wolver έγραψε:Παιδες δικη μου αποψη παντα. Το να μπεις Επ. Οπ ειναι απο τις χειροτερες επιλογες που μπορεις να κανεις! Κανω την θητεια μου και οδευοντας στον προτελευταιο μηνα και εχοντας αποκτησει καλη σχεση με τα στελεχη.(εποπ) ολοι μου λενε ενα πραγμα. Εαν ηξερα πως θα ηταν δεν θα εμπαινα! Εισαι απλα μονιμος στρατιωτης με σκοπιες με πολυ πριξιμο με με με.
Γνώρισες 10-15 εποπ στην θητεία σου και νομίζεις πως αυτό ισχύει γενικά; Έλα σε παρακαλώ... Εδώ μερικοί παραιτούνται και μετά θέλουν να ξαναγυρίσουν. Και στην τελική ναι ο εποπ οπλίτης είναι και σκοπιές θα κάνει και στα φυλάκια θα πάει.
Ενώ σε άλλες δουλειές δεν σε πρήζουν ούτε σε πιέζουν... Έλα εντάξει, υπερβολές
Βάλε με να κάνω σκοπιές και ν παίρνω 1000 ευρώ τον μήνα αντί να μου τα σπαν... για 490 ευρώ τι λέμε εδώ μέσα έχουμε χάσει την μπάλα ΔΥΚ κλείσε το θέμα φίλε λέμε ότι να ναι εδώ...
Παιδια λεφτα δεν υπαρχουν μην ελπιζετε τσαμπα η χωρα για 40 χρονια ακομα θα εχει μνυμονια και αυτα που λετε οτι βγηκαμε απο τα μνυμονια ειναι ψεμετα για να παρη ψηφους προεκλογηκα
Stratis nikolias έγραψε:Παιδια λεφτα δεν υπαρχουν μην ελπιζετε τσαμπα η χωρα για 40 χρονια ακομα θα εχει μνυμονια και αυτα που λετε οτι βγηκαμε απο τα μνυμονια ειναι ψεμετα για να παρη ψηφους προεκλογηκα
Πετρος έγραψε:Οι γενιές μετά του 1991, οι πιο αδικημένες γενιές Οσον αφορα τις προκυρήξεις. Και όχι μόνο για ΕΠΟΠ αλλά και για πυροσβεστική κ. Α!
Του 91 και εγω αδερφέ, απλα δεν βλεπω πλεον το ποτηρι μισοάδειο αλλά μισογεμάτο, που παει να πει πως για την εποχη που ζουμε καλυτερα που δεν μπηκαμε πουθενα. Δικη μου αποψη αυτη, αλλα ολοι ξερουμε τι παιζει "μεσα".
Ναι φίλε συμφωνώ σε ένα σημείο σε αυτό που λές, αλλά από την αλλή εάν έχεις πάει να σπουδάσεις και βγαίνεις μετά και δεν υπάρχει τίποτα και βλέπεις άλλους με απολυτήριο ΕΠΑΛ να δουλέυουν κανονικά με ένσυμα, ασφάλεια κ. Τ. Λ σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!