Μεταθέσεις στο στρατό (2020)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PaulGR
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από PaulGR »

Αντιστράτηγος έγραψε:Δηλαδή μετά την Παρασκευή θα πάρουν μεταθέσεις από την σειρά 364 οι οποίες ήταν παγωμένες; Δηλαδή θα γίνεται σταδιακά η διαδικασία;
Μέχρι 8/4 που θα φύγει η Δ ΕΣΣΟ μας πιστεύω θα φεύγουν όσοι είναι να φύγουν. Σα ξεπάγωμα υποθέτω.
Αντιστράτηγος

Δημοσίευση από Αντιστράτηγος »

PaulGR έγραψε:
Αντιστράτηγος έγραψε:Δηλαδή μετά την Παρασκευή θα πάρουν μεταθέσεις από την σειρά 364 οι οποίες ήταν παγωμένες; Δηλαδή θα γίνεται σταδιακά η διαδικασία;
Μέχρι 8/4 που θα φύγει η Δ ΕΣΣΟ μας πιστεύω θα φεύγουν όσοι είναι να φύγουν. Σα ξεπάγωμα υποθέτω.

Αλλιώς η μετάθεση μετατίθεται για 5μηνο σε περίπτωση που δεν φύγουν τα βύσματα μέχρι τις 8/4;

Dimos7

Δημοσίευση από Dimos7 »

Παιδιά ενημερώστε αν έχει σε κάποια μονάδα βυσματικη μετάθεση για 364 σειρά γιατί αρχίζουμε και φρικαρουμε με την καραντινα!!!
PaulGR
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από PaulGR »

Αντιστράτηγος έγραψε:Αλλιώς η μετάθεση μετατίθεται για 5μηνο σε περίπτωση που δεν φύγουν τα βύσματα μέχρι τις 8/4;
Στο 5μηνο έτσι και αλλιώς παίρνεις μετάθεση για κοντά στον τόπο διαμονής (εκτος αν δηλωσεις αμετάθετο) όποτε εκεί είναι σχεδόν άχρηστο πλέον το βύσμα. Τι να σου πω δε ξέρω. Θα δούμε αυτές τις μέρες. Βλέπω κάποια post γράφουν πως φεύγει κόσμος βυσματικά σιγά σιγά. Εξαρτάται που είσαι τώρα και που έχεις βάλει να πας. Δεν είναι όλα τα ίδια.
Spyrous

Δημοσίευση από Spyrous »

Dimos, κι εγώ κοντεύω να τρελαθώ κι ακόμα τίποτα κανένα νέο. Προσπαθώ να μάθω έστω αν έχει βγει η μετάθεση μου. Πάντως από όσους γράφουμε συχνά εδώ, νομίζω κάνεις δεν έχει νέα και είμαστε όλοι στο περίμενε (αν δεν κάνω λάθος)
Yo

Δημοσίευση από Yo »

Παιδιά εγώ 364 δικαίουμαι κατ εξαιρεσην κ περιμένω να κοινοποιηθεί η μετάθεση στην μονάδα από το γες έχω μάθει ότι έχει εγκριθεί αλλά τίποτα παραπάνω... Κάνεις άλλος με κατ εξαιρεση;
Gr3g13

Δημοσίευση από Gr3g13 »

Εδώ κουφόβουνο ήρθε η 365 λογικά παιδιά σμρ αύριο θα ανακοινωθούν οι μεταθέσεις
Dimos7

Δημοσίευση από Dimos7 »

Το είπε κάποιος από εκεί ; Για βυσματικες 364;
Pspol

Δημοσίευση από Pspol »

Gr3g13 έγραψε:Εδώ κουφόβουνο ήρθε η 365 λογικά παιδιά σμρ αύριο θα ανακοινωθούν οι μεταθέσεις

Βυσματικες Μεταθεσεις για 365 εννοεις?

Nikolai

Δημοσίευση από Nikolai »

Νομίζω εννοεί 364 βυσματικες η 365 καλά καλά δεν έκανε σπεν θέλει και βυσματικη;
Dimos7

Δημοσίευση από Dimos7 »

Μάγκες δεν βλέπω φως ετοιμαστείτε θέλει μεγάλη υπομονή οι αναβολές στην μονάδα μας πάνε βροχή !! Καλή δύναμη 364... οι βυσματικες είναι ένα μακρύ όνειρο λόγο κατάστασης
G1234

Δημοσίευση από G1234 »

Αναβολή η μονη λύση αλλιώς 9μηνο παραμεθόριο
Username 7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Username 7 »

Καλημέρα μάγκες... ήρθε μήπως σε κάποιον κατεξαιρεση μετάθεση; Η είχε κάποιο νέο;
Username 7
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Username 7
Στρατιώτης
Στρατιώτης