Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
Αδμιραλ προσεξε τι εγραψα για τους δοκιμους καταδρομεις... Αλλο δοκιμοι πεζικαριοι (εννοω τζιτζικια με μπλε) και αλλο πρασινη δοκιμοι. Και μετα κρινε. Ξερω γ τς δοκιμους. Ειχα στν ναουσα σειρα μου. Βισματουχο το παραδεχοτανε αλλα ηταν μαχιμη. Οι δοκιμοι πεζικαριοι και οχι πρασινη. Γ αυτους λεω. Ειπαμε... Η πρασινη περνανε σβεα. Δηλαδη αυτην π δεν βαλανε βισμα.
Αδμιραλ προσεξε τι εγραψα για τους δοκιμους καταδρομεις... Αλλο δοκιμοι πεζικαριοι (εννοω τζιτζικια με μπλε) και αλλο πρασινη δοκιμοι. Και μετα κρινε. Ξερω γ τς δοκιμους. Ειχα στν ναουσα σειρα μου. Βισματουχο το παραδεχοτανε αλλα ηταν μαχιμη. Οι δοκιμοι πεζικαριοι και οχι πρασινη. Γ αυτους λεω. Ειπαμε... Η πρασινη περνανε σβεα. Δηλαδη αυτην π δεν βαλανε βισμα.
Π τ φερε η κουβεντα οι δοκιμοι πρασινη ειναι στελεχη δεν φαγανε καψονι δεν μπορουν ν κρινουν πως περασε ενας φανταρος. Αυτο δεν παυει να λεω πως αξιζουν10 μορια οχι ς ολους σε πολλους δοκιμους πρασινους π τ πηραν μ τ κακαλα τους τ μπερε. Αυτο αφορα και μ τς ειδικοδιναμιτες. Γτ πολλη τν πηραν χωρις ασκησεις 50αρες... Καβατζομενη χωρις ν φανε καψονι.
Αδμιραλ τ ξερω ολα για τν σεαπ. Ο κολλητος μ ηταν 309. Η μονη εκπεδευση π εκανε μετα ολο ξυσιμο 8ωρο μ ελεγε... Μονο οι δοκιμοι πρασινη μπορουνε ν εκφερουν γνωμη. Πρωτος στις βολες. Πηρα μερος σε ολα τα αγγιματα. Παρελασεις στν αλλαγη διοικησεως... Στον επαναπατρισμο πηρα τον βαθμο λοχια... Προτεινομενος απο ranger και ΟΥΚ. Καθημερινως.13-15 χιλιομετρα επι 6 μηνες σκιρα λιμα. Και οχι πυργα γτ ετσι γουσταρε τ βατραχι 6 μηνες μονο ο λοχος μου...
Εκανε αραπη. Και στιβο μαχης ρωτα οποιον απο την 35. Κ η σεαπ ειχε τ ζορι παλιος νεος ισχυε οπως στν 35. Αλλα 3 μηνες αυτο ηταν... Οποιος εγινε πρασινος. Μ τν αξια του τν δινω συνχαρητιρια. Οι πιο αξιοι δεν ειχαν βισμα κ δν μπορουσαν ν γινουν πρασινοι. Ξερεις ποσοι δοκιμοι πεζικαριοι. Οχι πρασινοι... Γινονται δοκιμοι μπλε χωρις ν πανε σεαπ πανε ς αλλα κεντρα; Αλλο 8 ωρο αλλο 24ωρο. Μπορει ν κανετε παραπανω μηνες αλλα εαν τ υπολογισετε...
Ο φανταρος ειναι στρατιωτης πιο πολυ καιρο. Δοκιμος αλεξιπτωτιστης με 5-10 αλματα αυτον δεν μπορεις να τν πεις... Δν αξιζει τοσα μορια... Αλλα πετυχα. Δοκιμους πρασινους χωρις σβεα... Χωρις σεαπ.
Π τ φερε η κουβεντα οι δοκιμοι πρασινη ειναι στελεχη δεν φαγανε καψονι δεν μπορουν ν κρινουν πως περασε ενας φανταρος. Αυτο δεν παυει να λεω πως αξιζουν10 μορια οχι ς ολους σε πολλους δοκιμους πρασινους π τ πηραν μ τ κακαλα τους τ μπερε. Αυτο αφορα και μ τς ειδικοδιναμιτες. Γτ πολλη τν πηραν χωρις ασκησεις 50αρες... Καβατζομενη χωρις ν φανε καψονι.
Αδμιραλ τ ξερω ολα για τν σεαπ. Ο κολλητος μ ηταν 309. Η μονη εκπεδευση π εκανε μετα ολο ξυσιμο 8ωρο μ ελεγε... Μονο οι δοκιμοι πρασινη μπορουνε ν εκφερουν γνωμη. Πρωτος στις βολες. Πηρα μερος σε ολα τα αγγιματα. Παρελασεις στν αλλαγη διοικησεως... Στον επαναπατρισμο πηρα τον βαθμο λοχια... Προτεινομενος απο ranger και ΟΥΚ. Καθημερινως.13-15 χιλιομετρα επι 6 μηνες σκιρα λιμα. Και οχι πυργα γτ ετσι γουσταρε τ βατραχι 6 μηνες μονο ο λοχος μου...
Εκανε αραπη. Και στιβο μαχης ρωτα οποιον απο την 35. Κ η σεαπ ειχε τ ζορι παλιος νεος ισχυε οπως στν 35. Αλλα 3 μηνες αυτο ηταν... Οποιος εγινε πρασινος. Μ τν αξια του τν δινω συνχαρητιρια. Οι πιο αξιοι δεν ειχαν βισμα κ δν μπορουσαν ν γινουν πρασινοι. Ξερεις ποσοι δοκιμοι πεζικαριοι. Οχι πρασινοι... Γινονται δοκιμοι μπλε χωρις ν πανε σεαπ πανε ς αλλα κεντρα; Αλλο 8 ωρο αλλο 24ωρο. Μπορει ν κανετε παραπανω μηνες αλλα εαν τ υπολογισετε...
Ο φανταρος ειναι στρατιωτης πιο πολυ καιρο. Δοκιμος αλεξιπτωτιστης με 5-10 αλματα αυτον δεν μπορεις να τν πεις... Δν αξιζει τοσα μορια... Αλλα πετυχα. Δοκιμους πρασινους χωρις σβεα... Χωρις σεαπ.
admiral123q έγραψε:Σαββα ρε κομμαντο γιαυτο διαφερουν οι κ. Δοκιμοι γτ δεν λενε τετοιες παπαντζες... Οταν εσυ εχεις να προσεχεις μονο τα @@ σου σαν ατομο οι δοκιμοι ειχαν να προσεχουν 30 ραμπο σαν και σενα...
ρε παιδακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ςυγκρινεις την ΣΕΑΠ ; Με προεδρικη φρουρα; Ποπο αγορι μου εςει εκτος απο το οπλο ςου και τον ςα δεν εμαθες ΤΠτ... ςε ενα δαςος αμα ςε βαλουν θα χαθεις ςτα προτα 500 μετρα...
Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά μην το συνεχίσουμε ΑΛΛΟ αυτό ρε παιδιά.
Όλοι ήμαστε για έναν λόγο εδώ για την ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ και ας περιοριστούμε εκεί.
Προσωπικά με κουράζει δεν ξέρω για σας.
Και μετα μου λεγετε εσεις οτι πρεπει να μοριοδοτουνται περισσοτερο οσοι εχουν ειδικες δυναμεις και βατραχια κλπ... Και λοιπες ***** καταστασεις
και μετα αυτοι οι "μη επιτρεπομενη λεξη" θα βγουν εξω στην πολη ως ειδικοι φρουροι και θα αντιμετωπισουν τον πολιτη (κακοποιο η μη)
ολοι οι ριγκο μαζευτηκανε βλεπω...
και μετα αυτοι οι "μη επιτρεπομενη λεξη" θα βγουν εξω στην πολη ως ειδικοι φρουροι και θα αντιμετωπισουν τον πολιτη (κακοποιο η μη)
ολοι οι ριγκο μαζευτηκανε βλεπω...
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 52
έχεις δίκιο. Το θέμα μας είναι η προκήρυξη και μόνο.hackertom έγραψε:Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά μην το συνεχίσουμε ΑΛΛΟ αυτό ρε παιδιά. Όλοι ήμαστε για έναν λόγο εδώ για την ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ και ας περιοριστούμε εκεί. Προσωπικά με κουράζει δεν ξέρω για σας.admiral123q έγραψε:Σαββα ρε κομμαντο γιαυτο διαφερουν οι κ. Δοκιμοι γτ δεν λενε τετοιες παπαντζες... Οταν εσυ εχεις να προσεχεις μονο τα @@ σου σαν ατομο οι δοκιμοι ειχαν να προσεχουν 30 ραμπο σαν και σενα...
ρε παιδακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ςυγκρινεις την ΣΕΑΠ ; Με προεδρικη φρουρα; Ποπο αγορι μου εςει εκτος απο το οπλο ςου και τον ςα δεν εμαθες ΤΠτ... Σε ενα δαςος αμα ςε βαλουν θα χαθεις ςτα προτα 500 μετρα...
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 67
Οποιος την εχει δει ειδικοδυναμιτης να τραβιξει εφ. Οπ. Με αυτα τα μυαλα δεν παει πουθενα, οχι μονο αστυνομια. Α και τις ασκησεις που κανατε και τις δυσκολιες π περασατε, να τις λετε σε κανενα γκομενακι οχι εδω. Και εμεις τα περασαμε δεν θα μεινουμε με το στομα ανοιχτο, ουτε θα σας πουμε μπραβο ρε κομμαντο. Αρκετα με το off topic ας συνεχισουμε να μιλαμε σχετικα με την προκηρυξη των ειδικων φρουρων ΜΟΝΟ !!!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
- handballer
- Συνταγματάρχης
Άκου ΄΄με το που θα ανοίξουν΄΄... !! Τι είναι; Πολυκατάστημα το αστυνομικό τμήμα;ΣΙΜΕΩΝ έγραψε: Οκ Μητσο αυριο με το που θα ανοιξουν θα τους κανω σεφτε
johnie πιστεψε ο γιωτας ο δοκιμος μπλε η ο τσολιας π δεν εχουν εκπεδευτει ουτε εχουν τρεξει θα μπορεσουν ν αφοπλισουν τον κακοποιω; Πλακα μ κανεις; Ενα βατραχι θα τον αφοπλισει σε δευτερολεπτα. Στησιμο ενεδρας. Αλλα εαν ο αλλος εχει οπλο θα τ σκεφτει διαφορετικα. Ο δοκιμος πεζικου απλως θα την κοπανησει το βατραχι ομως δεν υπολογισει τπτ Στοχος του ειναι να τον πιασει. Και εαν ειναι τοσο καβλωμενος ρισκαρει τν ζωη του... ΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΑΣ πειτε μου εαν εχω λαθος... Γιατι στις ΜΕΡΕΣ ΜΑς ο καθενας κοιταει τον εαυτο του και οχι τν συνανθροπω του... Τ βατραχι π λες η ο ειδικοδυναμιτης με τν καβλα του στν ΕΛΑΣ Και τν πιστη ρισκαρει τν ζωη τ γ ν σωσει τον πολιτη. Ο δοκιμος μπλε ι ο τσολιας τ θα κανει; Τ 8ωρο π εκανε Ως ΔΟΚΙΜΟς; Η να μεινει αγαλμα οπως ο ευζονως; Τ βατραχι ο λοκατζις εαν εχει τ κακαλα. Οχι ολοι ειπαμε... Θα τρεξει... Με ρισκο την ζωη τ... ΟΠΩς και τα παλικαρια! Π συνχωρεθηκαν θα επρεπε να ντρεπεσαι. Με αυτο π ειπες για τα παιδια π ρισκαραν την ζωη τους και σκωτοθηκαν. Και ηταν κομαντα... Πολλες φορες πρεπει να σκεφτεσαι την ζωη σου οσο κομαντο και να ειναι να εισαι δηλαδη δοκιμος πεζικαριος με τ 8ςρο και σπιτι η τσολιας ν μεινεις ακινητος!
- handballer
- Συνταγματάρχης
handballer έγραψε:Άκου ΄΄με το που θα ανοίξουν΄΄... ! Τι είναι; Πολυκατάστημα το αστυνομικό τμήμα;ΣΙΜΕΩΝ έγραψε: Οκ Μητσο αυριο με το που θα ανοιξουν θα τους κανω σεφτε

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Καλησπερα παιδια. Χρονια πολλα και η παναγια μαζι μας. Καλη επιτυχια να εχουμε ολοι και οτι ειναι για καλο για τον καθενα μας. Υγεια πανω απο ολα. Κανεις δεν χανεται. Ο τολμων παντα νικα. Στην α με 2350 υπαρχει πιθανοτητα; Γνωμες θελω να σπασει λιγο το αγχος.
o tolmwn nika έγραψε:Καλησπερα παιδια. Χρονια πολλα και η παναγια μαζι μας. Καλη επιτυχια να εχουμε ολοι και οτι ειναι για καλο για τον καθενα μας. Υγεια πανω απο ολα. Κανεις δεν χανεται. Ο τολμων παντα νικα. Στην α με 2350 υπαρχει πιθανοτητα; Γνωμες θελω να σπασει λιγο το αγχος.
Ναι φίλε είσαι πολύ καλά με αυτά τα μόρια ! Τα κάνεις και περιμένεις αποτελέσματα.
Δεδομένου και τα πολλά άτομα που θα πάρουν έτσι.
Ελπίζω να μην αλλάξουν πολύ οι βάσεις με πέρυσι.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Να σαι καλα φιλος. Μακαρι να βγεις αληθινος και να τα πουμε στην σχολη.
o tolmwn nika έγραψε:Να σαι καλα φιλος. Μακαρι να βγεις αληθινος και να τα πουμε στην σχολη.
Επίσης, ελπίζω να πάνε όλα καλά !
Χαιρετω ισως Τους μελλοντικους συναδελφους... Να στε ολη καλα... Ανχγος πολυ... Σαν να ειμαι μαθητες λυκειου...2370 στην α κατηγορια. Με κοπο... Θελω λιγο ενθαρυνση. Τι λετε; Ευχαριστω...
Α και κατι τελευταιο παιδες... Τι γραφουμε ακριβως στην υπευθηνη δηλωση; Ευχαριστω.
Να ρωτήσω και εγώ κατι ρε παιδιά;
Σε περίπτωση που πρώτα ο Θεός, καταφέρω και μπω σαν ειδικός φρουρός!
Για του χρόνου τον Ιούνιο έχω ήδη κλείσει εκκλησία για γάμο... Θα μπορέσω να πάρω άδεια γάμου για την περίοδο εκείνη, ή δεν προβλέπεται κάτι αντίστοιχο, και θα έχω πρόβλημα;
Όποιος γνωρίζει κατί ας με βοηθήσει!
Σε περίπτωση που πρώτα ο Θεός, καταφέρω και μπω σαν ειδικός φρουρός!
Για του χρόνου τον Ιούνιο έχω ήδη κλείσει εκκλησία για γάμο... Θα μπορέσω να πάρω άδεια γάμου για την περίοδο εκείνη, ή δεν προβλέπεται κάτι αντίστοιχο, και θα έχω πρόβλημα;
Όποιος γνωρίζει κατί ας με βοηθήσει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες