Αθλητικές Δοκιμασίες Υπαξιωματικών Λιμενικού 2014

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
prasinos1966
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από prasinos1966 »

Mia έγραψε:Πράσινε γεια σου ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, ερώτηση Εγω στο 1000αρι κάνω 4.40στα αλλα κόμπλε λες να πάω στο κάδο ;

Οι περισσοτεροι συνηθως εκει κανουνε αρκετα καλυτερο χρονο απ'οτι στις προπονησεις τους λογω αδρεναλινης ή γιατι "τους τραβανε" στον ρυθμο τους οι πιο γρηγοροι. Βεβαια το τελευταιο καμια φορα ειναι δικοπο μαχαιρι αμα δεν γνωριζεις τις αντοχες σου. Λογικα δεν θα εχεις προβλημα!

Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από 317ρης »

Το οριο ειναι 4:30... Τωρα οπως καταλαβαινεις αν βγαλεις 4:40 κανονικα πρεπει να κοπεις... Οπως επρεπε να κοπουν και μερικοι 1.69 υψος που ειχα στο γκρουπ μου... Τωρα το τι θα γινει τελικα με αυτους που θα βγαλουν χρονο >4:30... Δεν ξερω... Ελπιζω παντως για ολους μας, να τηρηθει κατα γραμμα ο κανονισμος, γιατι θα ειναι αδικια για τους αλλους.Εικόνα
Mia

Δημοσίευση από Mia »

Πράσινε σωστότατος , εμένα βασικα το τελευταίο 100αρι με τρώει 30'' . σε ευχαριστω παρα πολυ για την απάντηση.317 είχα σκοπό να σε αγνόησω αλλα πολυ μας Τά χεις φουσκώσει ρε φίλε κ επειδη δεν θέλω να βγω εκτός εαυτού κ να πω τιποτα χειροτερο σε παρακαλω όταν δεν σου ζητάω βοήθεια μην ασχολείσαι μαζι μου τουλαχιστον, σε ευχαριστω!!! εγω είμαι η Νικη απο αεν έχουμε ξανά μιλήσει παλαιότερα αλλα επειδη έχω χάσει τους κωδικούς μου μίλησα τώρα με έναν άνθρωπο που πρόσφατα έδωσε κ έχει μια γνώμη όλα τα υπόλοιπα δεν με αφορούν γνώμες κ πιστεύω κρατά τα για τον εαυτουλη σου.
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Giorgospcline »

317ρης έγραψε: Σχεσεις δεν θα εχουμε, ειναι το μονο σιγουρο.Εικόνα Και για να ξεκαθαρισω λίγο τα πραγματα... Δεν μισω κανεναν, ουτε σας καραριεμαι... Ουτε σας ξερω απο χτες... Ουτε τιποτα. Ειναι καθαρος ανταγωνισμος... Ολοι, μα Ολοι... Προσπαθουμε να αποκλεισουμε καποιους άλλους... Για αυτο καθομαστε και διαβαζουμε, αθλουμαστε κλπ... Και ρωταω εσενα προσωπικα φιλε γιωργο που ευχεσαι καλη επιτυχια κλπ στους αντιπαλους σου (γιατι αντιπαλοι ειμαστε καλως ή κακως) ... Θα χαιροσουν αν σου επαιρνα την θεση; Απλα επειδη λεω τα πραγματα με το ονομα τους (και ως γνωστος η αληθεια ποναει) θιγεστε.
Δεν ξέρω αν θα χαιρόμουν αν θα μου έπαιρνες τη θέση. Το σίγουρο είναι ότι θα με στενοχωρούσε η αποτυχία μου. Όμως εγώ δεν εύχομαι στους άλλους κακή επιτυχία... Όσο για τις σχέσεις που είπα ότι δε θέλω με σένα, εννούσα φιλικές και οποιαδήποτε άλλου είδους φυσικά... Καλή σου επιτυχία λοιπόν και εύχομαι να μπεις στο Λς, επειδή φαίνεται ότι το θέλεις πολύ, όπως κι εγώ!
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από 317ρης »

Mia έγραψε:Πράσινε σωστότατος , εμένα βασικα το τελευταίο 100αρι με τρώει 30'' . σε ευχαριστω παρα πολυ για την απάντηση.317 είχα σκοπό να σε αγνόησω αλλα πολυ μας Τά χεις φουσκώσει ρε φίλε κ επειδη δεν θέλω να βγω εκτός εαυτού κ να πω τιποτα χειροτερο σε παρακαλω όταν δεν σου ζητάω βοήθεια μην ασχολείσαι μαζι μου τουλαχιστον, σε ευχαριστω!!! εγω είμαι η Νικη απο αεν έχουμε ξανά μιλήσει παλαιότερα αλλα επειδη έχω χάσει τους κωδικούς μου μίλησα τώρα με έναν άνθρωπο που πρόσφατα έδωσε κ έχει μια γνώμη όλα τα υπόλοιπα δεν με αφορούν γνώμες κ πιστεύω κρατά τα για τον εαυτουλη σου.

Αν δεν το βγαλεις σε 4:30 θεωρεις δηλαδη οτι δεν πρεπει να κοπεις; Απαντησε μου, γιατι ουτε σου μιλησα απαξιωτικα, οπως κανεις εσυ, ουτε σε προσβαλα ουτε πουλησα ειρωνια. Τι τα θελουμε τα ορια τοτε, ας παμε εκει στο γηπεδο και απλα ασς τρεξουμε... και οτι καταφερει ο καθενας... δεν βαριεσαι. Να σοβαρευτουμε λιγο λεω εγω. Στρωσε τον **** σου κατω και προσπαθησε να το βαλεις. Αλλιως αξιζεις να κοπεις. Αυτα! Και καλη σου μερα! Αντε γιατι λεει ο καθενας οτι θελει μ φαινεται... ακους εκει...: "με 4:40 καλα ειμαι, το περναω;"

Άβαταρ μέλους
Nikos_pro
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Nikos_pro »

Φιλε μου 317 αυτα τα παιδια απο ΑΕΝ τοσο καιρο ευχονται καλη επιτυχια στους υπολοιπους συμμετεχοντες πολυ απλα γιατι βρισκονται σε μια ιδιαιτερη θεση και κατηγορια οπου με ελαχιστα μορια και με μονο τη βαση στα γραπτα ειναι μεσα! Θα λεγανε τα ιδια αν ηταν απο ΤΕΙ ή ακομη χειροτερα απο ΑΕΙ; Δεν νομιζω!! Ευχομαι να περασουν μονο οι καλυτεροι και αυτοι που αξιζουν και το θελουν πραγματικα!
athina1@
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από athina1@ »

Θα συμφωνησω με τον Nikos_pro. Εγω που ειμαι ΑΕΙ και εχω σχετικα πολυ καλη θεση λογω μοριων πρεπει να κοιμαμαι και να ξυπναω με το διοικητικο αγκαλια γιατι παλι υπαρχει φοβος λογω του μεγαλου ανταγωνισμου. Σταματηστε το ξεκατινιασμα ολοκληροι μαντραχαλοι. Οκ ο καθενας κοιταει την παρτη του εννοειται αυτο, δεν ειναι αναγκη να το διατυμπανιζουμε καθε μερα συνεχως. Το πολυ το κυρ ελεησον το βαριεται και ο παπας. Φιλικα, καλημερα και καλη επιτυχια σε ολους!
Mia Nikh
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Mia Nikh »

Καλημερες... καλη τύχη , οι μέρες πλησιάζουν! Εικόνα
Mia Nikh
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Παιδιά έκανα τη διαδρομή για πλάκα μιας κ έχω άδεια αυτή τη βδομάδα στην άκρη του θεού είναι. οσοι ξεκινάνε απο Πειραιά ενα 2.30ωρο πριν τουλάχιστον. απο ελληνικό στάση μετρό πήρα το 171 κατέβηκα στάση εκκλησία πήρα το 116 κ φτάνεις είς τον προορισμό σου. δεν έχω σκοπο να το κάνω μιας κ έχω επιλογή να πάρω Ταξι. οτι μπορεί ο καθένας Εγω ξεκίνησα 10.30 απο κέντρο κ μόλις τώρα έφτασα.
Mia Nikh
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Κυρίως για εσάς που ερχόμαστε εκτός Αθηνών... εύχομαι να βοηθησα λιγο
jkidd13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από jkidd13 »

2.5 ωρες απο πειραια; Απο κει φευγει το χ96 και παει παραλιακα... πως γινεται να θελει 2,5 ωρες για μια διαδρομμη που με το αμαξι θες μαξ 40 λεπτα.
mike

Δημοσίευση από mike »

Από ελληνικό περίπου πόσο στοιχίζει το ταξί για Ευελπίδων; Ας απαντήσει κάποιος Αθηναίος
Mia Nikh
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Εξηγησα τη διαδρομή που έκανα δεν είναι όλοι απο Πειραιά . στον γυρισμο αυτο θα επερνες αλλα δεν σταμάτησε καν.
jkidd13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από jkidd13 »

Mα ειπες οσοι ξεκινανε απο πειραια ενα 2,5ωρο πριν.
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Ξεκινάμε από τις 5 τα ξημερώματα και κάποια στιγμή θα φτάσουμεΕικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 7 επισκέπτες