Μέχρι 8/4 που θα φύγει η Δ ΕΣΣΟ μας πιστεύω θα φεύγουν όσοι είναι να φύγουν. Σα ξεπάγωμα υποθέτω.Αντιστράτηγος έγραψε:Δηλαδή μετά την Παρασκευή θα πάρουν μεταθέσεις από την σειρά 364 οι οποίες ήταν παγωμένες; Δηλαδή θα γίνεται σταδιακά η διαδικασία;
Μεταθέσεις στο στρατό (2020)
PaulGR έγραψε:Μέχρι 8/4 που θα φύγει η Δ ΕΣΣΟ μας πιστεύω θα φεύγουν όσοι είναι να φύγουν. Σα ξεπάγωμα υποθέτω.Αντιστράτηγος έγραψε:Δηλαδή μετά την Παρασκευή θα πάρουν μεταθέσεις από την σειρά 364 οι οποίες ήταν παγωμένες; Δηλαδή θα γίνεται σταδιακά η διαδικασία;
Αλλιώς η μετάθεση μετατίθεται για 5μηνο σε περίπτωση που δεν φύγουν τα βύσματα μέχρι τις 8/4;
Παιδιά ενημερώστε αν έχει σε κάποια μονάδα βυσματικη μετάθεση για 364 σειρά γιατί αρχίζουμε και φρικαρουμε με την καραντινα!!!
Στο 5μηνο έτσι και αλλιώς παίρνεις μετάθεση για κοντά στον τόπο διαμονής (εκτος αν δηλωσεις αμετάθετο) όποτε εκεί είναι σχεδόν άχρηστο πλέον το βύσμα. Τι να σου πω δε ξέρω. Θα δούμε αυτές τις μέρες. Βλέπω κάποια post γράφουν πως φεύγει κόσμος βυσματικά σιγά σιγά. Εξαρτάται που είσαι τώρα και που έχεις βάλει να πας. Δεν είναι όλα τα ίδια.Αντιστράτηγος έγραψε:Αλλιώς η μετάθεση μετατίθεται για 5μηνο σε περίπτωση που δεν φύγουν τα βύσματα μέχρι τις 8/4;
Dimos, κι εγώ κοντεύω να τρελαθώ κι ακόμα τίποτα κανένα νέο. Προσπαθώ να μάθω έστω αν έχει βγει η μετάθεση μου. Πάντως από όσους γράφουμε συχνά εδώ, νομίζω κάνεις δεν έχει νέα και είμαστε όλοι στο περίμενε (αν δεν κάνω λάθος)
Παιδιά εγώ 364 δικαίουμαι κατ εξαιρεσην κ περιμένω να κοινοποιηθεί η μετάθεση στην μονάδα από το γες έχω μάθει ότι έχει εγκριθεί αλλά τίποτα παραπάνω... Κάνεις άλλος με κατ εξαιρεση;
Εδώ κουφόβουνο ήρθε η 365 λογικά παιδιά σμρ αύριο θα ανακοινωθούν οι μεταθέσεις
Gr3g13 έγραψε:Εδώ κουφόβουνο ήρθε η 365 λογικά παιδιά σμρ αύριο θα ανακοινωθούν οι μεταθέσεις
Βυσματικες Μεταθεσεις για 365 εννοεις?
Νομίζω εννοεί 364 βυσματικες η 365 καλά καλά δεν έκανε σπεν θέλει και βυσματικη;
Μάγκες δεν βλέπω φως ετοιμαστείτε θέλει μεγάλη υπομονή οι αναβολές στην μονάδα μας πάνε βροχή !! Καλή δύναμη 364... οι βυσματικες είναι ένα μακρύ όνειρο λόγο κατάστασης
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Καλημέρα μάγκες... ήρθε μήπως σε κάποιον κατεξαιρεση μετάθεση; Η είχε κάποιο νέο;
-
- Στρατιώτης
-
- Στρατιώτης
Και εγώ ακριβώς το ίδιο φίλε.. έχεις κανά νεότερο ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης