Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από glock »

Άσε μας Ρε πετρο που είσαι ειδικευμενος... Σου είπα χαλάρωσε ιεκ τελείωσες... Υ. Γ πως είσαι σίγουρος ότι θα μπεις;
.

Δημοσίευση από . »

Λογικά glock όσοι έχουν το ΙΕΚ θα μπουν, οσες θεσεισ μείνουν για οσους έχουν απολυτήρια υψηλά..
spinalgr1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από spinalgr1990 »

ElenaVeric έγραψε:Παιδια καλησπερα! Ελπιζω να μη πέσετε να με φάτε αλλα ως οσονουπω απόφοιτος Κοινωνιολογίας ψάχνω τι θα κανω στο μέλλον! Θα ηθελα να μου πει αν γνωρίζει καποιος αν μπορω με προκήρυξη ή εξετάσεις να μπω στο στρατό, λιμενικό, ναυτικό ή αστυνομία με το πτυχίο μου! Ευχαριστω εκ των προτέρων 🙏🏽

ΜΟΝΟ με πανελλαδικες εξετασεις στην αστυνομια αρκει να μην εισαι πανω απο 26 ετων. Στον στρατο το οριο ηλικιας νομιζω ειναι στα 21ετη

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από glock »

Άσχετο με το θεμα... Η πλάκα είναι οτι κάνετε μαθημά σκοποβολής στο ιεκ... Θαρρεις θα κρατήσετε όπλο ποτέ...
Άβαταρ μέλους
giorgosserres88
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από giorgosserres88 »

Καλημερα δουλευω τα τελευταια 6 χρονια σαν φυλακας security εχω την αδεια εργασιας απο ΚΕΜΕΑ θα παρω μορια προυπηρεσιας;

Και εγω ειδικες δυναμεις δυναμεις καταδρομεας υπηρετησα αλλα απο τι βλεπω δεν δινει τιποτα οποτε θα παω με απολυτηριο αγγλικα εντοπιοτητα και αν πιανεται η προυπηρεσια μου σαν security

ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ

Δημοσίευση από ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ »

Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα να ρωτήσω.
- Οι υγειονομικές εξετάσεις θα γίνουν μετά την ανακοίνωση των επιτυχόντων. Δηλαδή
την ημερομηνία θα την μάθουμε εκείνη την περίοδο ;
-Θα πρέπει να έχουμε έτοιμη την καρτέλα απο το ΑΣΕΠ με τις υγειονομικές εξετάσεις αφού τις έχουμε πραγματοποιήσει
απο μόνοι μας για να την πάμε στην επιτροπή ;
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από alex7 »

Εγω να ρωτησω κατι αλλο, στον κωδικο 403, μπορω να δηλωσω με πτυχιο σπουδων α' κυκλου (ΤΕΕ) και οχι β' κυκλου;
alex
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Γιώργο η σχετική προϋπηρεσία για τους ΔΕ φύλακες που μετράται είναι μόνο ο χρόνος εργασίας από την στιγμή που έλαβε ο υποψήφιος το δίπλωμα ΙΕΚ και μετά. Π. Χ Εγώ δουλεύω 3 χρόνια με άδεια από κεμεα και πήρα το δίπλωμα από το ΙΕΚ Πριν ένα χρόνο οπότε έχω μόνο ένα χρόνο προϋπηρεσίας για την προκήρυξη.
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

Φίλε redman , να σε ρωτήσω κάτι.. Μηπως ξέρεις πόσοι έχουν πιστοποιηθει στην ειδικότητα σου στο ιεκ; έχουμε εικόνα;
Lokatzis1990

Δημοσίευση από Lokatzis1990 »

Μας την έπαιξαν την φάση. Πηρα τηλ ΑΣΕΠ και μου ειπαν μετραει το ΙΕΚ. Δύσκολα με λύκειο λεει. Επισης έκοψαν την εντοπιότητα απο κορυδαλλο για μας τους Αθηναίους !!! Προδότες του υπουργειου !!
ΚΟΝΤΟΝΗΣ23

Δημοσίευση από ΚΟΝΤΟΝΗΣ23 »

glock έγραψε: Άσχετο με το θεμα... Η πλάκα είναι οτι κάνετε μαθημά σκοποβολής στο ιεκ... Θαρρεις θα κρατήσετε όπλο ποτέ...
Οταν διοριστούν στις φυλακές με το ΙΕΚ και πάρουν όπλο εσυ να πας να τους δεις. Αυτοι θα εχουν λεφτά για ρούχα κτλ για καφεδάκι και εσυ θα γυρνάς στα πάρκα μονος σου. Αυτη ειναι η αληθεια φιλε μου.
epignosi

Δημοσίευση από epignosi »

ml έγραψε: Φίλε redman , να σε ρωτήσω κάτι.. Μηπως ξέρεις πόσοι έχουν πιστοποιηθει στην ειδικότητα σου στο ιεκ; έχουμε εικόνα;
Απο Αργολίδα ειμαστε 47 ατομα. Θα κανουμε ολοι αιτήσεις παντου μέσω γνωστού δικηγόρου απο το σωματείο ΑΘΗΝΑΣ! Ετσι για να πάρουμε το αίμα μας πισω.
Άβαταρ μέλους
giorgosserres88
Στρατιώτης
Στρατιώτης

REDMAN316 έγραψε:Γιώργο η σχετική προϋπηρεσία για τους ΔΕ φύλακες που μετράται είναι μόνο ο χρόνος εργασίας από την στιγμή που έλαβε ο υποψήφιος το δίπλωμα ΙΕΚ και μετά. Π. Χ Εγώ δουλεύω 3 χρόνια με άδεια από κεμεα και πήρα το δίπλωμα από το ΙΕΚ Πριν ένα χρόνο οπότε έχω μόνο ένα χρόνο προϋπηρεσίας για την προκήρυξη.

εδω αλλιως τα λεει

1. Βαθμολογούμενη εμπειρία

Ως βαθμολογούμενη εμπειρία θα ληφθεί υπόψη η απασχό

ληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δη-

μόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα

συναφή με το αντικείμενo ως προς πλήρωση θέσεων.

2. Τρόπος απόδειξης της εμπειρίας

Τα δικαιολογητικά τα οποία απαιτούνται κατά περίπτωση, για την απόδειξη του είδους και της χρονικής διάρκει-

ας της εμπειρίας, είναι τα εξής:

Α. Όταν απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος:

Για τους μισθωτούς και τους ελεύθερους επαγγελματίες:

.

Άδεια άσκησης επαγγέλματος και

.

Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, στην οποία να αναγράφεται η χρονική διάρκεια της ασφάλισης.

Οι μισθωτοί του δημοσίου τομέα μπορούν, εναλλακτικά, αντί της βεβαίωσης του οικείου ασφαλιστικού φορέα

να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου

τομέα, από την οποία να προκύπτει το είδος και η

χρονική διάρκεια της εμπειρίας

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

ml Δεν έχω εικόνα. Εγώ αποφοίτησα από το ΙΕΚ το 2015 και από τα 6 άτομα που ήμασταν μόνο οι 3 έδωσαν εξετάσεις πιστοποίησης. Γενικά όμως η ειδικότητα ενδιέφερε κυρίως μεσήλικους που ξεπερνούν τα 32. Νομίζω ότι τα στελέχη που θα πάρουν μέρος είναι κάτω από 100-150 άτομα.
Άβαταρ μέλους
giorgosserres88
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Καταρχας φιλε εγω μπορει να ελαβα την πιστοποιηση πριν 1 χρονο σαν και σενα και να μην εχω δουλεψει ποτε τι σημαινει οτι εχω προυπηρεσια?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες