Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Αθλήματα θα δώσουμε λέτε Ιουνίου ή από Αύγουστο και μετά γτ θέλω να φύγω σεζόν … δεν γίνεται άλλο χωρίς δουλειά
Αδερφέ λογικά μέσα στον Ιούνιο λογικά... άστο κ εγώ φίλε δν έφυγα σεζον φέτος κ έχω μείνει άφραγκος
Ας ελπίσουμε φίλε να δώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται πραγματικά
Παιδιά έχω κάνει αίτηση κ στα 3 σώματα. Οι γιατροί για τα υγειονομικα της Α καρτέλας μας υπογράφουν σε ένα δελτίο του ΠΝ πχ κ κάνει και για τα τρία σώματα ή πρέπει να υπογράψουν σε όλα τα δελτία υγειονομικων;
εννοειται θελει και στα τρια υπογραφη τι ερωτηση εινια αυτη ρε φιλε???
Το βρίσκεις αστείο;
εγω απο αλλες φορες που θυμαμαι μονο ενα κρατουσαν παντως και εκανε για ολα και οι γιατροι στο στρατιωτικο νοσοκομειο μονο στο ενα υπεγραφαν
μια χαρα λογικη ερωτηση ειναι.εγω παντως θυμαμαι απο τις αλλες φορες οτι μας κρατουσαν μονο το ενα και τα αλλα τα παιρναμε πισω. καποιοι που ειχαν μονο μια αιτηση εκτυπωμενη και μονο εναν πινακα συμπληρωμενο δεν ειχαν θεμα
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Γνωρίζει κάποιος για τυφεκιοφόρους ειδικών δυνάμεων τι μόρια παίζουν;
Για να έχεις μια ενδεικτική εικόνα, ο τελευταίος επιτυχών το 2023 μπήκε με 912 μόρια.Alexandros27 έγραψε: Δευ Μάιος 19, 2025 11:11 am Γνωρίζει κάποιος για τυφεκιοφόρους ειδικών δυνάμεων τι μόρια παίζουν;
Γιατί λέτε ***** και φοβίζεται τον κόσμο ;D.Y.K έγραψε: Δευ Μάιος 19, 2025 11:22 amΓια να έχεις μια ενδεικτική εικόνα, ο τελευταίος επιτυχών το 2023 μπήκε με 912 μόρια.Alexandros27 έγραψε: Δευ Μάιος 19, 2025 11:11 am Γνωρίζει κάποιος για τυφεκιοφόρους ειδικών δυνάμεων τι μόρια παίζουν;
Τι να φοβισουν το κόσμο ρε τρολλακι αφού τόσα μορια είχε το 23 στην συγκεκριμένη ειδικότητα να βοηθήσει θέλει ο DYK
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες