Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από XristosMP »

Άντε πάλι με τα κόμπλεξ... Ρε παιδιά εγώ μαζί σας είμαι και ΜΑΚΑΡΙ να μπείτε
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Οκ συγνωμη Χριστο μαλλον θα εχασα επεισοδια.
Andriou
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Andriou »

Σε περίπτωση ειδικότητας με πτυχίο πιάνεται και ο βαθμός του πτυχίου και του απολυτηρίου; Πχ σε θέση βοηθό νοσηλευτή πιάνεται και το πτυχίο του επαλ λχ 19,8 και το απολυτήριο λυκείου επι οσο είναι η βαθμολογία ; Η απλά η κατοχή του πτυχίου και μετα το απολυτηρίο επι οσο είναι ;

Συγνώμη που ερωτώ απλά αισθάνομαι ότι το εχω μπερδέψει.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κάνε υπομονή όταν βγει η προκήρυξη, να δούμε τι θα ζητάει.

Τα δεδομένα του 2009 ήταν τελείως διαφορετικά με τους απόφοιτους των ΤΕΕ (πρώην ΕΠΑΛ) και την μοριοδότηση.

Οι απόφοιτοι ΤΕΕ Β' κύκλου έπαιρναν 210 μόρια (στάνταρ, ανεξάρτητα από τον βαθμό του πτυχίου), στον στρατό ξηράς και το Πολεμικό Ναυτικό.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

ΑΝ ισχυουν οι φημες που λενε κατα καιρους στα αρθρα που ανεβαινουν δεξια κι αριστερα εχω την εντυπωση οτι θα υπαρξουν αρκετες θεσεις στις ειδικες δυναμεις σε σχεση με παλια. Ποια η γνωμη σας;
Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 239

Δημοσίευση από lancecorporal »

Το ναυτικό έχει πολλά μέρη να πάρεις μετάθεση; Ποιες μεταθέσεις έχει;
You couldn't beat me even if you wanted to.
Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από 35MK.A »

Παιδιά ηρεμιστε όταν θα βγει η προκυρηξη θα δούμε τι κριτηρια θα ζητάνε να είμαστε στην αναμονή και όλα καλά. Μακάρι να μπούμε όλοι εκεί που θέλουμε απλώς μην το μετανιώσετε μετά γιατί ΕΠΟΠ όπως γνωρίζετε έχει ολο μεταθέσεις εγώ θέλω να μπω ειδικές δυνάμεις και ας με στείλουν όπου θέλουν απλώς να μπω να κάνω αυτό που Μ αρέσει χρόνια να υπηρετώ την πατρίδα μου τα φιλιά μου από Πάτρα...
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Με όλα αυτά θέλεις να γίνεις ΕΠΟΠ; Γιατί δεν ψάχνεις κάτι καλύτερο; Φιλικά στο λέω μην πέσουν να με φάνε παλι
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Navy »

OΙ ΟΒΑ με βάση το 2009 λαμβαναν 100 μόρια. Θεωρώ ότι και τα παιδια που μόλις περασαν θα τα λάβουν εκτός απροόπτου
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Navy »

Προς DYK, καλημέρα φίλε μου. Μια διευκρίνηση... Το πτυχιο ειδικότητας των ΕΠΑΛ μοριοδοτειται εκτός του βαθμου του απολυτηρίου Λυκείου; Στην προκυρηξη του 2009 έδιναν μόρια για τα πτυχια των ΤΕΕ νυν ΕΠΑΛ εκτός του βαθμου του απολυτηρίου του Λυκείου. Ευχαριστώ εκ των προτερων.
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 192

Δημοσίευση από George_Trls »

Σε ειδικότητα που έχει να κάνει με υπολογιστές ή διάφορα τέτοια συστήματα, περνάς με κλειστά μάτια λόγω της σχολής σου κ των πτυχίων. Το θεμα ειναι δεν ξερεις αν πλέον μοριοδοτουνται. Τωρα για άλλη ειδικότητα εχεις τις ιδιες πιθανότητες με τους υπόλοιπους
Dass77
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Dass77 »

Πάντως εγώ το κόβω να μπαίνουν άτομα με πτυχίο η βύσμα μόνο για το σίγουρο της μόνιμης θέσης και οι υπόλοιποι που το θέλουν πραγματικά να μένουν στην απ εξω. Δυστυχώς γι'αυτό ο στρατός είναι όπως είναι.
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 192

Δημοσίευση από George_Trls »

Dass77 έγραψε:Πάντως εγώ το κόβω να μπαίνουν άτομα με πτυχίο η βύσμα μόνο για το σίγουρο της μόνιμης θέσης και οι υπόλοιποι που το θέλουν πραγματικά να μένουν στην απ εξω. Δυστυχώς γι'αυτό ο στρατός είναι όπως είναι.
Αυτο που λες συγγνώμη αλλα δεν κολλάει πουθενά. Το οτι έχει κάποιος πτυχίο δεν σημαίνει οτι δεν γουσταρει τον στρατό ή το αντίστροφο. Το οτι μπαίνουν ατομα για την θέση μονο αυτο γίνεται σε ολες τις δουλειές.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από D.Y.K »

Navy έγραψε:

Προς DYK, καλημέρα φίλε μου. Μια διευκρίνηση... Το πτυχιο ειδικότητας των ΕΠΑΛ μοριοδοτειται εκτός του βαθμου του απολυτηρίου Λυκείου; Στην προκυρηξη του 2009 έδιναν μόρια για τα πτυχια των ΤΕΕ νυν ΕΠΑΛ εκτός του βαθμου του απολυτηρίου του Λυκείου. Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Μόλις χθες απάντησα σε σχετική ερώτηση το παρακάτω

D.Y.K έγραψε:Κάνε υπομονή όταν βγει η προκήρυξη, να δούμε τι θα ζητάει.

Τα δεδομένα του 2009 ήταν τελείως διαφορετικά με τους απόφοιτους των ΤΕΕ (πρώην ΕΠΑΛ) και την μοριοδότηση.

Οι απόφοιτοι ΤΕΕ Β' κύκλου έπαιρναν 210 μόρια (στάνταρ, ανεξάρτητα από τον βαθμό του πτυχίου), στον στρατό ξηράς και το Πολεμικό Ναυτικό.

Δεν έχουν καμία σχέση τα ΤΕΕ με τα ΕΠΑΛ πλέον. Μην συγχέεις το ένα με το άλλο. Όταν βγήκαν οι τελευταίες προκηρύξεις δεν υπήρχαν ακόμη τα ΕΠΑΛ με τη σημερινή μορφή τους, άρα θα πρέπει να περιμένουμε να βγει κάποια προκήρυξη για να έχουμε εικόνα για το πως θα διαμορφωθεί η μοριοδότηση.

tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από tethoras355 »

Ο καθενας κοιταει να γκρινιαξει για τα προσοντα του αλλου και να τον μειωσει Οι ειδικοδυναμιτες τους πτυχιουχους, οι πτυχιουχοι τους ειδικοδυναμιτες, οι αντρες τις γυναικες, οι γυναικες τους αντρες, ολοι μαζι τους πολυτεκνους λες και μπορει να ξερει κανεις ποσο πολυ το θελει ο αλλος και ποσο αναγκη το εχει. Χαλαρωστε και μην ψαχνετε αφορμη για τσακωμο ο καθενας εχει τα προσοντα του και κανει την προσπαθεια του. Αν σας λειπουν τα μορια απο πτυχιο η απο ΕΔ ας διαβαζατε η ας πηγαινατε ΕΔ μην γκρινιαζετε για αυτους που τα εχουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tethoras355 την Σάβ Σεπ 19, 2020 5:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες