Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Δεν θα αλλαξει τιποτα
Εγω το μονο πραγμα που πιστευω πως μπορει και να αλλαξει, ειναι το να παρουν μορια και οι στρατονομοι. Δεν με συνφερει. Αλλα ειναι αδικια να εχουν μορια οι τσολιαδες και να μην εχουν οι στρατονομοι. Αν και εχω πολλες αμφιβολιες για το αν θα γινει. Απλα εικασιες κανω
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Για να αλλαξει το οτιδηποτε, πρεπει να βγει ΦΕΚ. Αν δε βγει δεν αλλαζει τιποτα.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Παιδιά συγνώμη κιόλας όλη μέρα λιωνετε στο Ίντερνετ κ θα έπρεπε να έχετε ενα χαρτί πιστοποίησης υπολογιστών!!! κ σας το λέω οχι για να το παίξω κάποιος αλλα οταν βγει με το καλο η προκηρυξη θα κανουν τα χαρτια τους όλοι οι πτυχιούχοι οι οποίοι θα εχουν , απολυτήριο λυκείου, αγγλικά,ecdl, δ ίπλωμα αυτοκινήτου, πτυχίου πανεπιστημίου, μπορεις να εχουν κανει κ κάποιοι έφεδροι... άρα οπως καταλαβαίνετε ο ανταγωνισμός ειναι μεγάλος!!! Αυτα τα γίνονται απο δω κ πέρα σε όλες τις προκηρύξεις!!! Ναι μπορει εσυ να εισαι πιο ικανός για το σωμα κ να το γουστάρεις πιο πολυ αλλα ο άλλος θα εχει περισσότερες πιθανότητες να μπει επειδή εχει περισσότερα μόρια!!! Κ αν ειναι κ ειδική κατηγορία εκει παει... έχετε χάσει προ πολλού!!!
Και ποιός σου είπε εσένα οτι δεν έχουμε χαρτιά; Και επίσης ποιός σου είπε οτι δεν σπουδάζουμε; Τι νομίζεις οτι καθόμαστε τρώμε σπόρια τα σηκώνουμε στο instagram και περιμένουμε να βγεί προκήρυξη;
η εχεις παρα πολυ αγχος η θες να τρομαξεις κοσμο νομιζω.Mariostrx έγραψε:Παιδιά συγνώμη κιόλας όλη μέρα λιωνετε στο Ίντερνετ κ θα έπρεπε να έχετε ενα χαρτί πιστοποίησης υπολογιστών! Κ σας το λέω οχι για να το παίξω κάποιος αλλα οταν βγει με το καλο η προκηρυξη θα κανουν τα χαρτια τους όλοι οι πτυχιούχοι οι οποίοι θα εχουν, απολυτήριο λυκείου, αγγλικά,ecdl, δ ίπλωμα αυτοκινήτου, πτυχίου πανεπιστημίου, μπορεις να εχουν κανει κ κάποιοι έφεδροι... Άρα οπως καταλαβαίνετε ο ανταγωνισμός ειναι μεγάλος! Αυτα τα γίνονται απο δω κ πέρα σε όλες τις προκηρύξεις! Ναι μπορει εσυ να εισαι πιο ικανός για το σωμα κ να το γουστάρεις πιο πολυ αλλα ο άλλος θα εχει περισσότερες πιθανότητες να μπει επειδή εχει περισσότερα μόρια! Κ αν ειναι κ ειδική κατηγορία εκει παει... Έχετε χάσει προ πολλού!
Εγω δεν μιλάω για σενα προσωπικά μιλάω για κάποιους που έγραψαν που κολλάει το ecdl!!! Κ του εξηγώ που κολλάει!!! Κ οπως ειπα κ στο προηγούμενο μήνυμα λελε οτι υπάρχουν άτομα που εχουν πτυχία!!! Εσυ που κόλλας κ αρπάζεσαι; Εχεις την μύγα φίλε μου!!! Εγω σας ενημερώνω διότι έξω η ανεργία εχει χτυπήσει κοκκινο κ εκει που πριν 4 χρονια όλοι οι πτυχιούχοι σνομπάραν τα σώματα ασφαλειας κ τους ειδικούς φρουρούς τωρα το βλέπουν ως μια λύση οικονομικής αποκατάστασης !!! αρα ο ανταγωνισμός θα ειναι μεγάλος!!! Τωρα που βρίσκετε εσείς το παράλογο δεν μπορω να καταλάβω!!! Ετσι ειναι οι προκηρύξεις!!! Κάνετε λες κ ακούτε για πρώτη φορά τι παίζει σε τέτοιες καταστάσεις!!!
Ναι παλικάρι μου έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο... Ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος, πέραν αυτού όμως (το να παραδεχτούμε οτι θα υπάρχει ανταγωνισμός) δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο... Ξέρεις δεν είναι και εύκολο να μαζέψεις χαρτιά... Θέλει λεφτά
Mariostrx έγραψε:Παιδιά συγνώμη κιόλας όλη μέρα λιωνετε στο Ίντερνετ κ θα έπρεπε να έχετε ενα χαρτί πιστοποίησης υπολογιστών! Κ σας το λέω οχι για να το παίξω κάποιος αλλα οταν βγει με το καλο η προκηρυξη θα κανουν τα χαρτια τους όλοι οι πτυχιούχοι οι οποίοι θα εχουν, απολυτήριο λυκείου, αγγλικά,ecdl, δ ίπλωμα αυτοκινήτου, πτυχίου πανεπιστημίου, μπορεις να εχουν κανει κ κάποιοι έφεδροι... Άρα οπως καταλαβαίνετε ο ανταγωνισμός ειναι μεγάλος! Αυτα τα γίνονται απο δω κ πέρα σε όλες τις προκηρύξεις! Ναι μπορει εσυ να εισαι πιο ικανός για το σωμα κ να το γουστάρεις πιο πολυ αλλα ο άλλος θα εχει περισσότερες πιθανότητες να μπει επειδή εχει περισσότερα μόρια! Κ αν ειναι κ ειδική κατηγορία εκει παει... Έχετε χάσει προ πολλού!
Πολλά λες αδερφέ. Λίγα λόγια με ουσία και όχι φαρφαμάρες. Το ποιος είναι τι κάνει και τι χαρτιά κουβαλάει ο καθένας είναι δικό του θέμα. Αν εσύ έχεις όλα τα μόρια του κόσμου τότε δεν έχεις να φοβηθείς ή να αγχώνεσαι για κάτι και άστους άλλους να κάνουν κωλοτούμπες! Αυτά και χωρίς παρεξήγηση, δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καν η προκήρυξη και φυσικά δεν θα είμαι υποψήφιος.
ακου να δεις, εγω μπορει να μην εχω πτυχειο πανεπιστημιου. Το μονο που μπορεσα να κανω ειναι να παω δευτερη φορα λυκειο για να αυξησω τα μορια μου, να βγαλω ολα τα διπλωματα παω εφεδρος και να παρω και ενα lower. Οσο και να φοβαμαι για το πως θα κοπω αν βγει προκηρυξη (ειναι λογικο) τοσο απο την αλλη σκεφτομαι πως δεν υπαρχουν και τοσοι πολλοι που να εχουν κανει ολα αυτα ρε φιλε. Η πληοψηφια των παιδιων που περνουν μερος στις προκηρυξεις εχουν ελαχιστα μορια και απλα περνουν μερος για να πουν οτι κατι εκαναν. Λιγοι ειμαστε αυτοι που το κυνηγαμε συστηματικα.Mariostrx έγραψε:Εγω δεν μιλάω για σενα προσωπικά μιλάω για κάποιους που έγραψαν που κολλάει το ecdl! Κ του εξηγώ που κολλάει! Κ οπως ειπα κ στο προηγούμενο μήνυμα λελε οτι υπάρχουν άτομα που εχουν πτυχία! Εσυ που κόλλας κ αρπάζεσαι; Εχεις την μύγα φίλε μου! Εγω σας ενημερώνω διότι έξω η ανεργία εχει χτυπήσει κοκκινο κ εκει που πριν 4 χρονια όλοι οι πτυχιούχοι σνομπάραν τα σώματα ασφαλειας κ τους ειδικούς φρουρούς τωρα το βλέπουν ως μια λύση οικονομικής αποκατάστασης ! Αρα ο ανταγωνισμός θα ειναι μεγάλος! Τωρα που βρίσκετε εσείς το παράλογο δεν μπορω να καταλάβω! Ετσι ειναι οι προκηρύξεις! Κάνετε λες κ ακούτε για πρώτη φορά τι παίζει σε τέτοιες καταστάσεις!
Παιδιά παντού ειναι δύσκολα... ετσι μας κατάντησαν!!! Πριν 4 χρονια σπούδαζα κ άκουγα για προκηρύξεις ειδικών φρουρών κ θυμάμαι κανεις δεν πήγαινε απο την σχολη μου κ την σνομπάραν!!! Τωρα άντρες γυναικες ρωτάναι απελπισμένα αν θα παρουν φρουρούς!!! Τουλάχιστον να λέτε καλα που θα πάρει 500 το λιμενικο θα πάρει ελάχιστους!!! Πιο πολλες πιθανότητες εχεις για φρουρούς παρα για λιμενικο... τουλάχιστον αυτο που λέω ειναι οτι στους φρουρούς δεν εχει γραπτα... φαντάσου να διαβάζεις κ τελικα να μη σε παρουν!!! Εγω έκανα ολο το καλοκαίρι φροντιστήριο για τους αξιωματικούς του λιμενικου κ έτρεχα τα χαράματα στα γήπεδα!!! Κ πόσοι άλλοι ειναι στην ίδια κατάσταση με εμενα , με εσένα κ με άλλους τόσους!!! Όλοι ελπίζουν!!!
τωρα εισαι σωστος...Mariostrx έγραψε:Παιδιά παντού ειναι δύσκολα... Ετσι μας κατάντησαν! Πριν 4 χρονια σπούδαζα κ άκουγα για προκηρύξεις ειδικών φρουρών κ θυμάμαι κανεις δεν πήγαινε απο την σχολη μου κ την σνομπάραν! Τωρα άντρες γυναικες ρωτάναι απελπισμένα αν θα παρουν φρουρούς! Τουλάχιστον να λέτε καλα που θα πάρει 500 το λιμενικο θα πάρει ελάχιστους! Πιο πολλες πιθανότητες εχεις για φρουρούς παρα για λιμενικο... Τουλάχιστον αυτο που λέω ειναι οτι στους φρουρούς δεν εχει γραπτα... Φαντάσου να διαβάζεις κ τελικα να μη σε παρουν! Εγω έκανα ολο το καλοκαίρι φροντιστήριο για τους αξιωματικούς του λιμενικου κ έτρεχα τα χαράματα στα γήπεδα! Κ πόσοι άλλοι ειναι στην ίδια κατάσταση με εμενα, με εσένα κ με άλλους τόσους! Όλοι ελπίζουν!
μου επιτρεπεις να σε ρωτησω ποσα μορια εχεις και σε ποια κατηγορια εισαι?Mariostrx έγραψε:Τζότζο οταν βγει η προκηρυξη θα το διαπιστώσεις κ μόνος σου!
Παιδια οντως ετσι ειναι τα πραγματα οπως τα λετε αλλα δεν θελουν ολοι να γινουν αστυνομικοι... Καποιοι θα κανουν τα χαρτια τους μπορει να τους παρουν και να μην πανε καν. Δεν αρεσει σε ολους η αστυνομια. Αυτοι που ειναι να πανε θα πανε. Ευτιχος ειναι και το λιμενικο που θα τραβηξει κοσμο.
Φίλε μου εχω πολλα μόρια λόγω του οτι τα εχω κανει ολα!!! Το θέμα δεν ειμαι εγω!!! Εγω δεν σας τα γράφω αυτα για να σας το παίξω κάποιος αλλα επειδή προσπαθώ να αφυπνησω αυτούς που προλαβαίνουν ακόμα να μαζέψουν ακόμα κανένα χαρτί !!! Εγω ειλικρινα στο λέω ποτε Δεν εχω κανει για φρουρούς... τωρα που θα βγει θα κάνω!!! Εγω για λιμενικο ήθελα κ θελω!!! Δεν στάθηκα τυχερός!!! Οικονομικά εχω σπουδάσει... εχω κανει κ εφεδρος... ειμαστε κ τρίτεκνοι!!! γιαυτο σας λέω μαζέψτε οτι προλαβαινετε γιατι μπορει πραγματικα εσυ να το θες πιο πολυ απο μένα... να εισαι πιο ικανός μεσα στην υπηρεσία... αλλα οταν θα έρθει η ωρα της κατάθεσης δεν θα τους νοιάζει πόσο θα το θες!!! Καλη επιτυχία φιλε μου κ μα εχεις το νου σου κ για ΕΠΟΠ!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες