Μεταθέσεις στο στρατό (2018)
Που είσαι φιλε; Ειναι δυνατόν, δεν ξερω ρωτάω, να πάνε σε μια μονάδα πχ και άλλες να έρθουν αυριο η μεθαύριο; Η έρχονται όλες μαζί;
Παιδες δεν γνωριζω τπτ ακομα. Ξερω απο εναν δικο μου μονο οτι σταλθηκαν σε μοναδες τα σηματα στο πυρσεια σιγουρα. Τωρα το ποσοι-ποιοι-ποτε και γω περιμενω ακομα.Πιστευω ολοι μαζι φευγουμε αλλα ισως εξαρταται κ απτο σωμα-οπλο οπως κ με τα στελεχη.
Εγώ που είμαι στρατονομία 354 δεν έχει έρθει η μεταθεση , ενώ στο πεζικό που έχουμε εδώ παιδιά έχει έρθει , τι γίνεται...
Γιαυτο σας ειπα οτι αναλογα σωμα-οπλο. Κι εμενα μ ηρθε κανονικοτατα. Παρασκευη φυλλο πορειας και Δευτερα (για μενα) παρουσιαση στη καινουρια μοναδα.
για 355 με βυσματα θα βγουν αυτη την εβδομαδα; ξερει κανεις;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 11
Δν υπαρχει μεταθεση για 355.. χωρις και με βυσμα... απο αυγουστο και βλεπουμε.. κανονικα αρχες αυγουστου.. μεχρι της 15 ειναι για 355
Ρε παιδια καλημερα σημερα θα βγουν κιαλες μεταθεσεις για την 355; Παρασκευη βγηκαν καποιες. Αυτη την εβδομαδα παιζει να βγει τιποτα παλι?
Φίλε μου,355 βυσματικα, ξεκίνησαν ηδη... Ήρθε για ένα παιδί στην μονάδα μου ην Παρασκευή και φαντάζομαι δεν είναι ο μόνος ;)
-
- Υποδεκανέας
Μήπως είναι κατ'εξαίρεση;
Όχι φίλε, ο συγκεκριμένος δεν είναι καθόλου κατά εξαίρεση... Το ξέρω γιατί είμαι στο 1ο γραφείο. Είναι καθαρά βυσματικη.
-
- Υποδεκανέας
Σε ποία μονάδα είσαι και για που του ήρθε;
Απαγορεύονται τα Greeklish (Nassos)
Απαγορεύονται τα Greeklish (Nassos)
Paris21 έγραψε:Σε ποία μονάδα είσαι και για που του ήρθε;
Λοιπόν φίλε, σήμερα το επιβεβαίωσα, ήταν δικό μου λάθος. Τελικά το παιδί που έφυγε χθες ήταν 354 και πήγε στο ΓΕΕΘΑ.
ρε παιδια μηπως βγουν για ολους 355 αυγουστο; που συμπληρωνουμε 5 μηνες παραμεθωριο; απλα αν εχεις βυσμα φευγεις σιγουρα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες