Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
TOMIS

Δημοσίευση από TOMIS »

Φιλε μαλλον μονο το αντιγραφο των ενσημων απο το ικα θελει βεβαιωση εργοδοτη δεν γραφει πουθενα ετσι νομιζω
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ; έγραψε:ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Μόνο οι υποψήφιοι της συγκεκριμένης κατηγορίας εκτός των ανωτέρω μπορούν,

εφόσον τα διαθέτουν, να καταθέσουν για επιπλέον προσαύξηση της μοριοδότησής τους :

- Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο επαγγελματικής άδειας οδήγησης κατηγορίας Δ ή Ε, εφόσον το

δίπλωμα εκδόθηκε τουλάχιστον τρεις μήνες πριν την ημερομηνία προκήρυξης του διαγωνισμού.

-Βεβαίωση Ο. Α. Ε. Ε. Για το χρονικό διάστημα (τουλάχιστο πλήρες εξάμηνο) για το οποίο ο υποψήφιος

εργάστηκε ως επαγγελματίας οδηγός με άδεια οδήγησης Γ΄ Κατηγορίας και άνω, για την πιστοποίηση της

προϋπηρεσίας ως επαγγελματία οδηγού και αντίγραφο του βιβλιαρίου ενσήμων για το ίδιο χρονικό

διάστημα. Εχω 8 μηνες στα ελτα σε φορτηγο βεβαιοση εργοδοτη να παρω και τα ενσημα απο το ικα; Ε

βεβαιωση οαεε δινουν μονο αυτοι που δουλευαν σαν οδηγοι, ως ελευθεροι επαγγελματιες (δηλαδη ειχαν μπλοκ αποδειξεων και εκοβαν παροχη υπηρεσιων) οι δε υπολοιποι που δουλευαν σε ελτα-οτα ολα αυτα κανουν εκυπωση ενσημων απο το ικα για το χρονικο διαστημα αποσχοληση τους στην εν λογω υπηρεσια, αλλα για καλο και για κακο ας εχουν μαζι τους και μια βεβαιωση απο τον εργοδοτη τους (δηλαδη ελτα-οτα) κτλ... Εγω θα την παρω την βεβαιωση απο τον δημο που δουλευα για καλο και για κακο και ας μην μου την ζητησουν ποτε.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

Το επαναφέρω και θα το έβαλα ήδη σε εφαρμογή

Greek_Army έγραψε:oi περισσότεροι μας έχετε ζαλίζει τον έρωτα με το ΤΕΕ και το Ενιαίο υπάρχει ξεχωριστό θέμα στο φόρουμ, γράψτε εκεί ότι θέλετε, μην με αναγκάσετε να σβήσω μηνύματα. Ευχαριστώ

Ενιαίο vs TEE

PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από PILOT »

Πια η γνωμη σας για βαση στους οδηγους 2200 και ανω.

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ερωτηση η απαντηση ειναι τωρα αυτη; Αδελφε κανενας δεν μπορει να ξερει.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
PILOT
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από PILOT »

δημητρης25 έγραψε:Ερωτηση η απαντηση ειναι τωρα αυτη; Αδελφε κανενας δεν μπορει να ξερει.
ερωτηση. Γνωμη ζηταω.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Δυσκολη ερωτηση αδελφε!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ΕΥΖΩΝ

Δημοσίευση από ΕΥΖΩΝ »

Παιδια με 1920 μορια εχω ελπιδες; Τι λετε; . ευχαριστω
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

ΕΥΖΩΝ έγραψε:Παιδια με 1920 μορια εχω ελπιδες; Τι λετε; Ευχαριστω

σε ποια κατηγορια θελεις να δωσεις με αυτα τα μορια;

PILOT έγραψε:Πια η γνωμη σας για βαση στους οδηγους 2200 και ανω.

η βαση για τους οδηγους, πιστευω οτι με 2150 θα ειναι ο τελευταιος επιτυχων, δηλαδη ο 375. Ας πει και καποιος αλλος την γνωμη του.

Άβαταρ μέλους
transalp7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από transalp7 »

Παιδια για την δ κατηγορια μηχανικων μετραει το διπλωμα μηχανης; Και ακομα με 5.8 βαθμο,lower, διπλωμα μηχανης και ecdl εχω ελπιδες;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

transalp7 έγραψε:Παιδια για την δ κατηγορια μηχανικων μετραει το διπλωμα μηχανης; Και ακομα με 5.8 βαθμο,lower, διπλωμα μηχανης και ecdl εχω ελπιδες;

50 μόρια θα πάρεις, το lower δεν μετράει, το ecdl θα σου δώσει 50 μόρια

Τώρα για ελπίδες δεν γνωρίζω να σου πω

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

βεβαιοση εργοδοτη δεν ζητα οκ αλλα τα ενσημα στο ικα αναφερεται πουθενα οτι εργαζοσουν σαν οδηγος; νομιζω πως δεν το αναφερη για καλο και για κακο και μια βεβαιοση ας υπαρχει κ ας μην χρειαστη ποτε
pakis138

Δημοσίευση από pakis138 »

Καλησπέρα σε όλους τους συνυποψήφιους! Αρχίζω σιγά σιγά να χωνεύω την τρίτη αποτυχία στην πυροσβεστική και ετοιμάζομαι και για την τέταρτη και τελευταία. Αν μπορεί κάποιος να μου μετρήσει τα μόρια θα του είμαι ευγνώμον.

13,3 ΤΕΕ
άδεια οδήγησης Γ και Ε
άδεια οδήγησης μηχανής
ECDL
Δόκιμος

Πιστοποίηση ΙΕΚ Δασικής προστασίας (δεν διάβασα πουθενά στην νέα προκήρυξη αν πριμοδοτείτε αλλά ρωτάω εσάς μήπως ξέρετε κάτι παραπάνω)
-Ευχαριστώ!
tipota

Δημοσίευση από tipota »

Ρε παιδια με 2100 εχω καμια ελπιδα για τους οδηγους τη λετε ας μου πει οποιος θελει τη γνωμη του! Κ επισης να ρωτησω με αυτα τα μορια που εχω ειναι καλητερα να κανω για την Γ κατηγορια η για τη Β ποια κατηγορια θα ειναι ποιο ψηλα τα μορια τι λετε; Ευχαριστω για οποιον απαντησει!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

pakis138 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους τους συνυποψήφιους! Αρχίζω σιγά σιγά να χωνεύω την τρίτη αποτυχία στην πυροσβεστική και ετοιμάζομαι και για την τέταρτη και τελευταία. Αν μπορεί κάποιος να μου μετρήσει τα μόρια θα του είμαι ευγνώμον.

13,3 ΤΕΕ
άδεια οδήγησης Γ και Ε
άδεια οδήγησης μηχανής
ECDL
Δόκιμος

Πιστοποίηση ΙΕΚ Δασικής προστασίας (δεν διάβασα πουθενά στην νέα προκήρυξη αν πριμοδοτείτε αλλά ρωτάω εσάς μήπως ξέρετε κάτι παραπάνω)
-Ευχαριστώ!

1. Για να πάρεις μόρια για το δίπλωμα Γ κατηγορίας θα πρέπει να έχεις Προϋπηρεσία 6 μήνες (το αναφέρει και η προκήρυξη)

2. Για να πάρεις μόρια για το δίπλωμα Ε κατηγορίας θα πρέπει να έχει εκδοθεί 3 μήνες πριν την προκήρυξη, αν το έχεις βγάλει 3 μήνες νωρίτερα θα πάρεις 100 μόρια με την Προϋπόθεση να συμμετέχεις στην Γ κατηγορία του διαγωνισμού (το ίδιο ισχύει και για το 1)

3. Για την μηχανή θα πάρεις 50 μόρια

4. Για το ecdl 50 μόρια

5. Δόκιμος 500

6. Το απολυτήριο και εδώ το πολλαπλασιάζεις χ100

7. Το ιεκ δεν μετράει

8. Κάνε τον υπολογισμό μόνος σου

tipota έγραψε:Ρε παιδια με 2100 εχω καμια ελπιδα για τους οδηγους τη λετε ας μου πει οποιος θελει τη γνωμη του! Κ επισης να ρωτησω με αυτα τα μορια που εχω ειναι καλητερα να κανω για την Γ κατηγορια η για τη Β ποια κατηγορια θα ειναι ποιο ψηλα τα μορια τι λετε; Ευχαριστω για οποιον απαντησει!

Φίλε αφού θα τα κάνεις τα χαρτιά σου τι να σου πούμε εμείς τώρα αν έχεις πολλά η λίγα; Τι είμαστε;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες