... Ευχαριστω!

Γι'αυτό υπάρχουνε και οι προηγούμενες σελίδες. Διάβασε
dk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από dk »

Greek_Army έγραψε:
dk έγραψε:Μπορει καποιος που εχει περασει απο το κεεμ να μας πει αν οι εγκαταστοις ειναι σε καλη κατασταση η αν ειναι εριπια τα κτηρια... Οι τουαλετες, ο χωρος που θα κοιμομαστε, η θερμανση, ζεστο νερο... Κτλ... Να μας κατατοπισει... Ευχαριστω!

Γι'αυτό υπάρχουνε και οι προηγούμενες σελίδες. Διάβασε
ναι τα διαβασα... Αλλα αυτα τα post ειναι πριν μερικα χρονια και λεω μιπως αλλαξε κατι... Ισχυει οτι οι τ/φ, γραφεας και αποθηκαριος δεν χρειαζεται να κατσεις για παραπανω εκπαιδευσει; Και ισχυει οτι το 2ο ταγμα 3ος λοχος ειναι ο καλυτερος απο θεμα εγκαταστασεων;(το ξερω οτι σας πριζω αλλα πιστευω οτι με καταλαβαινετε)

stavros

Δημοσίευση από stavros »

2o ταγμα θα πας μονο αν εισαι στο σωμα ΕΜ. Ο τριτος λοχος ειναι ο καλητερος απο θεμα εγκαταστασεων κ αν δν εχεις βισμα θελει τυχη για να μπεις εκει. Κατα τ'αλλα το ΚΕΕΜ της σπαρτης ειναι πιστευω το καλητερο κεντρο που μπορει να παρουσιαστει καποιος. Δν ειναι κ οτι ποιο καινουργιο υπαρχει αλλα ειναι υπερχαλαρα τα πραγματα εκει κ απο θεμα εγκαταστασεον ειναι αρκετα ικανοποιητικο! Για παραπανω εκπαιδευση θα κατσεις αν γινεις οδηγος, μαγειρας, αρτοποιος. Για της υπολοιπες ιδικοτητες μπορει να πας σε αλλο κεντρο εκπεδευσης η μπορει κ να πας κατευθειαν στη μοναδα ως τ/φ η γενικον καθικοντον.
TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από TEIN »

NΑι εχει καλες εγκαταστασεις σχετικα, ο 3ος λοχος του 2ου ταγματος ειναι καλυτερος για το λογο οτι ειναι ποιο καινουριος. Ενταξει ειναι σε καλο επιπεδο το ΚΕΕΜ, εχει καινουρια μαγειρεια και εστιατορια και πολυ ωραιο ΚΨΜ!Εικόνα

...
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από bonito »

Όπλο-Σώμα κατάταξης:ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙΣΚέντρο κατάταξης:ΚΕΕΜ
παλικαρια στον κολλητο μου γραφει αυτο... Πως γινεται αυτο θα μου εξηγησει καποιος; Σπαρτη παρουσιαζεται ετσι; Οι διαβιβασεις που κολλανε;

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

bonito έγραψε:Όπλο-Σώμα κατάταξης:ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙΣΚέντρο κατάταξης:ΚΕΕΜπαλικαρια στον κολλητο μου γραφει αυτο... Πως γινεται αυτο θα μου εξηγησει καποιος; Σπαρτη παρουσιαζεται ετσι; Οι διαβιβασεις που κολλανε;

Διαβιβαστης (ΕΜ). Εχουνε κ οι εφοδιαστες κεπικαριους. Θα τον στειλουν για ειδικευμενη εκπαιδευση διαβιβαστη μετα το ΚΕΕΜ στο χαιδαρι.

bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από bonito »

100% σιγουρο; Γιατι δεν το εχω ξαναακουσει... Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

bonito έγραψε:100% σιγουρο; Γιατι δεν το εχω ξαναακουσει... Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

100% οτι και οι εφοδιαστες εχουν κεπικαριους. Παρουσιαζεται στο ΚΕΕΜ διοτι εκει θα βγαλει τις καταλληλοτητες του για τα οχηματα, και μετα το ΚΕΕΜ θα τον στειλουν για μετεκπαιδευση στις διαβιβασεις. Το χαιδαρι που αναφερα ειναι 99% δεν θυμαμαι να εχει καπου αλλου, παλιοτερα ειχε κ στον πυργο ηλειας αν θυμαμαι κατι, στην καλαματα πανε οι (ΔΒ) που ειναι το σωμα που παρουσιαζονται αυτο (σε σχεση με τον φιλο σου που το σωμα του ειναι ο (ΕΜ).

NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

Γεια σε ολους! Να ρωτησε ρε παιδια... Μπορω να μπω ευκολα για δεα στη σπαρτη ή θα ταλαιπωρηθω; Και κατι αλλο, αν περασω δεα καθομαι σπαρτη Για τα πεν; Ευχαριστω
TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από TEIN »

Παιδια μηπως το παιδι ειναι διαβιβαστης, δηλαδη ανηκει στο οπλο των ΔΒ και απλα παει στο ΚΕΕΜ για εκπαιδευση;

Ισως να εχει κλεισει το κεντρο τους που ηταν στο χαιδαρι, λεω εγω τωρα...

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες