Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ας ελπισουμε να πάνε πολλα παιδια που κανανε τα χαρτια Στο λιμενικο
αεκαρα

Δημοσίευση από αεκαρα »

Καλησπερα σε ολους τους φιλους που ειναι επιλαχοντες! Εχω σειρα 86 τι λετε να εχουμε φετος ελπιδες; Αν ειναι να ξεκινησουμε καμια προπονηση!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Μπα οχι φιλε
E.F 2011

Δημοσίευση από E.F 2011 »

Επιτελους σιμεων το καταλαβες... ! Χμμμ 80-100 επιλαχοντες θα εχει φετος φιλε, πιστευω εισαι στο οριο! Κανε την προσπαθεια και ποτε δεν ξερεις! Αν κ συμφωνω με το σιμεων πολυ δυσκολα.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Πολυ δυσκολο φιλε το πολυ 80

Εσυ τι θεση είσαι ef;
Άβαταρ μέλους
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ »

Ρε σιμεων τι τουμπα ηταν αυτη; Πως ξαφνικα απο τους 200 επεσες στους 80 και ουτε καν; Εγω 3 γνωστους που εχω επιτυχοντες δεν μπαινουν... Ο ενας παει πυροσβεστικη και οι αλλες 2 ειναι κοπελες. Η μια αποκλειεται να βγαλει το 1000αρι και η αλλη κοβεται απο ΔΜΣ αλλα δεν το ξερει. Τσουκου τσουκου μειον τρεις... Μην απογοητευεσαι ουτε ομως και να ελπιζεις, απλα περιμενε. Ο καιρος γαρ εγγυς.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ρε φιλε πλακα κάνω δεν κάνω τουμπα... Αυτα να τα ακουει ο φιλος ο EF. Εγω είμαι 170+ Και λέω για πάνω απο 200 βαση στατιστικης με βάση τα περσινα κ λογικης. Που να βγουν και Λς, ΠΣ εκει να δεις πόσοι θα φυγουν Στην πυροσβεστικη που θα μπουν τα παιδια ειναι κ οι πιο μάγκες για μενα λόγω οτι τα αθληματα είνα πιο δυσκολα αλλα κ μετα της καλυτερης υπηρεσιας σε σχεση με την αστυνομια.
θεμης

Δημοσίευση από θεμης »

Φιλε σιμεον εμενα πως με βλεπεις; Ειμαι 1545 θεση. Εχω καμια μικρη πιθανοτητα; Παντως εγω εχω 2 φιλους επιτιχοντες οι οποιοι δε θα πανε καθολου... Κ εναν ο οποιος ειναι επιλαχων κ δε θα παει... Θα μπουν πολλοι επιλαχοντες παιδια. Δε το λεω για μενα. Ειμαι πολυ δυσκολα εγω.
Άβαταρ μέλους
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Χαχαχαχαχα! Σε παω! Ψαρωσε ο EF. Και εγω... Εγω φιλε ειμαι κοντα στο 200 αλλα δεν μπορω ουτε να πιστεψω οτι θα μπω ουτε να απογοητευομαι οτι θα παρει μονο 80 επιλαχων. Την πατησα με τα μορια που δεν περιμενα να πανε εκει που πηγαν και πλεον απλα περιμενω και ξεδινω καθημερινα στο τρεξιμο. Πολυ τρεξιμο... Και να μην με παρουν ποιος ξερει... Μπορει να μου βγει και σε καλο. Μην πιστευεις τιποτα μεχρι να βγουν και μην αγχωνεσαι. Θα εχουμε μια καλη αντιληψη του ποσου των επιλαχοντων που θα καλεσουν οταν θα παμε να δωσουμε αθληματα μαζι με τους επιτυχοντες.
TS

Δημοσίευση από TS »

Κριμα για εμας που ειμαστε τελευταιοι στη λιστα των επιλαχοντων. δεν εχουμε καμια ελπιδα. καλο βραδυ σε ολους!
NIΚΟΣ Α/Β ε.α.

Δημοσίευση από NIΚΟΣ Α/Β ε.α. »

TS έγραψε:Κριμα για εμας που ειμαστε τελευταιοι στη λιστα των επιλαχοντων. Δεν εχουμε καμια ελπιδα. Καλο βραδυ σε ολους!
Mην Απελπίζεσαι Και μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια, Ειδικά φέτος που λόγω και των άλλων δύο σημαντικών προκηρύξεων που τρέχουν, το ποσοστό των επιτυχόντων που θα εγκαταλείψουν, κοπούν κ. Λ. Π. Θα είναι αισθητά μεγαλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές.

E.F 2011

Δημοσίευση από E.F 2011 »

Μας ψαρωσες σιμεων νομιζα οτι λογικευτικες, εγω εχω περασει το πρωτο σταδιο (βαση μοριων) τωρα ευχομαι να ειμαι τυχερος να περασω κ τα αλλα σταδια για να μπω!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Παιδες εγω σας λεω κατι τώρα όποιος θελει ας ακουσει την γνωμη μου, τωρα φιλε EF Μην προσπαθεις να μου αλλαξεις την γνωμη. Αλλα δεν μπορω ν καταλαβω που στηριζεις την αποψη σου για 80 επιλαχωντες δεν μπορεις να δεις τις προηγουμενες χρονιες πόσοι μπηκαν;
Γιώργος GR

Δημοσίευση από Γιώργος GR »

Ο φίλος Ε. Φ 2011 που είναι επιτυχόν καλό θα είναι να μπεί στο forum για τους επιτυχόντες! Προς θεού δεν λέω να μην λέει ο καθένας την γνώμη του αλλά τα άτομα που είναι επιτυχόντες δεν μπορούν, δεν ξέρουν και δεν πρέπει να απογοητεύουν τους επιλαχόντες! Το ποιός έχει ξεσκονίσει παλαιότερες προκυρήξεις και ασχολούνται με το θέμα των Ε. Φ φαίνεται! Είμαι σίγουρος οτι αν ρωτήσεις μερικούς δεν ξέρουν καν τι είναι Ε. Φ και τι καθήκοντα έχουν! Όχι στα χαρτιά αλλά στην πράξη! ΣΙΜΕΩΝ είσαι πάρα πολύ καλα διαβασμένος με το θέμα των Ε. Φ και το ξέρω γτ σε παρακολουθώ απο προηγούμενα forum. Το λέω ξανά! Όσοι είστε στην 200άδα να ετοιμαστείτε!

Άβαταρ μέλους
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Απο τις 60 γυναικες που ειναι επιτυχοντες στην Α κατηγορια ποσες λετε να βγαζουν τα αθληματα;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες