Ernest έγραψε:Μαλλον δεν διαβασες καλα τι εγραψα! Λεω να "ώστε μόλις μπω 1/2 να πω την μανα μου να παει μετα απο λιγο στην στρατολογια να τα κάνει" δεν λεω οτι θα μου τα δωσει η στρατολογια...
Να παει στην στρατολογια για ποιο λογο ; Κι εσυ μπορεις να τα προσκομισεις στην μοναδα σου.
Μια φιλης οι γονεις της ξέρουν απο αυτα. Και εγω πηγα σημερα στο κεπ για να μου το βγάλουν, ωστε να παρω ενα μαζι μου και ενα να αφήσω εδω, μπας και πρεπει να γινει απο το στρατολογικο γραφείο.
min_pat έγραψε:ειμαι φοιτητης και εχω αναβαλει την στρατευση μου μεχρι τα τα τελη του 2014.
μεσα στο καλοκαιρι ομως θα την διακοψω για να αρχισω την θητεια μου τον νοεμβριο.
ο λογος που σας στελνω αυτο το mail ειναι για να ρωτησω αν θα πραγματοποιησω μειωμενη θητεια.
ο πατερας μου εχει αναπηρια 80% ειμαστε τριτεκνοι οικογενεια αλλα ειμαι ο μεσαιος κατα σειρα ηλικιας.
ο πρωτοτοκος εχει πραγματοποιησει την 12μηνη θητεια του πριν 7 ετη αλλα χωρις καποια μειωση.
Φοβαμαι οτι θα κανεις καννικη θητειαα. Τα προνομια καθε φορα τα εχει ο πρωτοτοκος γιος απο 3 αδερφια Ισως εχω και λαθος...
Δεν είναι δυνατή η μεταβίβαση του δικαιώματος μεταφοράς στους υπόχρεους μειωμένης στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης, στις περιπτώσεις που οι δικαιούχοι έχουν ασκήσει το δικαίωμα αυτό και έχουν ήδη εκπληρώσει μειωμένη στρατεύσιμη στρατιωτική υποχρέωση.
min_pat έγραψε:ειμαι φοιτητης και εχω αναβαλει την στρατευση μου μεχρι τα τα τελη του 2014.
μεσα στο καλοκαιρι ομως θα την διακοψω για να αρχισω την θητεια μου τον νοεμβριο.
ο λογος που σας στελνω αυτο το mail ειναι για να ρωτησω αν θα πραγματοποιησω μειωμενη θητεια.
ο πατερας μου εχει αναπηρια 80% ειμαστε τριτεκνοι οικογενεια αλλα ειμαι ο μεσαιος κατα σειρα ηλικιας.
ο πρωτοτοκος εχει πραγματοποιησει την 12μηνη θητεια του πριν 7 ετη αλλα χωρις καποια μειωση.
Φοβαμαι οτι θα κανεις καννικη θητειαα. Τα προνομια καθε φορα τα εχει ο πρωτοτοκος γιος απο 3 αδερφια Ισως εχω και λαθος...
Δεν είναι δυνατή η μεταβίβαση του δικαιώματος μεταφοράς στους υπόχρεους μειωμένης στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης,στις περιπτώσεις που οι δικαιούχοι έχουν ασκήσει το δικαίωμα αυτό και έχουν ήδη εκπληρώσει μειωμένη στρατεύσιμη στρατιωτική υποχρέωση.
Εδω ο φιλος λεει οτι ο αδερφος του εκανε κανονικη θητεια προφανως γιατι πριν 7 χρονια δεν ειχαν μειωση οι τριτεκνοι
Για το ποιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης Για στρατολογικη χρηση για μειωμενη θηταια 3τεκνων πρεπει ο ενας γονιος μαζι με τον αλλο ή καποιο μαρτυρα να πανε στο Δημο που ειναι γραμμενος ο φανταρος Και να κανουν υπευθυνες δηλωσεις που εχουν θεση ενορκης βεβαιωσης Και το ποιστοποιητικο αυτο να το πανε στο Στρατολογικο γραφειο του στρατευσιμου. Υπηρεσικα θα παει στην μοναδα που υπηρετει.
Καλησπερα!8ελω να ρωτησω αν κανω 8 μηνο ως τριτεκνοσ... επειδη ο αδερφος μου εκανε πληρη 8ητεια. δικαιουμε 8 μηνες η κανω 9 κανονικα; Ειμαι το 3 παιδι της οικογενειασ...
Καλημερα ειμαι γεννημενος του 1988 ειμαι απο τριτεκνει οικογενεια λοιπον ειμαι ο δευτερος αδελφος ειμαστε 3 αδελφια 2 αγορια 1 κοριτσι ο αδελφως μου ειχε υπερετεισει πριν 10 χρονια απο το 2000 μιας και ειναι του 78 και πριν λοιπον δεν εχει κανει καπια μειωμενει θειτεια δικαιουμαι εγω να κανω μειωμενη αν ναι τη δικαιολογιτικα θελει. Ευχαριστω.
rexlex1100 έγραψε:Καλημερα ειμαι γεννημενος του 1988 ειμαι απο τριτεκνει οικογενεια λοιπον ειμαι ο δευτερος αδελφος ειμαστε 3 αδελφια 2 αγορια 1 κοριτσι ο αδελφως μου ειχε υπερετεισει πριν 10 χρονια απο το 2000 μιας και ειναι του 78 και πριν λοιπον δεν εχει κανει καπια μειωμενει θειτεια δικαιουμαι εγω να κανω μειωμενη αν ναι τη δικαιολογιτικα θελει. Ευχαριστω.
Νομιζω δεν δικαιουσαι μειωμενη γιατι εισχυει για τον μεγαλυτερο γιο απο τρια αδερφια