Μειωμένη θητεία - Τρίτεκνοι

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Palioseira »

Ernest έγραψε:Μαλλον δεν διαβασες καλα τι εγραψα! Λεω να "ώστε μόλις μπω 1/2 να πω την μανα μου να παει μετα απο λιγο στην στρατολογια να τα κάνει"
δεν λεω οτι θα μου τα δωσει η στρατολογια...

Να παει στην στρατολογια για ποιο λογο ; Κι εσυ μπορεις να τα προσκομισεις στην μοναδα σου.
Ernest
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Ernest »

Γτ μου ειπαν οτι πρεπει να τα παω στο στρατολογικο γραφειο.
Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ernest έγραψε:Γτ μου ειπαν οτι πρεπει να τα παω στο στρατολογικο γραφειο.

Ποιος σου το ειπε αυτο; Σημερα εβγαλα εγω απο τον Δημο για τον γιο μου για στρατολογικη χρηση πιστοποιητικο οικογεννειακης καταστασης.

Ernest
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Ernest »

Μια φιλης οι γονεις της ξέρουν απο αυτα. Και εγω πηγα σημερα στο κεπ για να μου το βγάλουν, ωστε να παρω ενα μαζι μου και ενα να αφήσω εδω, μπας και πρεπει να γινει απο το στρατολογικο γραφείο.

εκτος αυτου διαβασε και εδω--> /stratologia/meiwmeni.asp
min_pat

Δημοσίευση από min_pat »

ειμαι φοιτητης και εχω αναβαλει την στρατευση μου μεχρι τα τα τελη του 2014.

μεσα στο καλοκαιρι ομως θα την διακοψω για να αρχισω την θητεια μου τον νοεμβριο.

ο λογος που σας στελνω αυτο το mail ειναι για να ρωτησω αν θα πραγματοποιησω μειωμενη θητεια.

ο πατερας μου εχει αναπηρια 80% ειμαστε τριτεκνοι οικογενεια αλλα ειμαι ο μεσαιος κατα σειρα ηλικιας.

ο πρωτοτοκος εχει πραγματοποιησει την 12μηνη θητεια του πριν 7 ετη αλλα χωρις καποια μειωση.

Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

min_pat έγραψε:ειμαι φοιτητης και εχω αναβαλει την στρατευση μου μεχρι τα τα τελη του 2014.

μεσα στο καλοκαιρι ομως θα την διακοψω για να αρχισω την θητεια μου τον νοεμβριο.

ο λογος που σας στελνω αυτο το mail ειναι για να ρωτησω αν θα πραγματοποιησω μειωμενη θητεια.

ο πατερας μου εχει αναπηρια 80% ειμαστε τριτεκνοι οικογενεια αλλα ειμαι ο μεσαιος κατα σειρα ηλικιας.

ο πρωτοτοκος εχει πραγματοποιησει την 12μηνη θητεια του πριν 7 ετη αλλα χωρις καποια μειωση.

Φοβαμαι οτι θα κανεις καννικη θητειαα. Τα προνομια καθε φορα τα εχει ο πρωτοτοκος γιος απο 3 αδερφια
Ισως εχω και λαθος...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Greek_Army »

Palioseira έγραψε:
min_pat έγραψε:ειμαι φοιτητης και εχω αναβαλει την στρατευση μου μεχρι τα τα τελη του 2014.

Φοβαμαι οτι θα κανεις καννικη θητειαα. Τα προνομια καθε φορα τα εχει ο πρωτοτοκος γιος απο 3 αδερφια
Ισως εχω και λαθος...

Δεν είναι δυνατή η μεταβίβαση του δικαιώματος μεταφοράς στους υπόχρεους μειωμένης
στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης, στις περιπτώσεις που οι δικαιούχοι έχουν ασκήσει το δικαίωμα
αυτό και έχουν ήδη εκπληρώσει μειωμένη στρατεύσιμη στρατιωτική υποχρέωση.

Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Greek_Army έγραψε:
Palioseira έγραψε:

Ισως εχω και λαθος...

Δεν είναι δυνατή η μεταβίβαση του δικαιώματος μεταφοράς στους υπόχρεους μειωμένης
στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης,στις περιπτώσεις που οι δικαιούχοι έχουν ασκήσει το δικαίωμα
αυτό και έχουν ήδη εκπληρώσει μειωμένη στρατεύσιμη στρατιωτική υποχρέωση.

Εδω ο φιλος λεει οτι ο αδερφος του εκανε κανονικη θητεια προφανως γιατι πριν 7 χρονια δεν ειχαν μειωση οι τριτεκνοι
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ναι έτσι είναι
Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Για το ποιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης Για στρατολογικη χρηση για μειωμενη θηταια 3τεκνων πρεπει ο ενας γονιος μαζι με τον αλλο ή καποιο μαρτυρα να πανε στο Δημο που ειναι γραμμενος ο φανταρος Και να κανουν υπευθυνες δηλωσεις που εχουν θεση ενορκης βεβαιωσης Και το ποιστοποιητικο αυτο να το πανε στο Στρατολογικο γραφειο του στρατευσιμου. Υπηρεσικα θα παει στην μοναδα που υπηρετει.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ »

Καλησπερα!8ελω να ρωτησω αν κανω 8 μηνο ως τριτεκνοσ... επειδη ο αδερφος μου εκανε πληρη 8ητεια. δικαιουμε 8 μηνες η κανω 9 κανονικα; Ειμαι το 3 παιδι της οικογενειασ...
Άβαταρ μέλους
rexlex1100
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από rexlex1100 »

Καλημερα ειμαι γεννημενος του 1988 ειμαι απο τριτεκνει οικογενεια λοιπον ειμαι ο δευτερος αδελφος ειμαστε 3 αδελφια 2 αγορια 1 κοριτσι ο αδελφως μου ειχε υπερετεισει πριν 10 χρονια απο το 2000 μιας και ειναι του 78 και πριν λοιπον δεν εχει κανει καπια μειωμενει θειτεια δικαιουμαι εγω να κανω μειωμενη αν ναι τη δικαιολογιτικα θελει. Ευχαριστω.

Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

rexlex1100 έγραψε:Καλημερα ειμαι γεννημενος του 1988 ειμαι απο τριτεκνει οικογενεια λοιπον ειμαι ο δευτερος αδελφος ειμαστε 3 αδελφια 2 αγορια 1 κοριτσι ο αδελφως μου ειχε υπερετεισει πριν 10 χρονια απο το 2000 μιας και ειναι του 78 και πριν λοιπον δεν εχει κανει καπια μειωμενει θειτεια δικαιουμαι εγω να κανω μειωμενη αν ναι τη δικαιολογιτικα θελει. Ευχαριστω.

Νομιζω δεν δικαιουσαι μειωμενη γιατι εισχυει για τον μεγαλυτερο γιο απο τρια αδερφια
Άβαταρ μέλους
rexlex1100
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από rexlex1100 »

Οκ ευχαριστω φιλε Palioseira Για την απαντηση .
lok

Δημοσίευση από lok »

Καλησπέρα! μια ερώτηση... Είμαστε 3 αδέλφια και είμαι ο πρώτος... Δικαιούμαι μειωμένη; Και πόσο;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες