Ratman έγραψε:Μάγκες όποιος δεν έχει πάει ΕΔ καλύτερα να μη λέει πολλά. Ανθρώπινα είναι και εκεί και βγαίνει, δεν είναι κάτι. Αλλά τις αμφιβιες που κάναμε, τα ορεινά, τις πορείες, τις τακτικές μάχης, πρώτες βοήθειες, ακόμα έχουν τύχει περιστατικά να χρειαστεί να κάνουμε πράγματα που δεν μαθευτηκαν ποτέ. Τα παιδάκια που πάνε για τα μόρια παντού υπάρχουν. Είχαμε άτομα που κόπηκαν στα 10χλμ και πήραν πράσινο. Τι να κάνουμε, αλλά αυτοί είναι οι 2/10. Οι υπόλοιποι τους κουβαλούσαμε. Έχει χρειαστεί να κουβαλησουμε 2 25αρια μπεργκιν γτ ο άλλος τα παράτησε. Σίγουρα δεν είναι για τον καθένα η εκπαίδευση εκεί. Και δεν ειανι μόνο ένα μήνα. Κάθε μήνα έχει ασκήσεις. Χώρια τα καψόνια...
Πες τα ρε φίλε αυτοί εδώ νομίζουν ότι είναι ωραία.
Άσε ρε που μας πήγες για τα μόρια τώρα και μιλάς από πάνω... Να σου φέρω τώρα εκπαιδευτή των Ε. Δ. Μπροστά σου και ούτε το 1000αρι δεν θα βγάλεις... Μιλάς και εσύ τώρα... Τα έχετε ισοπεδωση όλα στην Ελλάδα κάτι μυαλά σαν και σένα και έχουμε μείνει ακόμα 100 χρόνια πίσω από όλα τα άλλα κράτη... Για πήγαινε πες τα στο εξωτερικό αυτά να δεις πως θα τρως τις σφαλιάρες την μία πίσω από την άλλη...
Είμαι στήν πυροσβεστική τωρα; Μπήκα αξιοκρατικά. Κ όχι παρακαλάνε τα σωματια να περάσουν τα ΙΕΚ αχχαχαχαχαχαχ άντε και αν σου φύγει κάνας κρατούμενος δικαιολογημένος ...
Μπήκες με τα 500 μόρια των Ε. Δ. Που μόνο αξιοκρατικά δεν είναι... Έτσι μπαίνω κγω σε προκήρυξη... Και δεν παρακάλεσαν κανέναν φίλε... Έχουνε την ίδια εκπαίδευση με την αστυνομία και έπρεπε εξαρχής να γίνει αυτό αλλά δεν έγινε γτ το κράτος σε ορισμένα πράγματα είναι πίσω... Για πες μου λίγο ξέρεις ποιός έβγαλε την μοριοδοτηση αυτή για της Ε. Δ; Δεν νομίζω αλλά μιλάς επηδη έχεις βολεμενη την ουριτσα... Άμα δεν έπαιρνες μόρια δεν θα πέρναγες ούτε από έξω
Μπήκες με τα 500 μόρια των Ε. Δ. Που μόνο αξιοκρατικά δεν είναι... Έτσι μπαίνω κγω σε προκήρυξη... Και δεν παρακάλεσαν κανέναν φίλε... Έχουνε την ίδια εκπαίδευση με την αστυνομία και έπρεπε εξαρχής να γίνει αυτό αλλά δεν έγινε γτ το κράτος σε ορισμένα πράγματα είναι πίσω... Για πες μου λίγο ξέρεις ποιός έβγαλε την μοριοδοτηση αυτή για της Ε. Δ; Δεν νομίζω αλλά μιλάς επηδη έχεις βολεμενη την ουριτσα... Άμα δεν έπαιρνες μόρια δεν θα πέρναγες ούτε από έξω
Επειδή είσαι λίγο άσχετουλης !500 Ε. Δ + μόρια από Δ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ + ΜΌΡΙΑ ΑΠΟ ΙΕΚ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΝΤΑΞΕΙ; ΣΕ ΚΆΛΥΨΑ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Πέμ Δεκ 16, 2021 4:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ZOMBIE χαλαρωσε και γω λοχιας σε αμφιβια μοιρα ημουν και εχω και ιεκ. Τι δουλεια εχει το ιεκ δασοπροστασιας με το επαγγελμα της Αστυνομιας και του Σωφρονιστικου υπαλληλου; Δε καταλαβα τι μπηκες να μας πεις!
Zombie έγραψε:Κανονικά μάγκες αφήστε Τα ΙΕΚ και τούς σεκιουριτάδες από τα λιντλ ! Κανονικά θέλει μάχιμους αυτή η δουλειά ειδικές δυνάμεις Κομάντα να μην φοβούνται τπτ. Τα ΙΕΚ να πιάνουν θέσεις σε υπουργεία Παιδείας κ όλα αυτά.
Δηλαδή ένας που δεν πήγε ειδικές δυνάμεις και ασχολείται χρόνια με το τομέα της φύλαξης δεν είναι καλύτερος από έναν που πήγε ειδικές δυνάμεις για 9 μήνες και έκτοτε δεν ασχολήθηκε με κάτι παρόμοιο δλδ έγινε μηχανικός πχ.
Πια φύλαξη ρε φίλε δεν βλέπει τι γίνεται έξω από αυτούς; Δεν κατηγορω το επάγγελμα αυτό μπορεί να κάνει αυτό κάνει. Αλλά δεν κάνουν όλοι για όλα. Το ΙΕΚ πάνε τα παιδιά για διεκδίκησουν μία θέση στο δημόσιο. Ως εκεί νομίζεις θα μπορούν να τα περιέλθουν αν γίνει κάτι;
Φίλε μου, ο πατέρας μου έχει 2 φίλους που έχουν ήδη 20 χρόνια μέσα ως έξω, αυτοί μπήκαν χωρίς ειδικές δυνάμεις και παρόλα αυτά μια χαρά έκατσαν, είναι ανάλογα στον άνθρωπο αν θα ανταπεξέλθει.
Zombie έγραψε:Κανονικά μάγκες αφήστε Τα ΙΕΚ και τούς σεκιουριτάδες από τα λιντλ ! Κανονικά θέλει μάχιμους αυτή η δουλειά ειδικές δυνάμεις Κομάντα να μην φοβούνται τπτ. Τα ΙΕΚ να πιάνουν θέσεις σε υπουργεία Παιδείας κ όλα αυτά.
Δηλαδή ένας που δεν πήγε ειδικές δυνάμεις και ασχολείται χρόνια με το τομέα της φύλαξης δεν είναι καλύτερος από έναν που πήγε ειδικές δυνάμεις για 9 μήνες και έκτοτε δεν ασχολήθηκε με κάτι παρόμοιο δλδ έγινε μηχανικός πχ.
Πια φύλαξη ρε φίλε δεν βλέπει τι γίνεται έξω από αυτούς; Δεν κατηγορω το επάγγελμα αυτό μπορεί να κάνει αυτό κάνει. Αλλά δεν κάνουν όλοι για όλα. Το ΙΕΚ πάνε τα παιδιά για διεκδίκησουν μία θέση στο δημόσιο. Ως εκεί νομίζεις θα μπορούν να τα περιέλθουν αν γίνει κάτι;
Φίλε μου, ο πατέρας μου έχει 2 φίλους που έχουν ήδη 20 χρόνια μέσα ως έξω, αυτοί μπήκαν χωρίς ειδικές δυνάμεις και παρόλα αυτά μια χαρά έκατσαν, είναι ανάλογα στον άνθρωπο αν θα ανταπεξέλθει.
Άστον ρε να πάει να κρατήσει καμία Μανίκα να ποτισει τα λουλούδια γτ ξεράθηκαν γύρο από την περίφραξη του πυροσβεστικού σταθμού... Ο άνθρωπος αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται
Player7 έγραψε:ZOMBIE χαλαρωσε και γω λοχιας σε αμφιβια μοιρα ημουν και εχω και ιεκ. Τι δουλεια εχει το ιεκ δασοπροστασιας με το επαγγελμα της Αστυνομιας και του Σωφρονιστικου υπαλληλου; Δε καταλαβα τι μπηκες να μας πεις!
Εξιγω πώς μπήκα πυροσβεστική δεν είπα ουλτ συσχετίζοντε με κάτι από αυτά τα δύο! Αλλά ρε παιδιά το 90% βλέπετε τι παίζει έξω μην μου λέτε μλκιες τώρα όσοι δουλεύουν αυτό το επάγγελμα. Ξεκολλάτε να πούμε!
Άστον ρε να πάει να κρατήσει καμία Μανίκα να ποτισει τα λουλούδια γτ ξεράθηκαν γύρο από την περίφραξη του πυροσβεστικού σταθμού... Ο άνθρωπος αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται
Όταν εγώ ήμουν στήν Βαρυμπόμπη και στο μάτι εσύ έδινες να ΙΕΚ; Η δουλευες σε κανένα εργοστάσιο;
Player7 έγραψε:Ρε φιλε γιατι το γενικευεις; Δε δουλευουν ολοι στα lidl, εισαι ***** ολιγον τι! Χαλαρωσε!
ΔΕΝ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟ 90%%% άντε σου αφήνω ένα 10% που μερικά παιδιά Νταξει το χουν. ΈΧΕΙ ΚΑΊ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ ΦΥΛΑΚΈΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΑΝ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΑΊΤΗΣΗ; Μετράει η προϋπηρεσία κανονικά
Όταν εγώ ήμουν στήν Βαρυμπόμπη και στο μάτι εσύ έδινες να ΙΕΚ; Η δουλευες σε κανένα εργοστάσιο;
Φίλε εγώ το ΙΕΚ το έβγαλα το 2012... Δούλευα σε εργοστάσιο αλλά όταν πλυμμηρισα απο τον Ιανό έκατσα 25 ώρες άυπνος, χωρίς φαγητό, αποκλεισμένος για να σώσω το εργοστάσιο στο οποίο δούλευα και στο τσακ κιόλας δεν έπεσα στο ποτάμι να πεθάνω αλλά λίγα λεπτά αργότερα έπεσε η θεία μου στο ποτάμι και πέθανε και έψαχνα 4 μέρες να την βρω μέσα στο ποτάμι... Δεν θα μου πεις εσύ για Βαρυμπόμπη και Μάτι... Δεν ξέρεις τι έχει τραβήξει ο κάθε ένας εδώ μέσα και δεν έχει καμία δουλειά αυτό που κάνεις με το επάγγελμα αλλά ούτε και οι Ε. Δ. Που μας το λες και μας το ξαναλέω... Μιλάμε για τα μόρια δεν μιλάμε για την εκπαίδευση... Εσύ πήρες τα μόρια για να μπεις στην πυροσβεστική ή Ε. Φ. Που κανονικά δεν πρέπει να μετριούνται τόσο πολύ... Άμα τα έκανες στον στρατό να πάρεις τα 500 μόρια... Εδώ σε τέτοιες προκηρύξεις έτσι όπως τις έχει κάνει το κράτος πολύ απλά δεν κολλάνε...
Φίλε εγώ το ΙΕΚ το έβγαλα το 2012... Δούλευα σε εργοστάσιο αλλά όταν πλυμμηρισα απο τον Ιανό έκατσα 25 ώρες άυπνος, χωρίς φαγητό, αποκλεισμένος για να σώσω το εργοστάσιο στο οποίο δούλευα και στο τσακ κιόλας δεν έπεσα στο ποτάμι να πεθάνω αλλά λίγα λεπτά αργότερα έπεσε η θεία μου στο ποτάμι και πέθανε και έψαχνα 4 μέρες να την βρω μέσα στο ποτάμι... Δεν θα μου πεις εσύ για Βαρυμπόμπη και Μάτι... Δεν ξέρεις τι έχει τραβήξει ο κάθε ένας εδώ μέσα και δεν έχει καμία δουλειά αυτό που κάνεις με το επάγγελμα αλλά ούτε και οι Ε. Δ. Που μας το λες και μας το ξαναλέω... Μιλάμε για τα μόρια δεν μιλάμε για την εκπαίδευση... Εσύ πήρες τα μόρια για να μπεις στην πυροσβεστική ή Ε. Φ. Που κανονικά δεν πρέπει να μετριούνται τόσο πολύ... Άμα τα έκανες στον στρατό να πάρεις τα 500 μόρια... Εδώ σε τέτοιες προκηρύξεις έτσι όπως τις έχει κάνει το κράτος πολύ απλά δεν κολλάνε...
Ρε φίλε πραγματικά τι αναφέρεις τώρα; Λυπάμαι πραγματικά γ αυτό ο λές! Τα χω ζήσει στο πετσί μου με αυτήν την δουλειά και απεγκλωβισμους ακρωτηριασμόυς μην. Τα αναλύσουμε! Εσύ μπορεί να ανοικεις στο 10 % αλλά θέλω να παραδεχτείς ότι το 90% είναι γτπ όχι πές αλήθεια!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Πέμ Δεκ 16, 2021 4:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ωραια εμεις ειμαστε ολοι γιωταδες με τα ιεκ, δε καταλαβα τι θες τωρα, αφου εσυ εισαι κομμαντο εποχικος τι ασχολεισαι; Ασε εμας τους γιωταδες με τα ιεκ να μπουμε μονιμοι και κατσε εσυ με το αγχος ποτε θα γινεις μονιμος στη πυροσβεστικη!
Ρε φίλε πραγματικά τι αναφέρεις τώρα; Λυπάμαι πραγματικά γ αυτό ο λές! Τα χω ζήσει στο πετσί μου με αυτήν την δουλειά και απεγκλωβισμους ακρωτηριασμόυς μην. Τα αναλύσουμε! Εσύ μπορεί να ανοικεις στο 10 % αλλά θέλω να παραδεχτείς ότι το 90% είναι γτπ όχι πές αλήθεια!
Το μόνο κακό που έχει καταστρέψει το επάγγελμα αυτό είναι 1ον το ότι βγάλανε τα σεμινάρια και έχει γεμίσει η Ελλάδα όλη κάθε καρυδιάς καρύδι.2ον έπρεπε το επάγγελμα αυτό να το κάνουν μισθολογικά αλλά και και σε θέμα ιεραρχίας τουλάχιστον για τα ΙΕΚ καλύτερα γιατί αυτή την στιγμή με έναν με το σεμινάριο είναι στα ίδια.3ον θα έπρεπε σε προκηρύξεις που υπάρχει συνάφεια πχ. Ε. Φ, Σωφρονιστικός, Τράπεζα της Ελλάδος κλπ να παίρνουν μόρια όπως οι Ε. Δ δηλαδή αντί να δώσουνε μόρια Ε. Δ. Να δώσουνε τα αντίστοιχα στο ΙΕΚ πράγμα που δεν το κάνουν.4ον υπάρχουν και κάποια άτομα έξω που δεν είναι γτπ... Πχ μισθοφόροι κλπ δεν είναι γτπ όπως λες... Απλά ένα μεγάλο ποσοστό δεν κάνει για την δουλειά αυτή και απλά το έχουνε κάνει από ανάγκη... Γενικά το επάγγελμα το έχουνε ξεφτιλισει οι μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες σε συνεργασία με το κράτος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Πέμ Δεκ 16, 2021 5:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.