Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αθλήματα θα δώσουμε λέτε Ιουνίου ή από Αύγουστο και μετά γτ θέλω να φύγω σεζόν … δεν γίνεται άλλο χωρίς δουλειά 
Επισκέπτης

Αδερφέ λογικά μέσα στον Ιούνιο λογικά... άστο κ εγώ φίλε δν έφυγα σεζον φέτος κ έχω μείνει άφραγκος 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 18, 2025 3:28 pm Αδερφέ λογικά μέσα στον Ιούνιο λογικά... άστο κ εγώ φίλε δν έφυγα σεζον φέτος κ έχω μείνει άφραγκος 

Αδερφέ το ίδιο έχω μείνει άφραγκος και αυτοί ούτε μια ανακοίνωση 
Anonymous13

Δημοσίευση από Anonymous13 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 16, 2025 9:10 pm Πάντως κάτι ακούστηκε για 28η Οκτωβρίου στην παρέλαση θα ανακοινωθουν

Εγώ άκουσα για 31 Φλεβάρη 
Επισκέπτης

Ας ελπίσουμε φίλε να δώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται πραγματικά 
Anonymous13

Δημοσίευση από Anonymous13 »

Παιδιά έχω κάνει αίτηση κ στα 3 σώματα. Οι γιατροί για τα υγειονομικα της Α καρτέλας μας υπογράφουν σε ένα δελτίο του ΠΝ πχ κ κάνει και για τα τρία σώματα ή πρέπει να υπογράψουν σε όλα τα δελτία υγειονομικων;
Επισκέπτης

Anonymous13 έγραψε: Κυρ Μάιος 18, 2025 10:47 pm Παιδιά έχω κάνει αίτηση κ στα 3 σώματα. Οι γιατροί για τα υγειονομικα της Α καρτέλας μας υπογράφουν σε ένα δελτίο του ΠΝ πχ κ κάνει και για τα τρία σώματα ή πρέπει να υπογράψουν σε όλα τα δελτία υγειονομικων;

εννοειται θελει και στα τρια υπογραφη τι ερωτηση εινια αυτη ρε φιλε???
Armanto

Δημοσίευση από Armanto »

Παιδιά βγήκαν μπείτε δείτε 

Επισκέπτης

Armanto έγραψε: Δευ Μάιος 19, 2025 12:40 am Παιδιά βγήκαν μπείτε δείτε

Το βρίσκεις αστείο; 
guest79

Δημοσίευση από guest79 »

Anonymous13 έγραψε: Κυρ Μάιος 18, 2025 10:47 pm Παιδιά έχω κάνει αίτηση κ στα 3 σώματα. Οι γιατροί για τα υγειονομικα της Α καρτέλας μας υπογράφουν σε ένα δελτίο του ΠΝ πχ κ κάνει και για τα τρία σώματα ή πρέπει να υπογράψουν σε όλα τα δελτία υγειονομικων;

εγω απο αλλες φορες που θυμαμαι μονο ενα κρατουσαν παντως και εκανε για ολα και οι γιατροι στο στρατιωτικο νοσοκομειο μονο στο ενα υπεγραφαν
guest79

Δημοσίευση από guest79 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 18, 2025 11:03 pm

εννοειται θελει και στα τρια υπογραφη τι ερωτηση εινια αυτη ρε φιλε???

μια χαρα λογικη ερωτηση ειναι.εγω παντως θυμαμαι απο τις αλλες φορες οτι μας κρατουσαν μονο το ενα και τα αλλα τα παιρναμε πισω. καποιοι που ειχαν μονο μια αιτηση εκτυπωμενη και μονο εναν πινακα συμπληρωμενο δεν ειχαν θεμα
Alexandros27
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Alexandros27 »

Γνωρίζει κάποιος για τυφεκιοφόρους ειδικών δυνάμεων τι μόρια παίζουν;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από D.Y.K »

Alexandros27 έγραψε: Δευ Μάιος 19, 2025 11:11 am Γνωρίζει κάποιος για τυφεκιοφόρους ειδικών δυνάμεων τι μόρια παίζουν;

Για να έχεις μια ενδεικτική εικόνα, ο τελευταίος επιτυχών το 2023 μπήκε με 912 μόρια. 
GordonKaravolias

Δημοσίευση από GordonKaravolias »

D.Y.K έγραψε: Δευ Μάιος 19, 2025 11:22 am
Alexandros27 έγραψε: Δευ Μάιος 19, 2025 11:11 am Γνωρίζει κάποιος για τυφεκιοφόρους ειδικών δυνάμεων τι μόρια παίζουν;

Για να έχεις μια ενδεικτική εικόνα, ο τελευταίος επιτυχών το 2023 μπήκε με 912 μόρια. 

Γιατί λέτε ***** και φοβίζεται τον κόσμο ;

Επισκέπτης

Τι να φοβισουν το κόσμο ρε τρολλακι αφού τόσα μορια είχε το 23 στην συγκεκριμένη ειδικότητα να βοηθήσει θέλει ο DYK 
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες